Şimdi Ara

JANT KAPAĞI OLAYI ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babamın calıstıgı sırket bugün babamın arabasını yenıledı(arac kıralık) ben de babamla arabayı denemeye cıktım tabı.Evden cıkalı 100 metre oldu ben ıstasyon caddesınde yeterınce acıktan al(a)madıgımdan(hıyaragasının bırı o kadar kotu park etmıs kı) sol arka tekerı kaldırıma surttum.Cok fena ses cıktı.Aynadan baktım jant kapagı yuvarlanıyor.ındım arabadan kapagı almak ıcın bırı ustunden gectı .kapak pert oldu tabı.O jant kapagını tekerde tutan dalgalarıda yamulmus.neyse attım arka koltuga tabı jant kapagını.ama cok kotu moralım bozuldu.araba daha 40 km de.5 yıldır araba kullanıyorm ılk defa kaza yaptım.yanımda babam olunca zaten ıstemsızce el ayak kordınasyonum kotulesıyor.neyse arkadaslar seyı sorucaktım bu jant kapakları tek basına satılıyo mu? satiliyosa nerde bulabilirim?cevabinizi bekliyorm arkadaslar acil.

NOT:araba toyota corolla d4d comfort m/m

• http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_sedan_ve_auris_yeni_kasa_jant_kapaklari_sifir-43WQQaXQQ12430141WQQpXQQdisplayitem

Konuşmak lazım belki tek satarlar.

donanımhaber forum
    Corolla Comfort Jant Kapağı » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_28818586/mpage_1/key_//tm.htm#28836255

Forumdan biri satıyormuş ama çok uzun süre olmuş...

http://www.celikoto.net/?x=9&urun=214

Burayı da aramak lazım.

• dert edilecek bir şey değil. tek tek satılır 4'ünü takım alsan en fazla 50 liradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanmt

dert edilecek bir şey değil. tek tek satılır 4'ünü takım alsan en fazla 50 liradır.
    @ozanmt

Ben de o civardadır diye düşünüyordum ama fiyatları görünce şaşırdım...

Bu arada serviste teki 80 lira civarında sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

@ozanmt

Ben de o civardadır diye düşünüyordum ama fiyatları görünce şaşırdım...

Bu arada serviste teki 80 lira civarında sanırım.

Alıntıları Göster
    tubo attigin linkte 175 yaziyo hakkaten insallah tanesi 175 degildir.4 tanesi icin bile ucuk fiyat sonucta plastik.su celik otomotiv linkine bakiyim bir de saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btkz

tubo attigin linkte 175 yaziyo hakkaten insallah tanesi 175 degildir.4 tanesi icin bile ucuk fiyat sonucta plastik.su celik otomotiv linkine bakiyim bir de saol.

Alıntıları Göster
    Bir de servise sorun dediğim gibi 80 lira civarında bir fiyatı olması lazım tekinin.
  • quote:

Bir de servise sorun dediğim gibi 80 lira civarında bir fiyatı olması lazım tekinin.

Alıntıları Göster
    plastik değil mi hocam kapak?
  • quote:

evet plastik
  • quote:

quote:

evet plastik

Alıntıları Göster
    plastikse benim dediğim gibidir. tubo'nun gösterdikleri sanırım aliminyum alaşımlı...
  • quote:

plastikse benim dediğim gibidir. tubo'nun gösterdikleri sanırım aliminyum alaşımlı...

Alıntıları Göster
    araç madem kiralık hiç bişey almadan ilk başta kiralanılan yerle konuşun. bedavadan halledersiniz gibime geliyo olmadı sanayiide filan çıkma çok rahat bulunur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bire bir kırılan Jant kapaklarını gösterdim, tamamı da plastik.
  • quote:

Bire bir kırılan Jant kapaklarını gösterdim, tamamı da plastik.

Alıntıları Göster
    yarin bi gunduz gozuyle kapagi takmayi denicem yamuk mamuk.olmazsa da anadolu yakasinda toyota servisinde yaptirmaya calisirim.o kadar buyutulcek birsey olmayabilirde adamin bi gunluk arabasi benim yuzumden hasar alinca iste uzuluyo insan.peder nazar dedi gecti.neyse tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin.

• quote:

yarin bi gunduz gozuyle kapagi takmayi denicem yamuk mamuk.olmazsa da anadolu yakasinda toyota servisinde yaptirmaya calisirim.o kadar buyutulcek birsey olmayabilirde adamin bi gunluk arabasi benim yuzumden hasar alinca iste uzuluyo insan.peder nazar dedi gecti.neyse tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin.

Alıntıları Göster
    ben 4 sene önce 4 tane yan sanayi vw jant kapağına 20 lira vermiştim. 4 senede yüzde 100 artsa 40 lira yapar 4 tanesi. 3 lastikçiye sor 2'sinde vardır çakması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

ben 4 sene önce 4 tane yan sanayi vw jant kapağına 20 lira vermiştim. 4 senede yüzde 100 artsa 40 lira yapar 4 tanesi. 3 lastikçiye sor 2'sinde vardır çakması.

Alıntıları Göster
    Toyota servisine gitmeni ve pert olan araçlardan çıkan varsa uygun bir dille rica etmeni öneririm. Nissan Micra'da yaşadık bu kapak sorununu ilk olarak. Servise gittiğimizde o basit kapak için 75 TL fiyat verdiler. Babam da pek lafazandır bu konularda sağolsun, altından girdi, üstünden çıktı ve kıyıda köşede kalmış kapaklardan birini almayı başardı ücretsiz olarak :)

Yani, plastik kapağın o kadar pahalı olması aklınıza yatmıyorsa şansınızı zorlamayın arkadaşlar. Epeyce pahalılar.

Bir süre sonra da 2. kapağı düşürünce iş başa düştü tabi. Bulamadık eskisi gibi bir çözüm. İnternette dolaşırken, Micra'sına komple alaşım jant ve lastik seti alan birinin henüz 1000 kilometre kullanmış olduğu eski lastik ve jant kapaklarını komple 250 TL'ye kapattık. Serviste 300 TL'ye orijinal yeni jant kapağı seti parası; dışarıda 250 TL'ye orijinal yeni, jant kapağı seti + lastik seti. Sen düşün artık :) Belki böyle bir şey bulabilirsin. Sahibinden.com'da bulmuştuk biz.

Ekleme: Bu arkadaşları arayabilirsin. Belki tek satıyorlardır.

http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_kilas_jant_kapaklari_sifir-80WQQaXQQ17540587WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/orjinal_corolla_jant_ve_kapagi_16_-48WQQaXQQ18404113WQQpXQQdisplayitem

Bir de bu var; elinde aradığın parçanın olacağını düşüüyorum:

http://www.sahibinden.com/toyota_cikma_parca_vs-06WQQaXQQ17022128WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 8 Kasım 2009; 6:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Toyota servisine gitmeni ve pert olan araçlardan çıkan varsa uygun bir dille rica etmeni öneririm. Nissan Micra'da yaşadık bu kapak sorununu ilk olarak. Servise gittiğimizde o basit kapak için 75 TL fiyat verdiler. Babam da pek lafazandır bu konularda sağolsun, altından girdi, üstünden çıktı ve kıyıda köşede kalmış kapaklardan birini almayı başardı ücretsiz olarak :)

Yani, plastik kapağın o kadar pahalı olması aklınıza yatmıyorsa şansınızı zorlamayın arkadaşlar. Epeyce pahalılar.

Bir süre sonra da 2. kapağı düşürünce iş başa düştü tabi. Bulamadık eskisi gibi bir çözüm. İnternette dolaşırken, Micra'sına komple alaşım jant ve lastik seti alan birinin henüz 1000 kilometre kullanmış olduğu eski lastik ve jant kapaklarını komple 250 TL'ye kapattık. Serviste 300 TL'ye orijinal yeni jant kapağı seti parası; dışarıda 250 TL'ye orijinal yeni, jant kapağı seti + lastik seti. Sen düşün artık :) Belki böyle bir şey bulabilirsin. Sahibinden.com'da bulmuştuk biz.

Ekleme: Bu arkadaşları arayabilirsin. Belki tek satıyorlardır.

http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_kilas_jant_kapaklari_sifir-80WQQaXQQ17540587WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/orjinal_corolla_jant_ve_kapagi_16_-48WQQaXQQ18404113WQQpXQQdisplayitem

Bir de bu var; elinde aradığın parçanın olacağını düşüüyorum:

http://www.sahibinden.com/toyota_cikma_parca_vs-06WQQaXQQ17022128WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    Kardeşim Bi Jant Kapağı 170 Lira Olur Mu? Serviste 300 TL imiş.. Vallahi vatandaşı Kazıklamak için yer arıyorlar.. Alt tarafı plastik jant kapağı..

Servis Orjinal Jant kapağı ayagına 300 Lirayı cebe indirecek.. Biz bizim arabaya krom kaplama jant kapağı aldık 50 TL... 50 TL'den yukarsına hiç para vermem.. Zaten Jant kapağı satan yerler var.. Araç aksesuarı felan.. Oralardan 50-60'a bulursun tahminim.. Altından yapmamıslarsa eğer=))

• quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR.61

Kardeşim Bi Jant Kapağı 170 Lira Olur Mu? Serviste 300 TL imiş.. Vallahi vatandaşı Kazıklamak için yer arıyorlar.. Alt tarafı plastik jant kapağı..

Servis Orjinal Jant kapağı ayagına 300 Lirayı cebe indirecek.. Biz bizim arabaya krom kaplama jant kapağı aldık 50 TL... 50 TL'den yukarsına hiç para vermem.. Zaten Jant kapağı satan yerler var.. Araç aksesuarı felan.. Oralardan 50-60'a bulursun tahminim.. Altından yapmamıslarsa eğer=))

Alıntıları Göster
    sanayide takımını 50liraya bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

sanayide takımını 50liraya bulursun.

Alıntıları Göster
    bende de comfort var...
    servisten veya dışardan tek bulamazsan, sana bir tanesini satarım, zaten elimde 2 tane kalmıştı(orjinal)... 2 tyanesini dh toyota bölümünde bir arkadaşa satmıştım... 30 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

bende de comfort var...
    servisten veya dışardan tek bulamazsan, sana bir tanesini satarım, zaten elimde 2 tane kalmıştı(orjinal)... 2 tyanesini dh toyota bölümünde bir arkadaşa satmıştım... 30 tl...

Alıntıları Göster
    Arkadaslar simdi kartal oto sanayiden geldim.babam uykudan uyanmadan gideyim bulup takiyim jant kapagini surpriz olsun die.neyse jantlarla hasir nesir olan bi yere girdim dedim burda yoksa daha da sanayi de yoktur diyerekten, neyse adam bende yok baska yerde de cok zor bulursun simdi dedi.sonra hemen surda derindere var toyota bayi oraya git tanesi 45 tl dedi.gittim oranin da servisi pazar kapaliymis.kisfmet geri dondum eve.neyse peder ne ugrastin sabah sabah,sirket yapar dedi.oyle kapandi mevzu.sizi bilgilendiriyim dedim jant kapaginin fiyati konusunda arkadaslar.bu arada sabah sabah kartal tarafinda ne cok corolla gordum hepside comfort hepsinin jant kapaklarina pis pis baktim.

• quote:

Arkadaslar simdi kartal oto sanayiden geldim.babam uykudan uyanmadan gideyim bulup takiyim jant kapagini surpriz olsun die.neyse jantlarla hasir nesir olan bi yere girdim dedim burda yoksa daha da sanayi de yoktur diyerekten, neyse adam bende yok baska yerde de cok zor bulursun simdi dedi.sonra hemen surda derindere var toyota bayi oraya git tanesi 45 tl dedi.gittim oranin da servisi pazar kapaliymis.kisfmet geri dondum eve.neyse peder ne ugrastin sabah sabah,sirket yapar dedi.oyle kapandi mevzu.sizi bilgilendiriyim dedim jant kapaginin fiyati konusunda arkadaslar.bu arada sabah sabah kartal tarafinda ne cok corolla gordum hepside comfort hepsinin jant kapaklarina pis pis baktim.

Alıntıları Göster
    Aciksan tatliya pis pis bakmazsin ya da ekmege ama isin icine araba girince kurt adam oluyoruz :)

• Gecen sene sanayıden 4 tanesını 20 lıraya almıstım. Ama yan sanayı.
    Adres istersen. Pendik Oto sanayi de ıtfaıyenın yanındakı gırısten gır duz ılerle. 2 veya 3. sag sokak ıcındekı aksesuarcıdan almıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONNIE -- 8 Kasım 2009; 12:40:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.