Şimdi Ara

Japonya'ya özel olarak çıkan oyunlardan oynadığınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir oyun niye bölgeye özel olur anlamıyorum. Japonya'dan gelmeyen oyunlarda jrpg dir muhtemelen. ABD dekilerinde japon üyeliği varmış. İlginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölge kodu satış politikası ve de ülkeler arası eşitsizliği kaldırmak amaçlıdır. Japonya'da satışa çıkan oyunlar ve konsollar diğerlerine göre daha ucuz olur. Oyunların çıkıp çıkmaması da tamamen oyuncuların satın almak istediği oyunlarla alakalıdır.
    Nasıl Avrupa ve Amerika'da jrpgler çıkmıyorsalar Cartoon Network oyunları FIFA vs de Japonya'da piyasaya sürülmemektedir.

Ama tabiki de 3ds e zarar vermeden bölge kodu yumuşatılabilmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scifier

Bölge kodu satış politikası ve de ülkeler arası eşitsizliği kaldırmak amaçlıdır. Japonya'da satışa çıkan oyunlar ve konsollar diğerlerine göre daha ucuz olur. Oyunların çıkıp çıkmaması da tamamen oyuncuların satın almak istediği oyunlarla alakalıdır.
    Nasıl Avrupa ve Amerika'da jrpgler çıkmıyorsalar Cartoon Network oyunları FIFA vs de Japonya'da piyasaya sürülmemektedir.

Ama tabiki de 3ds e zarar vermeden bölge kodu yumuşatılabilmektedir.

nasıl eşitsizliği kaldırıyor . zengin ülkeye pahalı olmalı ,fakir ülkeye ucuz olmalı oyunlar. nintendo TR pazarında zaten yok ama vitaya bakınca bu dediğin olmuyor gibi. arkadaş japonlar amerikalılar bizden daha mı zengin ki ben burdan oyun alırken onlardan daha çok ödüyorum

birde oyunlar kutulu olsa diyecem haklısın.satılmayan oyunu ne diye getirsinler. ama dijital oyun diye birşey var. yani markete koymanın nasıl bir maliyeti olabilir bilmiyorum. fifa japonyada olsun . hiç olmazsa binlerce kişinin indireceğine eminim. illaki bir gerekce vardır. ama bilmiyorum yani. söylenlen gerekceler bana gercekci gelmiyor.

• smea region fourla 9.8.0.25 lik cihazımı softmodladıktan sonra Kokuga adlı oyunu oynadım. Grafik olarak ne kötü ne de iyi. 3ds için ortalama diyebilirim. Oynanış olarak (Sadece L R ve B tuşları kullanılıyor oyun içinde) 2-3 dakkada alışıyorsun. Konu olarakta (daha konu göremedim ama çok da oynamadım) bi uzay gemisi sürüyorsun ve karşına çıkanlara ateş ediyorsun. Bana eski atari oyunlarını hatırlattı. İnsanı yormadan aynı zamanda iyi vakit geçirten bir oyun. Tam bir tuvalette vakit geçirme oyunu -Oyuna ya da yapımcılara hakaret amaçlı söylemiyorum bunları-

=Tavsiye Ederim
     Japonya'ya özel olarak çıkan oyunlardan oynadığınız var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.