Şimdi Ara

JAPONLARA GÜVENİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi ben Şah la beraber Half Life 2 Deathmach oynuom. Asya yı seçtik e tabi içerde bir iki capon bulduk..

İşte bölümlerde ilerlioz faln sora bi bölüme geldik kapkaranlık bir labirent oyunda 15 kişi wardık bi baktım 3 kişi kaldık ben şah bide capon...

Ama dönüoz dolaşıoz yolu bulamıoz.. Saat olmuş 1.30(gece) bizim gözler kapanıo adam daha kahvaltı etcekmiş saat 8.30 mu neymiş orda..

Biz yolu bulamadık tabii sora capondan bi öneri geldi ben oyundan çıkıp bi noclip(bidiiniz gibi hayalet misali harita dolaşılıo bu şifreyle) yapiim dedi. Tamm dedik zaten biz şifreleri kullanmasını da bilmioz..

Adam çıktı biz dolandık faln hala bişi bulmadk bi 10 dk geçti aha bi baktım bizim capon girdi bize gelin dio..
    Yolu bulmuş.. Biz bi takip ettik bunu walla adam yolu buldu bölümü bitirdik...

--İşte bununla Japonlara ne kadar güvenebilceiniz anlayablrsinz.. Belki biraz saçma bi yazı oldu ama bunu oynamak çok eğlenceliydi...Herkese Half Life 2 epsd 1 i tavsiye ederim.. Orjinale parayı kıyıp bu oyunu alın (40 YTL).. Eğer bu seriyi seviyorsanız eminim üzülmeyeceksiniz!!

• ewt abi dün gece neydik öle yaw....

dolanıoz dolanıoz bişi bulamadık....adam çıkıp gelcem dedi....biz diyoruz ki "ya gelmezse......." geldi ama helal olsun delikanlı adammış...

eliyle koymuş gibi buldu...şu caponlara iyice kanım kaynımaya başladı benim yaw...

kesinlikle böyle iş birliği oyunları seviyorsanız size tek önerim bu oyunu alıp online denemenizdir...half life sevin veya sevmeyin....bu oyun online modu için alınır...
  • abi japonlar demişsiniz yaww biz bi tanesinin güvenilir olduunu anladık ama dierli belli deil abi
  • Bi bakıma haklısın tabiii ama genede çok hoşuma gitti yaw sonuçta adam gidin işinize sizle mi uraçam diebilrdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebahar2

abi japonlar demişsiniz yaww biz bi tanesinin güvenilir olduunu anladık ama dierli belli deil abi

yaaa ne bileyim ama adam tanımadığı kişiler için bile hile yaptı baksanıza...hile yapmak (noclip kullanmak) banlanmasına neden olabilirdi...

ayrıca caponların güvenilir olduğunu duymuştum...ama hiç deneme ve test etme fırsatım olmamıştı...
  • Onu bilmem de capon hatunları çok güzel laaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: törot

Onu bilmem de capon hatunları çok güzel laaa

bimem mi yaaaa.....şimdi buraya iki resim koyardım ama banlanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.