Şimdi Ara

Janna op

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Winrate i %53 müş. Kendim de oynuyorum zaten hem de çok fazla ve op bi hero. Hele de orta oyunda, hızlı botları da alınca, bir mide gidiyorsun iki saniye gan atıp shield atıp geliyorsun, bir bota. Ve bundan da hiçbir şey kaybetmiyorsun. Skillshotlara pek yakalanmıyorsun hızdan. Mesela karşı jungle a girip rahatça wardlayıp çıkabiliyorsun, biri yakalarsa nasıl olsa çok hızlısın, en kötü ulti atar kaçarsın. Bunu tek başına rahatça yapıyorum hem de. O kadar hızlı ki, hem ordayım hem burdayım. Adc yi de taşıyabilme ihtimali var. Ama takım mal olursa yapacak bir şey yok tabi. Ben bir zamanlar janna oynayarak elmasa çıkmıştım zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna ara vermiştim 2.3 aydir oynuyorum janna en fazla 4.5 mac görmüşümdür herhalde nerf falan mi yedi bilmiyorum hatta bir maç support kalmıştı janna gösterdim adam "janna in s9??" gibi bişey yazmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe pardon fikrinize katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twinzz

Oyuna ara vermiştim 2.3 aydir oynuyorum janna en fazla 4.5 mac görmüşümdür herhalde nerf falan mi yedi bilmiyorum hatta bir maç support kalmıştı janna gösterdim adam "janna in s9??" gibi bişey yazmıştı
    Onlar ne bilmis. Ben oynayayim kralini bile ezer gecerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winrate güzel bir istatistik olmasına rağmen herşey değil.
    Kled supportun winratei %59 şu an oynanan oyun sayısıda az değil havuz geniş. Bu Kled Support yeni meta herkes oynamalı free win mi demek hayır.

Akali'nin winratei şu an %43 ama güçsüz bir hero diyemiyorum mesela rahatlıkla ağzına sıçabiliyor oyunun.

Janna ve Jarvan ikilisini hep önerirdim boş boş rank atlamak isteyenlere bu ikisini spamla uzun vadede çıkarsın liginden diyordum ancak Janna kötü nerf yedi artık eskisi gibi güvenilir bir pick değil bence duruma göre alınmalı adc'ne ve karşı bot picklerine göre özellikle veya peel support ihtiyacı çok fazlaysa karşıda ne biliyim hard engage varsa vs.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Hocam english wordsleri turkish editleyebilirmisiniz ben nothing anladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar paşa

Hocam english wordsleri turkish editleyebilirmisiniz ben nothing anladım
    winrate = kazanma oranı
    pick = seçim
    free win = bedava galibiyet(kolay)
    hero= kahraman
    rank = ligin
    hard engage = sert giriş yapan tfyi başlatabilen herolar jarvan falan gibi
    peel support = adc'ni yada istediğin bir kişiyi tehditlere karşı koruyup kabuk altına alabilen herolar mesela Janna, Lulu, Nami adcnin üstüne atlayan kişiye Janna q,e,r basabilir Nami yine baloncuğa alabilir, ulti atabilir, Lulu dönüştürebilir ya da adcye kalkan ve ulti basabilir vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Thanks ederim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deneyelim bakalım nasılmış
  • Janna cidden op hero ya
  • Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    sağlam nerf yedi diyorlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.