Şimdi Ara

James donkey 512 GB m2 Anakarti olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarima James donkey 512 GB m2 almayi dusunuyorum . Tavsiye edermisiniz .
    Anakartim Asus PRIME B350M-A bu urunu destekler mi?
    Bir bu urunlerin icinde takma aparati( vida vb. gibi seyler ) cikiyor mu?
    ilgilenen arkafaslara simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu3 -- 6 Mayıs 2020; 12:55:45 >

• Anakartınızda M2 Slotu gozukuyor.Yani alıp takabilirsiniz.
    anakartlarda M2 SSD icin Vİda da olur kutunun icinde tek yapacagınız M2 SSD yi takıp vidalamak 10 sn lik bir is...
  • Anakart destekliyor, alabilirsin ben oyunlar için kullanıyorum sorun yaşamadım yaşarsan da 3 yıl değişim var zaten, kampanya denkgetirmeye bak ama gidip pahalı fiyattan alma ozaman başka alternatifler çıkıyor. Vida anakart kutusunda olur 1 tane bit kadar birşey. SSD kutusundan ssd dışında birşey cıkmaz.
  • huso kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler .512 gb destekler yani ben baktim anakarta vida yok uzerinde. Alcagim urun icerisinde vida cikar mi? cikmazsa bu sekilde kullanilabilir mi?
    Birde bi urunu incehesap tan alamayi dusunuyorum . sizce buradan alinir mi?
  • James donkey 512 GB m2 Anakarti olur mu?James donkey 512 GB m2 Anakarti olur mu?

Soyle bir tane vida yoksa elektrikciden falan bir yerden bakın.

512 degil 4 TB lık Essek de takabikirsiniz.İs benjamin frankline bakar.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    ince hesapta suan 589 tl buldum iyi midir fiyat?
    Bilgisayari ikinci el aldim dolayisiyla anakart kutusu yok . vidasiz tikalabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

Bilgisayari ikinci el aldim dolayisiyla anakart kutusu yok . vidasiz tikalabilir mi?
    Hocam takılır ama havada kalabilir.
    Bu sekikde kullanmak sikinti yaratir mi? Baska nasil kullana bilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

Bu sekikde kullanmak sikinti yaratir mi? Baska nasil kullana bilirim .
    Hocam bu kadar sıkıntı yaratma gidersin bir elektrikciye alırsın bir vida uygun ya da evde varsa ve uyuyorsa onu takarsın gecersin.
    tesekkurler .
  • Sizi mesgul ediyorum ancak birkac ssd icin fikirlerinizi alnak isterim . James donkey 512 GB m2 Anakarti olur mu? James donkey 512 GB m2 Anakarti olur mu? James donkey 512 GB m2 Anakarti olur mu?

• m2 olarak en hesaplı bu görünüyor alabilirsiniz ama ben olsam 600TL yi m2 ye vermektense , 150TL daha verir şunu alırım.

m2 yi ilerde samsung vb. daha kaliteli bir model alırsın bu ürüne göre fiyatı çok güzel.

• www.amazon.com.tr
    WD Blue 3D NAND 1TB Sabit PC SSD - SATA III 6 Gb/s, M.2 2280, 560 MB/sn'e kadar- WDS100T2B0B: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B073SB2MXT/ref=asc_df_B073SB2MXT1587373800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B073SB2MXT&linkCode=asn
    bu saticida urunler ucuz ama satici yurt disinda ve urunler yurtdisindan geldigi icin garanti ve vergi problemleri olabir diye duydum .
  • Hiç ibare yok ha şaka gibi, demek ki neymiş öve öve öküz edilen amazon bile böyle saçma işler yapabiliyormuş.
    Balla bende anlamadim yurtdisindan nasil getirtiyorlar . birde kargo suresi 10-15 gun kadar diyor .Yaniliyormuyum bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.