< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (930. sayfa)

-
-
JB sonrası sertifika diyorsan jb sonrası ReProvision tweak var yükle Cydia dan 7 günde kendin imzalayacaksın elle uygulama içinden.
Jb öncesi yani PC olmadan ilk kez jb yapacaklar için verdiğim linkler her zaman geçerli sertifika bulunmuyor zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 31 Ocak 2022; 18:14:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış söyledim sanırım. Ayarlar-aygıt yönetimindeki profil silinmiş bugün. Teli filan da kapatmadım hani. Arada bir yükleyecek miyiz onu da?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmmm . Peki Jailbreak var mı?
Varsa
ReProvision
Filza file Manager
AppSync Unified
Apps Manager
Bunları yükle
Unc0ver kendi sitesinden ipa indir unc0ver ı
ReProvision uygulamasını aç Apple kimliğini gir add den ipa dosyasını seç dosyalar uygulamasına indirmiştir
Hem yükle hem de imzalar
5-7 günde bi kendin elle imzala bu kadar
Bilgisayar ile yükledim biraz önce. Bu profil arada uçuyor mu yani?
Olabiliyor. Komple profilleri silin tekrar baştan deneyin.
Yani ayarlarsa profil görünmeyebiliyor ama reprovision dan görürsünüz oradan elle silin baştan başlayın.
Reprovision
Manage certificates ten silin elle
Teşekkür ederim
Çözdünüz mü dediğim gibi mi
Müsait bir zamanda deneyeceğim
Reprovision reborn uygulaması arkaplanda devamlı çalışıyor arkadaşlar. Nasıl kapatılır bu. Tweak filan var mı?
Arkadaşlar ios 15.1 ile ilgili hala bir gelişme yok mu mart ayı gelicek neredeyse sözde 60 gün içinde yayınlanacak diye bir haber okumuştum. Onuda aralıkta atmışlardı
-
iOS 15 zor ya bence bu aralar ses yok . Sırf Jailbreak için se 2020 aldım 14.8 yüklü Jailbreakli 2 aylık satmayı düşünüyorum. Düşük iOS sürümlü bulana kadar canım çıkmıştı :)
sizin model nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 18 Şubat 2022; 9:54:48 >
6s 32 gb benimki de bana teslim etmeden once guncellemis arkadas bende kontrol etmedim cok uyguna aldim satip yeniden mi alsam diyorum 500 liraya aldim cihazi sirketimde birinden kasasinda cizik vs var sadece ekran sifir kac para eder acaba kutusuda mevcut
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6s i checkra1n ile yapılıyor diye biliyorum.
8 ve üzeri modellerde Touch/Face ıd çalışmıyor diye biliyorum ama dediğim gibi Jailbreak oluyor. Aynı şekilde checkra1n ile 6s oluyor diye biliyorum bilgisayar ile
İos 15.1 de oluyormu Checkra1n ? 6s de
-
14.8 ip7 jailbreak oluyormuydu?
Jailbreak hakkında daha fazla bilgi için Google dan bakınız 2 tane Türkçe site var
Link verirsem ceza alabilirim diye vermiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 18 Şubat 2022; 12:46:21 >
arkadaşlar selamlar, daha önce whatsapp'ta hikayeleri kaydetmek veya silinen mesajları görmek için Dragon tweak'ini kullanıyordum ama çok uzun zamandır güncellenmiyor ve whatsapp yeni sürümleri desteklemiyor. buna benzer şekilde tweak öneriniz olur mu acaba? watusi 3 indirdim ama o da reklamlı 10$ gibi bir ücreti var, daha benzer ve basit bir tweak varsa paylaşır mısınız?
-
-
ios 15.0 yüklü iphone 8'im var. bir şekilde jb yapmam mümkün mü? en son iphone 5s'im varken yapmıştım jb sonra takip edemedim ne var ne yok. yardımcı olan olursa mutlu olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X