Şimdi Ara

Japonyada Hayat Kurmak ile ilgili Olan Herşeyi anlatıyorum [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
56
Favori
30.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden milletin umuduyla oynuyorsun ki?Goren de Japonya kollarini acmis bizi bekliyor zannedecek.Elini kolunu sallaya sallaya Japonya ya gidip calisma vizesi alip bir de is bulabilecegini mi saniyorsun?Oyle olsa emin ol suan ulkenin yarisi Japonyaya gic ederdi.Ilk basta ben tabii ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Hastayim o ses tonuna zaten aslinda sadece death note ve fma izledim de avatar kaldi oyle. Gidip kanji calismaya devam edeyim madem

Eğer çok öğrenmek istiyorsan basit aslında, türkçeyle en çok benzerlik gösteren diller arasında, hergün kursta öğrendiklerini 2 saat pratik yapsan kursun hızına göre 6 ayda öğrenebilirsin

Sakın çinceye filan bulaşayım deme Ben okulda eğitim alıyorum gerçekten çok zor.

• quote:

170'lik standart kara kas kara goz turk erkeginin ne kadar gideri olur orada?

Merak ettiklerimiz aynıymış.
  • Hocam yapma o kadar da basit degil, ben de egitimini aliyorum ve orada yasamadan 6 ayda mumkun olmadigini iddia edebilirim. Kanjiler gayet zor en azindan

Edit: cevap yaziyorum hata veriyor, mesaj gidiyor ama alintiladigim kisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 2 Şubat 2016; 10:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Neden milletin umuduyla oynuyorsun ki?Goren de Japonya kollarini acmis bizi bekliyor zannedecek.Elini kolunu sallaya sallaya Japonya ya gidip calisma vizesi alip bir de is bulabilecegini mi saniyorsun?Oyle olsa emin ol suan ulkenin yarisi Japonyaya gic ederdi.Ilk basta ben tabii ki :)

Saçma sapan konuşma kardeşim, ben yerine getirilmesi gereken seçeneklerin tamamlanması sonrası herkesin kolayca gidebileceğini söylüyorum.Konunun diğer sayfalarında verdiğim yanıtları okumadın mı?

Normal vizen olursa bile çalışabiliyorsun, eğer nitekimli bir adamsan, okumuş ve başarılı biriysen, japonya sana kollarını açacaktır, ben kimsenin umuduyla oynamıyorum, kaç kere seçenek yazmışım tamamlanması gereken, rehberin en başında bile yazıyor yaşamaya gidecekler için ''Üniversiteniz bitti ise, sağlam bir diplomanız ve Japoncanız varsa,okuduğunuz bölümler teknoloji ile ilgili veya bilişim ile ilgili ise iş bulmakta sıkıntı çekmezsiniz'' buyur, özelden kaç kişiye yapmasını gerekenleri anlatıyorum biliyormusun usta?

• quote:

Hocam yapma o kadar da basit degil, ben de egitimini aliyorum ve orada yasamadan 6 ayda mumkun olmadigini iddia edebilirim. Kanjiler gayet zor en azindan

Edit: cevap yaziyorum hata veriyor, mesaj gidiyor ama alintiladigim kisi yok

Benim abim 6,5 ayda öğrendi, yani günlük hayatta herkes ile rahat rahat konuşuyordu, hatta istersen onun çalışma programını buraya yazabilirim?
  • Valla iyi olur. Orada mi kursa gitti? Buradaysa ogrendigi sure zarfinda uniye de gidiyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 2 Şubat 2016; 10:51:14 >
  • quote:

Valla iyi olur. Orada mi kursa gitti? Buradaysa ogrendigi sure zarfinda uniye de gidiyor muydu?

Unuttuğum bir şey var hocam, abim lisesinde Japonca öğreniyordu, inekliyen bir öğrenci yapısı vardı, ordan aklında kalanla türkiyede kurslara gitti 6,5 ayda öğrendi üni bittiği an daha fazla yüklendi zaten ünisinin sonuna doğru başladı

Word'deki yazıları buraya yapıştırınca fonda ne oluyor ya,neyse direk yazayım.

1. Japonca türkçe sözlükten günde en fazla 2 saatini ayırarak 50 kelime ve anlam ezberleme. (Parantezin içinde günler yazıyordu,bunu kendine göre ayarla)

2. Kursta Öğretilen Kanjilere günde en fazla 2 saatini ayır,öğretilen resim yazılarının açılımlarıyla birlikte 5 kere yaz. (Günler)

3. Günde en az 2 saatini Japon dizileri veya anime izleyerek geçir,(Burada tavsiyem Japon gençlik dizileridir, bol bol diyalog olanları seçin, anime seçecekseniz ise komedi olmasına ve bol diyaloglu bir şey seçtiğinize emin olun,romantik kafanızı dağıtabilir.)

4. Japonca kitaplardan öğrendiğin kelimelerin aynısını bul, anlamına göre o sayfadan anlam çıkar, (Bu en önemlisi, hem beyin fırtınası, hemde aklında kalmasını çok kolaylaştırıyor.)

5.Günde en az 2 saatini ayırarak Learn Japanese with JapanesePod101.com'un youtube kanalından videolar izle.

6. Öğrendiğin her kelimeyi bir deftere ayrı olarak yaz,sırası önemsiz. (Günler)

Hocam bu çalışma programı abimindir, günlerinin boşluğuna göre saatlerini arttırabilirsin.

• BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    Ben bu programi unide kalan 3 yilima yayarak anca uygularim tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben bu programi unide kalan 3 yilima yayarak anca uygularim tesekkur ederim

Üniversite bittiğinde başlayın hocam?
  • Ben şu an yazılım okuyorum okul bitince gitmek istiyorum yazılım sektörü orda nasıl yeni mezun biri nasıl yapabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Ben şu an yazılım okuyorum okul bitince gitmek istiyorum yazılım sektörü orda nasıl yeni mezun biri nasıl yapabilir?

Hocam teknoloji firmalarında çalışabilirsiniz veya şirketlerde uzman olarak da görev yapabilirsiniz, yazılım sektörü japonyada oldukça popüler, gerek mühendisliğinden tutun gerek başka şeylere, yüksek lisans yapabilirseniz sizin hayrınıza.
  • Belki bilgin yoktur ama ben yine de şansımı deneyip soruyorum;biyolog/bilim adamı statüsünde çalışma imkanı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

Bu japon gençler arasında ladyboy'luk neden yaygın yada bana mı öyle geliyor?haydi tayland,brezilya,kamboçya,vietnam gibi ülkelerdeki insanlar çok fakir ve para kazanmak için bu işi yapıyorlar,ya japon gençler?

Japon gençlerin bazıları inan bana kadına çok benziyor, hatta Cosplay etkinliklerinde yanımızdaki rehberci bize kadın karakterlerin kılığına giren erkekleri gösterdi, inan bana bazılarına erkek demen için organlarını görmelisin yapı olarak ufak tefek ve minyon oldukları için bu tür şeyleri seçebiliyorlar birde psikolojik etmenler tabikide.

Hayırdır usta takıla takıla bunamı takıldın

Sadece merak bir de Japonlar börtü böcek yiyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    Ünide kredisiz dil dersi veriliyor hocam, hazır fırsatım varken faydalanıyorum. Ama işte haftada bir gün, çok hızlı ilerlemek mümkün olmuyor. Sindire sindire giderim artık
  • Türkiye'de maliye okuyorum, japonca öğrensem bile var mı şansım acaba?
  • quote:

Ünide kredisiz dil dersi veriliyor hocam, hazır fırsatım varken faydalanıyorum. Ama işte haftada bir gün, çok hızlı ilerlemek mümkün olmuyor. Sindire sindire giderim artık

Kolay gelsin o zaman Erasmus düşündünmü hiç?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

Bu japon gençler arasında ladyboy'luk neden yaygın yada bana mı öyle geliyor?haydi tayland,brezilya,kamboçya,vietnam gibi ülkelerdeki insanlar çok fakir ve para kazanmak için bu işi yapıyorlar,ya japon gençler?

Japon gençlerin bazıları inan bana kadına çok benziyor, hatta Cosplay etkinliklerinde yanımızdaki rehberci bize kadın karakterlerin kılığına giren erkekleri gösterdi, inan bana bazılarına erkek demen için organlarını görmelisin yapı olarak ufak tefek ve minyon oldukları için bu tür şeyleri seçebiliyorlar birde psikolojik etmenler tabikide.

Hayırdır usta takıla takıla bunamı takıldın

Sadece merak bir de Japonlar börtü böcek yiyorlar mı?

Börtü böcek değilde canlı balık yenilen restaurant çok gördüm, özellikle de ahtopotu direk sosuna batırıp canlı canlı yutuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ohus

Belki bilgin yoktur ama ben yine de şansımı deneyip soruyorum;biyolog/bilim adamı statüsünde çalışma imkanı nedir?

Bilgim var usta

Hiroşima ve Nagasaki kentlerinde bir çok kimyasal işletme bulunuyor, buralarda çok fazla biyolog için çalışma seçeneği var, özelliklede Hiroşimadaki atom bombasının ardında bıraktığı izlerin insan üstündeki etmenleri ile ilgili araştırma yapan biyologlar ve bilim adamları hakkında yazı görmüştüm.

Şirketleri bulabilirsen ve branşının getirdiği her türlü özelliğe sahip olursan neden olmasın? Gidip anlaşmana bakar, tabikide Japoncayıda unutmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Türkiye'de maliye okuyorum, japonca öğrensem bile var mı şansım acaba?

Tabikide var şansın Japon devlet dairelerinde kamu görevlisi veya memur olabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.