Selamun aleyküm arkadaşlar 186bindeki 2008 dizel cliomu, 2010 model 128binde tüplü bravo ile takasladım fakat şu jantlar hiç hoşuma gitmedi maddi yönden de biraz sıkıştım nasıl değerlendirebiliriz?
Teneke jant+ kapak tak bence, ucuz alacağın her jant replika ve ağır olacak.
Bunları tamir edemez miyiz ki?
En mantıklısı ve ucuzu bunları kendin boyayıp kullanman.
quote:
Orijinalden alıntı: zgrsmz
Bunları tamir edemez miyiz ki?
Edilir tabiki, İstanbuldaysanız yer önerebilirim
Bursadayım
Banada öyle mantıklı gelıyor, zımpara yapıp siyaha boyayım diyorum
zgrsmzZ
kullanıcısına yanıt
Ben daha zor olanı yaptım motip jant boyası ve henkelin simli verniğini kullanarak resmen jantı yeniden yarattım. Tabi benim jantım araçtaki orijinal alaşımlı janttı değmişti uğraştığıma.
Var mı Fotoğrafı
Üstündeki jantta Bi hata sıkıntı yoksa dediğin gibi siyaha boyamış değerlendirilebilir
zgrsmzZ
kullanıcısına yanıt
Maalesef sattım aracı. Siyah yapacaksan çok çok kolay zaten. Hatta zımparayla bile uğraşma önce ipa ile temizle sonra iyi bir astar al 1 gün arayla 2-3 kat astarla ve boya üzerine de vernik at yeter.
Güzel bir zımpara kalından inceye en az 3 kat ister. Üstüne 1 kat astar. Astarın üzerine kaliteli 2 kat sprey boya atsanız tamamdır. Yeni gibi olur. Renk olarakra gun metal tavsiye ederim.
Hatta manisa ya da İzmirdeyseniz bir hafta sonu uygulama için seve seve yardımcı olurum.
Material-Engineer
kullanıcısına yanıt
Renk güzelmiş bu olabilir bursadayım sağolasın
İpa nedir? Duymadım hiç
çıkma orjinal jantını tak bulursan
quote:
Orijinalden alıntı: zgrsmz
İpa nedir? Duymadım hiç
İzopropil alkol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme