Şimdi Ara

Japonya'dan Nintendo Switch Lite Alıp Sx Os Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Japonya'dan Nintendo Switch Lite almayı düşünüyorum yanında oyun alırsam oyun japonca kalır mı, Sx Os yüklemek mantıklı olur mu?

• Nasıl ve nereden alacaksın hocam anlatabilir misin ? Ben de almayı düşünüyorum.

• Amazon Japonya'dan almayı düşünüyorum

Amazon Jp Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anub1s 518 -- 4 Şubat 2021; 8:22:45 >
  • Gümrükte ek ücret ödeniyor mu peki ?

• Benim de pek bir bilgim yok danışmaya geldim ama Glocalzone gibi sistemler ile sadece aradaki kişiye verdiğiniz pay ile alabilirsiniz. Böyle alırsanız vergi vermiyorsunuz diye biliyorum.
  • Hayır, ödeme kısmında Amazon gümrük ücretini senden alıyor ,senin yapman gereken sipariş vermek sadece ,gümrüğü Amazon hallediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Ne kadar bi ücret alınıyor bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anub1s 518 kullanıcısına yanıt

Ekleyip kendiniz görün hocam, ödeme yapmadan son aşamada gösteriyor, ürün kargo ve gümrük toplam maliyetini

• Denedim hocam 2000 TL ye geliyor. Hiçbir olayı yok. Trden al daha iyi.

30.519 Japon Yeni eşittir

2.077,51 Türk Lirası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JokeBoxHero_ -- 3 Şubat 2021; 21:28:51 >
  • Üstüne birde banka kur farku koyacak ,

• Yüzde 20 oluyor genelde gümrük. Kargo ücretsiz değilse o da biraz tutar. Fazla fark olmaz. Aldığınız oyunlar ingilizce desteği varsa ingilizce de çalışır

• Teşekkürler hocalarım peki bu sx os'u nerde yükletebilirim cihazı kırdırmak istiyorum ve bunun maliyeti ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anub1s 518

Teşekkürler hocalarım peki bu sx os'u nerde yükletebilirim cihazı kırdırmak istiyorum ve bunun maliyeti ne olur

Şu an yapan yer yok. Çindeki çipleri üreten firma kapatıldı ceza verildi hepsine. Şu an kırdırma ihtimalin çok düşük ama kırılmış olanları ikinci el alabilirsin. Ya da orjinal oyuna yönelebilirsin

• xalx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.