|
Bildirim
|
Nasıl ve nereden alacaksın hocam anlatabilir misin ? Ben de almayı düşünüyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anub1s 518 -- 4 Şubat 2021; 8:22:45 > |
Gümrükte ek ücret ödeniyor mu peki ? |
|
Hayır, ödeme kısmında Amazon gümrük ücretini senden alıyor ,senin yapman gereken sipariş vermek sadece ,gümrüğü Amazon hallediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ekleyip kendiniz görün hocam, ödeme yapmadan son aşamada gösteriyor, ürün kargo ve gümrük toplam maliyetini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denedim hocam 2000 TL ye geliyor. Hiçbir olayı yok. Trden al daha iyi. 30.519 Japon Yeni eşittir 2.077,51 Türk Lirası < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JokeBoxHero_ -- 3 Şubat 2021; 21:28:51 > |
Üstüne birde banka kur farku koyacak , < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şu an yapan yer yok. Çindeki çipleri üreten firma kapatıldı ceza verildi hepsine. Şu an kırdırma ihtimalin çok düşük ama kırılmış olanları ikinci el alabilirsin. Ya da orjinal oyuna yönelebilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|