Şimdi Ara

JANT GÖBEĞİ SORUNSALI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde görünen jant göbeğini bu janta nasıl sabitleyebilirim yıkanırken veya hareketliyken yerınden çıkmamasını sağlayabilirim jantın ortasında kapak var malesef ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba yoksa kendinden yapıştırmalımı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 29 Eylül 2014; 2:48:15 >

• araban broadway son kasa 1.4rni galiba veya o jantı kullanıyorsun başka arabada. benden tavsiye:
    rni jant göbeğini çıkma veya yan sanayi bul, orjianlleri boyama. boyadıktan sonra arabaya tak, canın sıkılınca da değiştirirsin ve kendin boya. hem arbayla uğraşmak zevkli olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin261 -- 29 Eylül 2014; 3:53:35 >
  • bi saniye ben yanlış anladım sen, onu kapağın üzerine yapıştırmak istiyorsun..
  • sahin261 kullanıcısına yanıt
    haha haklisin jant ve arac i dogru bildin evet aracta ufak oynamalar yapmak zevkli oluyor kapaga yapistirmak istiyorum cunki bu kantin kapagi sokulunce ici cok igrebc duruyor gobek alsam bile bijonlar felan gornuyor ve ic yapisi cirkin duruyor bende disina yapistirmak istiyorum hem ici icin o sekilde gobek varmidir emin degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın o kapak olmadan jantlar çok kötü duruyor bir ara doğanlarn jant göbeği ile rni'lerin jant göbeğini çalıyolardı

benim demek istediğim direk şu jant göbeği kapağını boya daha güzel olur bence.
    http://mcdn01.gittigidiyor.net/12633/tn24/126332180_tn24_0.jpg şu parçayı.
  • sahin261 kullanıcısına yanıt
    bu resimdeki tam olarak nedir kapagin icinemi sokuluyor yoksa bunu o renklere boyayipta oylemi kapagin disina yapistir diyosun :)

• 3M'in çift taraflı bantları yapıştırma işini görür.
    Yalnız bence orijinal kapağa yapıştırmayın. Çıkma bulun derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jant göbeği takma çıkarma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ürün o jant göbeğine olmaz.

Resimdeki jant göbeği altında bijonlar olduğu için normalden 3-4 kat büyüktür.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    cikma bulmam biraz zorasraf etmek istemiyorum demek 3m diye yapistirma var kolay bulunuyorsa evet guzel fikirmis metale yapisirsa super olur farkli yontem varsa onuda yapabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.