Şimdi Ara

Japonya'ya Gidiyorum PC'yi ordan Mı almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 18 Nisanda Japonya'ya gidiyorum. 2 ay orada bulunacağım. Japonya'da notebook mu yoksa pc sistem mi toplamalıyım. Bir de orada fiyatlar hakkında bilgi sahibi olamadım Japon sitelerinden bir şey anlamadım. Siz yardımcı olabilir misiniz ne gibi sistem önerirsiniz? Amazon'da japon yeni fiyatlandırması var mıdır ben bulamadım.

• japon amazon bu var ama fiyatlara bakmadım hiç :D
  • Mojo Moog kullanıcısına yanıt
    Japon yeni usd karsiisnda son 12 ayin zirvesinde hocam su siralar enflasyon negatif olmasi ve negatif faizler guclu yene neden oluyor. Su siralar gitme sen(ekonomi bulteni gibi oldu ya neyse)

Soruya gelirsek kasa toplayamazsin getirmen cok zor olur. Ancak anakart islemci ram ssd belki ekran karti alinabilrir. Direk montajlarsin ramle islemciyi orada anakart kutusuna sigar hepsi getirisin oyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CominqSonqS, teşekkür ederim.

fatihburak95, hocam bileti aylar öncesinden aldım. En iyisi notebook satın almak.
  • ben gtx 980ti fiyatına baktım Japon amazonda 814 dolar çok pahalı
  • Mojo Moog kullanıcısına yanıt
    Japon markalarina yönel daha ucuz olabilir.. Japonya pahali bir ülke:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRavel

ben gtx 980ti fiyatına baktım Japon amazonda 814 dolar çok pahalı

Hocam, japon Amazon'da MSI 980Ti 2342TL' ye geliyor. Öyle çok da pahalı değil gibi geldi bana...

Hatta Zotac 980Ti AMP Extreme Edition fiyatı 2054TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgn13 -- 7 Nisan 2016; 11:00:32 >
  • oradaki fiyatların buradan eksiği yok fazlası var oradan toplarsan zarar edersin
  • Valla japonyaya gidersem eğer bi gün bolca çıkma sağlıklı turbo şarj getiririm bi çanta dolusu bizim trde turbo bulamıyoruz koca koca 3 5 tane turbo şarj getirsen peynir ekmek gibi satılır sahibindende. Wideband, ecu, turbo charger v.b ürünler getirebilirsin.
    Bolca cpu ram gpu getirmen daha mantıklı olur yükte hafif pahada ağır şeyler üzerine yoğunlaş ve gitmeden önce buranın piyasasını araştır not et ona göre ürünler al getir ve okut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.