Şimdi Ara

Jameson 3003 | İnceleme, fotoğraf ve video. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Jameson 3003 alındı.

Hayırlı olsun
    kanal geçişleri ve görüntü kalitesi ile inceleme ve video bekliyoruz hocam
  • quote:

Konu başlığı ve içeriği değiştirildi.

js 3003 bende almayı düşünüyorum. yanına d-smart modül de alacağım. umarım sorun yaşamam.

120 tl gibi bir fiyat bence çok iyi. cihazda ayrıca gömülü server de varmış. iyi bir medya oynatıcı gibi yorumlar var.
    sd yayın kalitesi benim için en önemli referans. bunların hepsi doğruysa 120 tl ye süper fiyat.
    varsın kanal geçişleri yavaş olsun. bu fiyata dert etmem.
  • 10 dakika önce hızlıal.com dan siparişi verdim. 2 gün içinde bana ulaşmasını bekliyorum. gelince değerlendirmesini yaparım.
  • yazılımı nasıl kuracağız?

yardımcı olur musunuz?
  • tşk ler cihaz gelince yapmaya çalışacağım.
  • http://www.hizlial.com/jameson-js-3003-ethernet-hd-kayit-cift-usb-kart-girislimodulmkv-desteklerharici-hdd-baglantilifull-hd-uydu-alicisihdmi-kablo-ve-hediye-kanallar/05.015.8185.0003

linkte + hediye kanallar ibaresi var, bu ne demek? birkaç aylık server mı hediye ediyor sharing için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 27 Nisan 2013; 13:17:59 >
  • Arkadaşlar bir yanlış anlaşılmayı gidermek istiyorum. Piyasada "avermedia" adıyla satılan uydu alıcılarının tv kartı üreticisi avermedia ile hiçbir alakası yoktur. Bizim uyanık Türklerin kaliteli marka algısı yaratmak amacıyla, ithal ettikleri fason cihazlara avermedia ismini bastırmalarından ibarettir. Cihazlar yurtdışında openbox adıyla satılıyor.
  • quote:

Kanal geçişleri hakkında şuanda bana göre en iyi yazılım Ekim 2011 tarihli yazılımdır. Buradan indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?6layikpezc5l2pk

sizin dediklerinizi aynen yaptım.
    son yazılımı yükleyip, fabrika ayarlarına geri döndüm. verdiğiniz link çok faydalı oldu. kanal aramayı da ordaki videoya göre yaptım. her şey için tşk ler.
    şimdi ekim 2011 yazılımından bahsediyorsunuz. siz ekim 2011 yazılımı mı kullanıyorsunuz?

şimdi d-smart modül maksi paket almam lazım. siz ikinci el aldınız biliyorum. ancak ben sıfır almayı düşünüyorum. bir öneriniz var mı?

• cihaz yorumuna gelecek olursak cihaz fiyatına göre harika. tam bir f/p ürünü.
    bu cihaz hk en çok şikayet: mavi ışık, kanal geçişleri ve cihazın yakışıklılığı.

cihazın sd kalitesi çok iyi. (benim için en önemli kriter) hareketli sahnelerde titreme, bulanıklaşma oluyordu. son yazılımı yükleyince bu sorun ortadan kalktı.
    cihazın cı ve kart girişi var. d smart modül takılabiliyor.
    mp özelliğini denemedim ancak iyi olduğu söyleniyor.

mavi ışığı siyah deri parçasıyla kapattım. artık rahatsız etmiyor.
    kanal geçişleri abartıldığı kadar yavaş değil. ama yavaş. bu fiyata ferrari olacak hali yok. d smart üyeliğim sırasında verilen cihazdan daha hızlı diyebilirim.
    cihazın yakışıklılığını hiç dikkate bile almıyorum. bunu dert eden (23 nisan geçti ama) cihazını süslesin.

bu fiyata bundan iyisi can sağlığı.

• verdiğiniz linkten ekim 2011.sgn dosyasını indirdim. ancak diğer yazılımlar gibi değil farklı açılamayan bir şey. bu bana garip geldi.
    bunu yüklersek cihazın bozulmasından korkuyorum. çünkü diğer yazılımları indirdiğimde iki farklı ID için yazılım var.
    benimki: scf3d249 bahsettiğiniz yazılımda böyle bir durum yok. ne dersiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinematör

verdiğiniz linkten ekim 2011.sgn dosyasını indirdim. ancak diğer yazılımlar gibi değil farklı açılamayan bir şey. bu bana garip geldi.
    bunu yüklersek cihazın bozulmasından korkuyorum. çünkü diğer yazılımları indirdiğimde iki farklı ID için yazılım var.

Sizin cihazın arkasında scart girişi var mı?

hayır yok hdmı ve komponent girişi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinematör

verdiğiniz linkten ekim 2011.sgn dosyasını indirdim. ancak diğer yazılımlar gibi değil farklı açılamayan bir şey. bu bana garip geldi.

Cihaza yanlış yazılım atılması sözkonusu değil. Yazılım yanlış ise model id uyumsuz diye hata verecektir. Scart çıkışlı 2. serinin model id'si scf3d24a (3004 ile aynı) scart çıkışsız ilk serinin model id'si scf3d249
  • cevaplar için tşk ler.
  • bis key kısmına girdiğimde no data yazıyor. bu durumla ilgili bir işlem yapmalı mıyız.
  • Arkadaşlar bu uydu cihazında kayan altyazılarda titreme ve flulaşma varmış hala devam ediyor mu? Birde merkezi sistemde kullansak var mıdır bir sıkıntısı?
  • neta 6400 ün sd si bana gore daha başarılı...her iki cihazda elime geçti..netanın tgsksız modelini alırsanız eski yazılım olmuş olur ve görüntü kaybı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2013; 20:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

neta 6400 ün sd si bana gore daha başarılı...her iki cihazda elime geçti..netanın tgsksız modelini alırsanız eski yazılım olmuş olur ve görüntü kaybı olmaz.

Hocam neta içinde tuneri çok hassas falan diyolar şimdi merkezi sistemde malum anten çatıda... ufak bir rüzgarda sıkıntı olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

neta 6400 ün sd si bana gore daha başarılı...her iki cihazda elime geçti..netanın tgsksız modelini alırsanız eski yazılım olmuş olur ve görüntü kaybı olmaz.

Hocam neta içinde tuneri çok hassas falan diyolar şimdi merkezi sistemde malum anten çatıda... ufak bir rüzgarda sıkıntı olur mu sizce?

sistemini goremeden bişey diyemem en kalitesiz melzeme ve en dandik ayarla yapıldıysa problem olur ama hd uyduların %80 nin tuneri hasassdır elime 8-9 hd cihaz geçmiştir neta 6400 sd de cidden oldukça başarılı...
  • Dün 3003 aldım kanal geçişleri sd HD görüntü kalitesi yazılım ve uzaktan kumanda konusunda başarılı buldum. F/P yönünden modüllü cihazlar arasında şu an bir numaradır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

Dün 3003 aldım kanal geçişleri sd HD görüntü kalitesi yazılım ve uzaktan kumanda konusunda başarılı buldum. F/P yönünden modüllü cihazlar arasında şu an bir numaradır.

Hayırlısı olsun hocam, nerden ve kaça aldınız ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.