jameson usa 6004 bu amfiyi almak istiyorum 250 watlık 4 hoporlor (2 de olabilir) ve orta hallı bir bas taksam işimi görürmü. Yada kullanan varsa alıp almama konusunda uyarabilir. Amacım orta halli bir ses sistemi kurma.
Aleyküm selam, öncelikle o amfi için en ideal bas jbl gt4 12 ve 1 takım pıoneer 6993 koyarsan memlun edici ses alırsın [qote]Orijinalden alıntı: kadir187
Selamun aleyküm, Sevgili arakadaşlar,
jameson usa 6004 bu amfiyi almak istiyorum 250 watlık 4 hoporlor (2 de olabilir) ve orta hallı bir bas taksam işimi görürmü. Yada kullanan varsa alıp almama konusunda uyarabilir. Amacım orta halli bir ses sistemi kurma.
o anfiyi seçmendeki amaç nedir bütçen nekadar
bu anfi için ayrıntılı bilgisi olan yok mu bi yardımcı olsanız şuan fiyatı çok uygun bi sitede 104 tl den satılıyor eğer değmez alma diyorsanız almicam
quote:
Orijinalden alıntı: sadakat48
bu anfi için ayrıntılı bilgisi olan yok mu bi yardımcı olsanız şuan fiyatı çok uygun bi sitede 104 tl den satılıyor eğer değmez alma diyorsanız almicam
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum kullanan var mı ?
bence al. zaten ilerde o sana yetmiyecek satıp daha profesyonel bişey alıcaksın. ilk başlarda herkez böyle başlar şimdilik işini görür. orta halli ses sistemlerin vazgeçilmez markasıdır jameson.
arkadaşlar jameson usa 6004 anfiyi 2 yil önce aldım çok memnunum pioneer 460 vatt 4 adet hoparlör ve 1 adet de pioneer şampion serisi çift bobin bası çok rahalıkla kasmadan çalışıyo ve teyibin sesi 10 da oldugu zaman araçta durulmuyordu
sonuna kadar kefilim jameson 6004e 120 ila 150 lira arasında deyişi fiyatlar
Guzel kadşim sen onu ucuz dıye alıyorsun bılıyorum alma ben araştırdım jamesonun 1500 wlıklar ıyı değilmiş 1400w usa 505 jameson al hem daha guçluymuş hemde daha ıyımış bu birinci ıdı . ıkıncı ise yasın kaç bılmıyorum ama genç yaslarda ısen o set doyurmaz senı yukseltmek ıstersın o yuzden ebnım tavsıyem tek tek al ama ıysını al jbl al mesela amfiyı bizim arabada usa 505 jameson var jbl cs1214 1000w bas var 2 94s pıoner var 2tanede roadstar 320w mid bas var tmm kabuled ıyorum jbl kadar ıyı değildır mıd baslarım ama pıonerın yan urunu ımış . teyp desem goldmaster sd 2010 benım amacım ilk olan teyp değişip pıoner alacam sonrada alırsam mono amfi jameson ıyı değilmi mono amfıde unutma sakın . yanı anlıcan bu set bıle fazla doyurmuyor benı he sert bas ıstıyorsanda geçsen ıstıyordundurda kıcker.... jbl bas yumuşak tır sertten kasıt dışarı bellı olur vurdugu dah sert çıkar
Aklın varsa jameson anfi alma biraz daha para katıp jbl alabilirsin ve garanti 10 sene kullanırsın.
ben 4 yıldır jameson 6004 kullanıyorum autosound marka 500 watt subwooferım var ve 1000watt ve 1400 watt olan kullanıcılar yanıma yaklaşamıyor simdi jamesonu kötülemeyelim kullanmadan da yorum yapmayalım çevremdeki kişilerde kullanıyor ve hepside memnun
alma diyenleri takmayın arkadaşlar bende kullanıyorum bu amfiyi 1 takım audison apk 130 arka tarafta sm 13 cm comp besliyor ve jbl 1000 lik sub u var gayet tatmin edici ses veriyor montaj işini kasaplara yaptırmayın sadece tek dikkat etmeniz uzun yolda ısınır 2 saat sürekli dinlerseniz kesme yapabiliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme