Arkadaşlar arabamın jantlarını siyaha boyatmak istiyorum.. 1.) Nerde ve ne kadara yaptırabilirim. 2.) Sağlıklı ve uzun ömürlü olurmu. 3.) Yaptıran varsa resim ekleyebilirmi?
Bunu kendinde yapabilirsin.siyah mat sprey alıp lastikleri bantlarsın 1-2 saat uğraşırsın ama yapabilirsin.benim bacanak focusa yapmıştı gayet de güzel olmuştu. resimde burda
buda son hali
Şahin arkadaş doğru söylemiş, sprey boya alıp kendin de yapabilirsin hem ucuz olur hem zevkli olur. benim arkadaşta tiraci araç var (98 model jumper) jantları turuncu, kapakları siyay yaptı süper oldu. tamponu ve hatta iç kabini bile sprey boya ile boyadı. kabinin alt tarafını krem rengi yaptı mesela süper oldu. sende kendin istediğin gibi boyayabilirsin. boşuna niye bir dünya para verecen boyacılara, al isediğin reng boyayı boya
tamamdır ama sprey boyalar çok çabuk çıkmıyomu yada bir markası yada farklı bir yolu yordamı mı var..
Tekzen varsa yakınlarında orda kaliteli spreyler oluyo.yada herhangi bi yerden alabilirsin.sprey çıkmaz kendiliğinden.yanlız iyi düşün boyarken birdaha geri dönüş olmayabilir.
@ŞAhin arkadasın yaptirdiği uzun ömürlü ve cok güzel oluyor tavsiye ederim
Arkadaşlar sprey boya ile boyanan yüzey daha ilk darbede çizilecektir.Hele hele jant gibi taş,toprak yüzeylere maruz kalacak bir yerde sprey boya kesinlikle kalıcı olmaz.Araba yıkatırken bile yıkama cihazını aynı noktaya bir müddet tutarlarsa boya pul pul kalkıp dökülecektir.Denemesi bedava...
Jantlarını oto sanayiinde fırın boya yapan yerlerde boyatmadıktan sonra kendi uygulayacağın hiçbir yöntem kalıcı olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme