Şimdi Ara

Japonyada Hayat Kurmak ile ilgili Olan Herşeyi anlatıyorum [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
56
Favori
30.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abim diyor k
    Abim diyor
    Abim diyo
    Abim diy
    Abim di
    Abim d
    Abim
    Abi
    Ab
    A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Sağol bilgiler için yalnız birşey kafama takıldı ucuz diyorsun da Tokyo dünyanın en pahalı şehirlerinden hatta en pahalısı idi sanırım

Usta bak bakayım ben tokyoda yaşayın diye bir şey yazmışmıyım
  • neroXIII kullanıcısına yanıt
    Animelerle aram baya iyi, usta hiç ummadığından daha fazla seviyorlar, gittiğimde osaka ve tokyo'da anime ve manga şenliği vardı, yürüyemedik resmen, her taraf cosplayer,hayranlar ile filan dolu millet çıldırmış gibiydi, tabi sonlara doğru lolicon festivalinde sahneye doğru fırlatılan dolu gazoz şişesi kafama isabet ettiği için şovun son 10 dakikasını revirde geçirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Emirhan-

Tıp mezunları orada doktorluk yapabilir mi acep?Her ülkede biraz biraz yaşamak istediğim için mümkün olursa eğer gitmek isterim.

Usta biraz gerideki yazıları okusan, kaç kere tıpçılara yazdım psikolojiden fizyoterapiste ordan normal doktora kadar hepsini cevaplamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

ingilizce biliyorlar mı ?

Üniversitedekiler ingilizceye aşina, lise öğrencileri ise biraz, günlük hayatta koleraktif şirketlerdeki çalışanlarda ingilizce biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osimdioyuncu

Asyalı kızlar alırım bir dal ayrıca insanlar hep birbirine benziyor karıştırmamakta lazım

Japonlar biraz daha samimi geliyor orda 1 hafta kal zaten japon kızlarıyla diğer asyalı kızlardan farkı çok çabuk anlayabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

uchiha madara'yı görebiliyir muyuz

Tabi lan, hatta japonyada ay çıkmıyor hep mugen tsukuyomi oluyor

güldürdün moruk
  • Hocam para birimi hakkında da bahsedebilirmisin biraz

Ve de 5 kez gittiğini söylemişsin ülkeye uşaşım kolay galiba gitgel pasaport vize bilet bs. Sıkıntı olmuyor galiba

Anladığım kadarıyla ailenizin maddi geliride oldukça iyi galiba 300.000 500.000 kolay meblağlar değil bu tür ekonomik durumlar japonya hayallerinizi destekliyor oldukça
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco25mya

Hocam para birimi hakkında da bahsedebilirmisin biraz

Ve de 5 kez gittiğini söylemişsin ülkeye uşaşım kolay galiba gitgel pasaport vize bilet bs. Sıkıntı olmuyor galiba

Anladığım kadarıyla ailenizin maddi geliride oldukça iyi galiba 300.000 500.000 kolay meblağlar değil bu tür ekonomik durumlar japonya hayallerinizi destekliyor oldukça

Ailemizin durumu iyi çok şükür pasaportun olması yeterli, vizeyi orada alıyorsun veya istersen japon konsolosluğundanda alabilirsin.

Para birimi yen, dolardan yene dönüştürmek karlı bir iş türk lirası dönüştürmek normal, benimde 5 kere gittiğimin süresini toplasak 1,5 sene filan eder

• Japonya ve islamiyet diye sorsam?
  • quote:

Japonya ve islamiyet diye sorsam?

İslamiyet Japonyada hiç yaygın değil maalesef, 3 tane cami bulunmakta ve insanların İslam hakkındaki görüşleri maalesef kötü, son olan olaylar yüzünden.

1. Annur Camii, Japonya

2. Kobe Camii

3. Tokyo Camii

Bunlar Japonyadaki camiler
  • Tokyo drift sadece bir filmden mi ibaret
    Ve de jopanyada gece hayatı nasıl acaba öyle şaşaalı bir gece yaşamı gibi bir durum söz konusu mu?
  • quote:

Tokyo drift sadece bir filmden mi ibaret
    Ve de jopanyada gece hayatı nasıl acaba öyle şaşaalı bir gece yaşamı gibi bir durum söz konusu mu?

Tokyo Drift filmden ibaret

Gece hayatı var, tokyoda çeşitli barlar bulunuyor, şaşalı baya bar var.
  • Bu japon gençler arasında ladyboy'luk neden yaygın yada bana mı öyle geliyor?haydi tayland,brezilya,kamboçya,vietnam gibi ülkelerdeki insanlar çok fakir ve para kazanmak için bu işi yapıyorlar,ya japon gençler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

Bu japon gençler arasında ladyboy'luk neden yaygın yada bana mı öyle geliyor?haydi tayland,brezilya,kamboçya,vietnam gibi ülkelerdeki insanlar çok fakir ve para kazanmak için bu işi yapıyorlar,ya japon gençler?

Japon gençlerin bazıları inan bana kadına çok benziyor, hatta Cosplay etkinliklerinde yanımızdaki rehberci bize kadın karakterlerin kılığına giren erkekleri gösterdi, inan bana bazılarına erkek demen için organlarını görmelisin yapı olarak ufak tefek ve minyon oldukları için bu tür şeyleri seçebiliyorlar birde psikolojik etmenler tabikide.

Hayırdır usta takıla takıla bunamı takıldın

• Hocam Japonyaya 5 defa gittiğinize göre bol bol fotoğraf çekmişsinizdir. Birkaç tane fotoğraf koyarsanız fena olmaz. Ayrıca ayreten birkaç sorum var
    1) Filmlerdeki gibi modifiyeli Hondalar , Mazdalar , Mitsubishiler çok var mı trafikte ?
    2) Arada Japonları birbirine karıştırdığınız oluyor mu ?
    3) Bir şeftalinin 12 dolar olduğu rivayeti doğru mu ?
    4) Japonya da okulların cumartesi günü de olduğu doğru mu ? Sanırım öğlene kadar diye duymuştum.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Kusura bakmayın anime hayranı olduğumdan bayağı soru soruyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap vereceğiniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroXIII

Hocam Japonyaya 5 defa gittiğinize göre bol bol fotoğraf çekmişsinizdir. Birkaç tane fotoğraf koyarsanız fena olmaz. Ayrıca ayreten birkaç sorum var
    1) Filmlerdeki gibi modifiyeli Hondalar , Mazdalar , Mitsubishiler çok var mı trafikte ?
    2) Arada Japonları birbirine karıştırdığınız oluyor mu ?
    3) Bir şeftalinin 12 dolar olduğu rivayeti doğru mu ?
    4) Japonya da okulların cumartesi günü de olduğu doğru mu ? Sanırım öğlene kadar diye duymuştum.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Kusura bakmayın anime hayranı olduğumdan bayağı soru soruyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap vereceğiniz için teşekkür ederim.

Comic con'dan kalan fotoğraflarım vardı onlarda nerde bilmem artık

1. Modifiyeli değil fakat saydığınız tüm markalar trafikte bol bol var, genellikle eski modelleri ama,öyle ağım şağımlı değiller

2. Halen karıştırdığım oluyor

3. dolar değilde şöyle bir olay gelmişti başıma, Hiroşimadayken bakkal gibi bir yerden 4 şeftaliye türk lirasına göre 60 lira vermiştik ama hiç öyle absürt bir fiyat görmedim

4.Okullar cumarteside var, ancak bazı okullarda, hatta pazar açık olan okullar var fakat pazar açık olunca ders olmuyor, öğrenciler gelip okulda ders çalışıp kütüphanede filan takılıyorlar.Benim görmeye gittiğim okulda Cumartesi saat 2 3 sularında öğrenciler sınıflarını temizliyorlardı, hiç şikayet etmeden hemde, okula gittiğin zaman sana emin ol 10 öğrenciden 9 u ingilizce öğretmeni olup olmadığını soracaklardır

• 170'lik standart kara kas kara goz turk erkeginin ne kadar gideri olur orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

170'lik standart kara kas kara goz turk erkeginin ne kadar gideri olur orada?

Anime izliyormuşsun zaten bak bana inanmayacaksın, fakat 22 ve ondan daha küçük olan çoğu kızlar utangaç anime kızlarıyla aynı ve tamamen benzer özelliklere sahip,sakın kendini sert göstermeye filan kalkma, hep gülersen direk yanına gelip selam veriyorlar eğer çocuk gibi konuşursalar da şaşırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueExorcist -- 2 Şubat 2016; 10:41:30 >

• Hastayim o ses tonuna zaten aslinda sadece death note ve fma izledim de avatar kaldi oyle. Gidip kanji calismaya devam edeyim madem
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.