Şimdi Ara

JAMES DONKEY 256GB M2 SSD 2000 MB OKUMA 1000 MB YAZMA 329 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan.yurdakan

SSD almak istiyorum ama M2 ile uyumlu mu makinam onu bilmiyorum

https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-520-81bf00bttx-mx150.html malzeme bu üstadlar bi el atabilirseniz çok makbule geçer
    Kasayı aç bak sonuçta uyumlu olsa bile kasayı açacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Haziran 2020; 0:4:43 >

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Bulmuşken sorayım. Şuan sizde hem james donkey m2 hem xpg s40 mı takılı ? james donkeyi takınca s40g nin hızıda mı düştü ?
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,evet her ikiside takılı ilk slotta s40g takılı alt slot m2 yuvasında james,james donkeyde bir miktar hız düşmesi oluyor s40gde tam performans.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

James donkeyle problem yaşayan oldu mu bugüne kadar?
    Evde 2 adet (biri 120gb sata ssd 2 sene oldu alalı,diğeri 512gb m2 1 sene oldu alalı) işte 1 adet (haftanın 5 günü açık bir pc) hiçbir sorun olmadan kullanıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim hocam 👍

Yanlış anlaşılma olmasın çift kanal m2 yuvasınıda kullandığım için 2inciye tam performans verdirttirmiyor anakart kendi ayarlıyor yani,mesela ilk slota m2 takıldıgında 6 tane sata portundan ilk 2sini iptal ediyor filan.

Hocam benim karttada 2 adet m2 var. alttakine takarsam hız düşüyor aynı resimdeki gibi. üste takarsam tam performans alıyorum. İkisini bir kullanınca üstteki alttaki düşük olsada olur depolama için 2. m2 alacağım. Peki pci yolunu kullanıyor sanırım m2 slotları. ekran kartı hızında 16x den 8x e düşme felan oldumu ?
  • Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum memnunum. Şimdi test yaptım sonucu aşağıya ekliyorum, almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur

JAMES DONKEY 256GB M2 SSD 2000 MB OKUMA 1000 MB YAZMA 329 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacmAdam -- 24 Haziran 2020; 14:30:30 >
    zaten bende james donkeyi depolama için kullanıyorum xpgye windows kurdum,dediğim gibi çift m2 slotunuda kullanırsanız anakart otomatikman 2inci slotun hızını kesiyor illaki bir olayı olduğundan yapıyordur bende çok kurcalamadım zaten tam performans değilde %80-85 arası kullanmış oluyorsunuz m2yi ve daha az ısınıyor

ekran kartım 2070 super herhangi bir darboğaz veya farklı bir problem yaşamadım.

dipnot:1inci m2 slotunu doldurursanız sata 1-2iyi iptal ediyor benim gibi 4-5 gün niye burası çalışmıyor delirmeyin daha sonra anakartın kitapcığında gördüm 1inci m2 slotunu kullanılırsa sata 1-2 iptal olacağı çünkü aynı veri yolunu kullanıyormuş.
    Teşekkür ederim hocam. 2. m2 yi takınca hdd takmayacağım
    yanlış anlaşılmasın 1-2 iptal oluyor sadece hocam geri kalan çalışıyor,1-2ye takmadığınız sürece diğe kaç tane sata portu varsa kullabilirsiniz hocam ben şuan sata 3e taktım hddmi rahatlıkla kullanıyorum.
  • Aldım ancak daha kutuyu dahi açamdım. Ürğn konyada ben aydındayım. Test edemedim.

• jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Hi level almayın aldırmayın. Kendimden biliyorum. İnan şu an bedava verseler almam.

• Ssd elime ulaştı ama sanırım bozuk 2 ayrı anakartta denedim hiçbir şekilde gözükmüyor

• XSimurgX kullanıcısına yanıt
    windows disk yönetiminden diske isim verin yani tanımlatın bilgisayara.

Bunlar Hep Teknolojiyoutube
    Windows 10 Disk Yönetimi Nasıl Yapılır
    https://www.youtube.com/watch?v=pGWzz2QDti0

videoda gördüğünüz gibi disk yönetimini açtığınızda alt kısımda ayrılmamış bölüm yazar ona tıklayıp yeni birim diyip ileriye tıklayın daha sonra gelir gözükür yani size.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.