Şimdi Ara

Jant boyama Fiyatları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
35.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Jantlarım baya çizik İstanbul içi boya yapan bilgiğiniz bir yer fiyatı abartı olmamak şartıyla varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jant Boyama Fiyatları 2023

Jant boyama, aracınızın görünümünü iyileştirmenin ve özel bir dokunuş katmanın harika bir yoludur. Jant boyama fiyatları, jantların boyutuna, malzemesine, boya türüne ve işçilik kalitesine bağlı olarak değişebilir.

Jant Boyama Fiyatlarını Etkileyen Faktörler:

• Jant Boyutu: Daha büyük jantlar daha fazla boya gerektirir ve bu da fiyatları etkiler.
    • Jant Malzemesi: Çelik jantlar alüminyum jantlardan daha ucuz boyama işlemine sahiptir.
    • Boya Türü: Standart boya, özel boya veya krom kaplama gibi farklı boya türleri farklı maliyetlere sahiptir.
    • İşçilik Kalitesi: Profesyonel bir boyacı, daha yüksek kaliteli bir sonuç verecektir, ancak fiyatları da daha yüksek olabilir.

Ortalama Jant Boyama Fiyatları:

• Standart Jant Boyama: 500 TL - 1.000 TL
    • Özel Jant Boyama: 1.000 TL - 2.000 TL
    • Krom Jant Boyama: 2.000 TL ve üzeri

Jant Tamiri ve Boyama Fiyatları:

Jantlarınızda hasar varsa, boyama işlemi öncesinde bir tamir gerekebilir. Jant tamiri fiyatları hasarın derecesine göre değişir.

Jant Boyama Fiyatları 2022:

Jant boyama fiyatları yıldan yıla değişebilir. 2022 yılı için verilen fiyatlar yalnızca tahmindir ve güncel fiyatlar için yerel bir boya atölyesine başvurmanızı tavsiye ederiz.

Fiyat Teklifi Almak:

Tam bir fiyat teklifi almak için jantlarınızın boyutunu, malzemesini, istenen boya türünü ve işçilik kalitesi seviyesini belirten bir boya atölyesine başvurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben bostancı sanayide sordum tanesine 400 tl dediler 17" jantın çok geldi yaptırmadım.
  • zeytinburnu turan oto kaporta 1.000-1.500 tl demişti bana
  • benim fiyat aldığım yer
    ÖZSAYGILI OTOMOTİV
    İLETİŞİM | ÖZSAYGILI OTOMOTİV JANT ONARIM - ROT BALANS
    http://www.ozsaygiliotomotiv.com/iletisim
    işlerinde iyiler ama pahalı
  • Hocam teşekkür ederim Bayrampaşa da bir yer normal renk boya için 600 krom için 800 dedi bu arada komple 4 jant için fiyatlar
  • Kumlama yapılıp yapılmamasına,boya kalitesine göre değişir. Jant başına nizami şekilde 250 TL altında boyayan zor bulursunuz.
  • 4 adet 18 inç jant için düzeltme +boyama işlemine 800 tl verdim. Sadece boyama için 600 tl istemişlerdi.
  • Jant boyama Fiyatları ?
    Soldaki boyalı hali sağdaki astarli hali permolit metalik gri ye boyadim güzel duruyor bence ama 3 gün sürer Zımpara da yapmanız şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

Jant boyama Fiyatları ?
    Soldaki boyalı hali sağdaki astarli hali permolit metalik gri ye boyadim güzel duruyor bence ama 3 gün sürer Zımpara da yapmanız şart
    Çok yorucuydu galiba, gömleği asmışsınız.

Ben evde boyadım, yıka-kurumasını bekle uzun sürüyor. Bir de tek tek olunca evde zor. Zımpara falan kolay.
    Tekini yaptım, diğerlerini de köye falan gidince serbest yerde yapacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.