Şimdi Ara

jamo e350 için kullanılması gereken amfi Acemiye iyilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konulara tamamiyle yabancı biri olarak öncelikle durumu izah edeyim. Bir abim sagolsun elinde fazlalık oldugundan JAMO e350 model 2 arka 2 ön bir tane center olmak üzere 5 hoparlör ve bir tane PIONEER S-W110S subwoofer verdi. Şimdi elimde LG 42LB652V televizyon digitürk uydu alıcı ve ps3 mevcut. Ben bu sinema sistemini bu cihazlarda kullanmak için ne yapmam gerekiyor? Anladığım kadarıyla bir amfi şartmış. Orta şeker bir amfi önerisi var mıdır. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Ayrıca eksik olan bir bilgi varsa cahilliğime verin uyarmanız halinde hemen cevabını vermeye çalışırım. İyi Günler,

• nitemu N kullanıcısına yanıt
    Bütçe? Orta şeker kaç şeker?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu işinizi görebilir ve ya muadilleri.
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Merhabalar kusura bakmayın gece calıstıgım için gün içerisinde uyuyorum. 700 800 e kadar normaldir diye düşünmüştüm ama az mı gelir acaba ?
  • Teşekkürler inceliyorum hemen
  • kenai kullanıcısına yanıt
    Selam bunu sipariş etmeye karar verdim ama birkac sorum mevcut bunun baglantılarını nasıl yapıcam hoparlorler basit sanırım arka ön center ilgili yerlere girecek preout'a subwoofer'ı baglayacam. ps3'ü Game yazan yere digitürkü sat'a HDMI out yazan yerdeki yerden TV'ye baglayacam sanırım. Buraya kadar olan işlemler dogrumudur?
    Birde mesela Bilgisayardan televizyonda film izlemek için bagladıgımda Bluray girişine baglasam sıkıntı olurmu yoksa illa digitürkü bagladıgım yere mi baglamam lazım.

son bir soruda optik baglantımı yoksa HDMI mı daha iyidir?

Tesekkürler
  • Yurtdışında tatildeydim, kusura bakmayın dün döndük. Hdmı imkanı varsa optikten daha iyidir. Orada yazan isimlerin bir önemi yok hangisi boştaysa oraya istediğin bağlantıyı yapabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk pikap için tavsiye
    geçen yıl açıldı
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.