Şimdi Ara

JAMES DONKEY 256GB M2 SSD 2000 MB OKUMA 1000 MB YAZMA 329 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.incehesap.com/james-donkey-jd256-256gb-ssd-disk-fiyati-42906/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen ay xpg 128 gb m2 ssd almasaydım bu modeli alırdım. Okuma yazma hızları güzel markayı kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Yinede testlere bakıp alın.

• İstemeye istemeye aldım normalde niyetim 500 GB yi almaktı ama fiyatlar gereksiz pahalı konuyu açan arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. Bende 210 tl Ye 128 gb xpg m2 ssd aldım ancak bir türlü denk gelmedi. Bu model hep 500 400 arasıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: XSimurgX

İstemeye istemeye aldım normalde niyetim 500 GB yi almaktı ama fiyatlar gereksiz pahalı konuyu açan arkadaşa teşekkürler
    ssd fiyatları çok aptal bir şekilde düşmüyor aksine yükseliyor hocam ben bunu dolar kuru ile de açıklayamıyorum çünkü bir süre önce 7.30'u görmüştü kur şuan 6.84 gibi bir rakamda.

6.7 de bile fiyatlarda kıpırdama olmadı. şuan yurt içi firmalarda ssdler kesinlikle hak etmedikleri fiyattan satılıyor. iyi günde kullanın. lazımsa alıp geçmek en iyisi çok uzatmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Haziran 2020; 2:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ssd fiyatları çok aptal bir şekilde düşmüyor aksine yükseliyor hocam ben bunu dolar kuru ile de açıklayamıyorum çünkü bir süre önce 7.30'u görmüştü kur şuan 6.84 gibi bir rakamda.

6.7 de bile fiyatlarda kıpırdama olmadı. şuan yurt içi firmalarda ssdler kesinlikle hak etmedikleri fiyattan satılıyor. iyi günde kullanın. lazımsa alıp geçmek en iyisi çok uzatmadan.

Alıntıları Göster
    Hocam dışarda yağmur yağsa bellek üreticileri etkileniyor birisi osursa bellek üreticileri etkileniyor, ram ve ssd üreticileri bir yolunu bulup bu fiyatları yükseltmelerine bir kılıf örüyorlar malesef.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam benimde anlamadığım konu o dolar kipirdasa fiyatlar artıyor ama düşünce fiyatlar düşmüyor sanırım bı şekilde kabullendik bu durumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonumdaki ekran fotoğraflarını şöyle baktımda 350TLye 512GBlar satılıyormuş hatta ben james donkey 1 TB m2yi 589a almışım şimdi fiyatlara bakınca iyiki almışım diyorum.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    cevap; fırsatçı esnaf
  • Lazım değilse almamak lazım, aralıkta kampanyada bu fiyata 512 verdiler.

• https://www.incehesap.com/hi-level-hlv-m2pciessd2280-256g-256gb-m-2-nvme-ssd-disk-fiyati-43901/ a
    ben olsam 3 tl farkla linktekini alırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 23 Haziran 2020; 10:15:30 >
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    hi-level kaliteli değildi eskiden. ram yaptı bozulan çok oluyordu.
    kaliteyi yükselttiyse bilmiyorum ama james in eşşeği sağlam diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

hi-level kaliteli değildi eskiden. ram yaptı bozulan çok oluyordu.
    kaliteyi yükselttiyse bilmiyorum ama james in eşşeği sağlam diyorlar.
    aynen hocam 2004 yılında topladığım masaüstüne hi level denen markanın 2 li dual ram kiti takmıstımm.
    Bilgisayar her acılıstan 2 dakka sonra kasar ve mavi ekran restart atardı.uzunca bir süre virüs sanmıstım..Meğer ramlerdenmiş.
    Az işletim sistemi kurdurmadı bana.sagolsun sinir streste bonusu oldu.KABUS gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 23 Haziran 2020; 13:25:48 >
  • Bende aldim fakat b450 tomahawk anakart ile uyumlu mu bilgisi olan yardimci olabilir mi?

• Uyumlu.
  • James donkeyle problem yaşayan oldu mu bugüne kadar?
  • JAMES DONKEY 256GB M2 SSD 2000 MB OKUMA 1000 MB YAZMA 329 TL

anakartın ilk m2 slotunda xpg s40g var ondan hız kısmış normalde 2000 okuma veriyordu tek slot m2 takılı olduğunda.

fikir versin diye paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 23 Haziran 2020; 15:40:18 >
  • uzun süredir 512sini kullanıyorum memnunum. 320 tlye almıştım.

• SSD almak istiyorum ama M2 ile uyumlu mu makinam onu bilmiyorum

Epey
    Lenovo IdeaPad 520 81BF00BTTX NVIDIA GeForce MX150 Notebook
    https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-520-81bf00bttx-mx150.html
    malzeme bu üstadlar bi el atabilirseniz çok makbule geçer

• kasvaa2 K kullanıcısına yanıt
    Hocam sx600 lite mi aldiniz ?
    Memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.