Şimdi Ara

jailbreak yaptım itunes programları yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli D h kardeşliği şimdi nacizane vodafone dan kontratlı iphone 4 aldım 1 ay kadar oldu bu arada ilk iphonum olduğu için bu 1 ay adaptasyon u atlatıp arkadaşımın da gazı ile bugün jailbreak yaptım gayet güzel kendı kendıme forumlardan okuyarak maya yı tutturdum.bir adet oyun ındırerek denemı de yaptım.fakat aklımı kurcalayan şey basıma geldı denemek ıcın itunesı acıp sync yaptığımda itunes n son sürümü bu oyunumu iphonumdan cıkarmıs atmıs.e şimdi ben uygulamaları yukledıkten sonra fılm atmak için ı tunese gırdğımde bu programlarım hep sılıncekmı acaba bunun formülü nedır yardımcı olursanız bu çaylağa cok sewınırım

• %99 installous ile kurdun oyunu.Installousun settings kısmında sync wtih itunes gibi bir seçenek var.Onu off yaparsan installoustan kurduğun programlar sync olmaz artık.Ayrıca o oyunu yine itunesda klikleyerek ve apply diyerek kurarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 16 Şubat 2011; 0:18:39 >
  • doğru yarbayım instalerstan kurmustum dediğini yaptım itunese gırdım oyunum sılınmedı teşşekür ederım fakat oyunu app kısmında görmüyo tunes sadece telefonumun ekranını gösterdiği yerde gözüküyo yani tikleme yapacağım bı yer yok
  • installous ile indirdiğin bişeyi yükleyip sonra itunes a bağlarsan iphone'u gider indirdiğin ne varsa hepsi uçar, ondan dolayı direk pc üzerinden siteler çok indir ordan yükle...
  • Appsync kullaniyormusunuz?
  • hayır hamlet kullanmıyorum ne iş yapar o dediğin bahsedermısın bıraz
  • Cydia dan appsync diye arat 4+ versionu olacak onu bul yukle. Cydiadan ya da bilgisayar vasitasiyla yaptigim yuklemeleri itunes goruyor. Sync de kaybolmuyor, app ler app yerinde kaliyor. Umarim yardimci olabilmisimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTUNES YEDEKLEME SAÇMALIĞI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.2 versiyonunu yuklersen stabil olur.
  • Evet Installous ile beraber Appsync 'ide kurarsanız bu sorun olmayacaktır.

Installous'u kurmak için bu repo'yu kullanın:http://cydia.hackulo.us/

Buradan'da izleyebilirsiniz:
    Cydia üzerinden Installous 4 kurulumu türkçe video anlatım
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdp36akLBtI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.