Şimdi Ara

Jameson 3003 | İnceleme, fotoğraf ve video. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bir dediğine katılmıyorum ama serkan abi %100 haklısın gerçekten ali chip işlemci yorumlarında ozlikle sd çamur ve karanlık bir görüntüleri var yalnız en pahalı cihaz en iyi görüntü veriyo olayına pek katılmıyorum evimde c650 ve d7000 serisi tv var neta 6400 sti chipli biliyon hatta sen öneriyodun dayımda uyducu sadece çok pahalı uyduyu denemek amaçlı gigablue quadı denemek amacıyla aldım yemin ederim dumur oldum sd soluk cansız hd de keza oyle sayılırdı onerilen 2 imageyide dendim bir haftaya yakın denedim ozellikle sd de 150 tl lik cihazın gerisindeydi 1000tl lik cihaz....

Enigma'larla işleyen cihazlarda o dezavantaj her zaman var. Yani yeni bir şey değil bu aksaklık. Enigma linux'lular için bu aksaklık kaçınılmazdır.

Görüntü ve renk dengesini TV'den düzenleyerek, 800se'deki aksaklığı kısmen kapatabiliyorum.

Broadcom'un yeni nesil dört çekirdekli BCM 7424 işlemcili cihazlarında(Duo2), bu sorunun kısmen giderildiğine dair feed-back'ler geldi bana... Ama kendim test etmediğim için, şimdilik acaba diyerek bir soru işareti bırakıyorum.

Yalnız bir husus karıştırılmamalı !

BCM 7356 çift çekirdektir. İmage'lar ile sanal dört çekirdek gibi çalışabilmektedir.

BCM 7424 gerçek dört çekirdektir. Kısaca deneyip görmem gerekiyor.

yalnız şoyle bişey elime yamutu sparkta geçti oncesinde dediğim gibi fx turbonun üstüne 8-9 hd cihaz kullandım mesala spatkta e2 li turk vod enigmayla görüntü kalitesi cidden çok iyiydi bence bcm işlemciden kaynaklanan birşey bana sti 7162 7111 serisi daha başarılı geldi 2d boyutluluk bile daha gerçekçi sti de bcm ye gore ...

STI işlemcili dual boot'lu cihazları bende test ettim.

Enigma ile kullanılırken, görüntü kalitesi yönünden Broadcom'lara göre daha geride olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Spark v.s. dual boot'lu cihazlarda, STi 7110, 7111 ve 7162 no'lu işlemciler kullanılmıştır. Bu işlemciler tek 32 bit veri yolunda ve yine gerçek 391 Mhz. hıza sahiptir.

STi'ın amiral gemisi 2x32 bit veriyolu ile STi 7105'tir. MIPS 450 Mhz. Gerçek Mhz değeri 391 Mhz. dir.

Broadcom 7400 ve 7405 no'lu işlemciler ; çift çekirdek ve 64 bit veriyolunda çalışmaktadır. Gerçek 405 Mhz hızındadır.

7405 ; DM 500HD, 800se, 7020HD cihazlarda,

7400 ; DM 8000 de bulunmaktadır.

Bu veriler ile test ettiğim cihazlara tecrübelerimi de dahil ettiğimde, sonuç hep doğru orantılı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 14 Temmuz 2013; 22:34:07 >

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    tabi hocam çok uzun kalmadı elimde 1-2 gün filanda arkadaşıma aldık sti li diye memnun şuan next mini sine gore dağlar kadar fark var diyor ama bütçesi 600-800 tl çıkamayanlar için ali nec nxp chipli cihazlar yerine sti işlemcili cihazları(150-350tllik) seçmeleri uygundur bence?? çünkü sti işlemcililerin daha iyi goruntu kalitesi verdiğini senden oğrendik sonuçta alman malı, bilgiler için sağol hocam...
  • Serkan bey ;

JS 3003 de kullanılan Zoran Supra XD-180 işlemci hakkında ne dersiniz ? seyrettiğim kadarı ile Alı işlemcilerden daha iyi bir SD görüntüsüne sahip .
  • jameson sitesine face ten beğendi yaptım..60 TL inidirm şifresi geldi..jameson sitesinde fiyat 180 TL ..60 TL indiirm şifresini kullandım..

şu an için memnunum.Sd ler bayağı bir farketti bende Redline 14500 vardı...yalnız ustalara bir sorum olacak kanal değiştirirken bazen SİNYAL YOK yazıyor kanal gelmiyor..İleri geri yapınca Kanal göstermeye başlıyor..Bu neden olur nasıl düzeltebilirm..yardımcı olursanız sevinirim..Redline da bunu yapmıyordu..Yani antenele vs bir sorun yok merkezi 3 çanak kullanıyoruz 8 daireli apartmanda..TURKSAT-DIGITURK- ASTRA ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denver3

Serkan bey ;

JS 3003 de kullanılan Zoran Supra XD-180 işlemci hakkında ne dersiniz ? seyrettiğim kadarı ile Alı işlemcilerden daha iyi bir SD görüntüsüne sahip .

Buradaki mesajım kısa bir fikir verecektir ;http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=53806137&mpage=9
  • jameson 3003 ile neta 6400 kar?yla?tyryldy?ynda sd ve hd görüntü kalitelerinde belirgin farklar varmy?Kanal geçi? hyzlarynda sanyrym belirgin fark var.
  • Arkadaşlar ilk olarak 3003ü hd monitörde kullanan oldu mu? Birde hizlial da ip tv demiş ip tv özelliği var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.