Şimdi Ara

Japon yapıştırıcısı elektriği iletir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İletmez diye düşünüyorum.Lehim yapıcak zamanım yok çünkü makinem yok.Bİ umut belki bildiğiniz iletken bir yapıştırıcı vardır? :(

• iletmez...

makina lazım değil...
    eline bir daha kullamayacağın eski bir tornavida alıyosun...
    onu ocakta kızdırıyosun ucu kor olana kadar, onunla lehim işini bi güzel hallediyosun...
    hepsi bu :)
  • hocam n95 in 2mm bile olmayan bir düğmesini takmam lazım bir devre üzerine...sakıncalı bir iş mi yapmış olurum acaba karar veremedim...cevabın için çok teşekkürler...
  • kesinlikle cok sakıncalı bır ıs yapıyorsun, o tusu eger japonla yapıstırırsan sızmalardan dolayı tus oturdugu boslugun kenarlarındakı plastıgede yapısacak ve gerı kalan hayatını ıslevsız bır tus olarak tamamlayacak.

Not: ben ıslem gorecek dugmeyı tus olarak anladım eger tussa sorun yaratır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuva-i milliye -- 9 Temmuz 2008; 2:17:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye

kesinlikle cok sakıncalı bır ıs yapıyorsun, o tusu eger japonla yapıstırırsan sızmalardan dolayı tus oturdugu boslugun kenarlarındakı plastıgede yapısacak ve gerı kalan hayatını ıslevsız bır tus olarak tamamlayacak.

Evet hocam haklısın.Japon fikri anlık bi şokla aklıma geldi zaten.Saçmalamışım.En iyisi servise götürmek.
  • valla benim japon hertürlü şeyi iletiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.