Bildirim
japonyadan alınan ps3 ün tr de çalışması için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiçbirşeye ihtiyacın yok takacan çalışacak evet TR deki blueray filmleri çalıştıramassın ama linux ile kırıldı bu.. -
Linux ile kırıldımı peki kaynak varmı Snox yazılımla kırıldıysa süperquote:
Orijinalden alıntı: SnoX
hiçbirşeye ihtiyacın yok takacan çalışacak evet TR deki blueray filmleri çalıştıramassın ama linux ile kırıldı bu.. -
peki çinden aldığımız zaman menüsü çince olmıcak heralde dimi?quote:
Orijinalden alıntı: SPYdir
Linux ile kırıldımı peki kaynak varmı Snox yazılımla kırıldıysa süper
Alıntıları Göster -
crysiskötü senin kafa baya baya bulanmış anlaşılan aynı soruları tekrar tekrar sorar olmuşsun, topluca cevap verelim bu mevzuda burda kapansınquote:
Orijinalden alıntı: SPYdir
Linux ile kırıldımı peki kaynak varmı Snox yazılımla kırıldıysa süper
Alıntıları Göster
- 110/220v çevirici kullanmıcaksın. PS3ün güç kablosunu çıkartıp kutusuna koyuyorsun, onun yerine PC için kullanılan güç kablolarından güzel bir tane alıp konsoluna onu takıyorsun. Böylece fişte otomatik olarak ülkemizde kullandığımız prizlere uygun hale geliyor, o sorunda ortadan kalkıyor. Yani masraf ve yapman gereken hiçbirşey yok
- Oyunlar için bölge kodu sorunu yok. Haliyle nerden aldığının yada getirtiğinde bir önemi yok.
- Bluray filmler için; japonya ve amerika aynı bölge koduna sahip. Region A'da. Region A: Kuzey/Güney Amerika, japonya ve Çin hariç Asya'yı(kore, hindistan, malezya vs...) kapsıyor. Bizim bölge kodumuz ise B'de kalıyor. Dolasıyla avrupadan aldığın regionB bir filmi japon konsolda izleyemessin. Bluray filmleri Region A'ya dahil bir ülkeden getirmelisin.
- DVD filmler için; konsolu japonyadan alırsan şayet Türkiyeden aldığın filmleri izleyebilirisin. Çünkü Japonya ve türkiye DVD için aynı bölge koduna sahip (region 2). Ancak amerikan bir konsolda türkiye'den aldığın filmleri region farkından dolayı izleyemessin.
-
altında bezle forumlarda gezen tiplere benziyo bu crysiskötü....quote:
Orijinalden alıntı: Neutral
crysiskötü senin kafa baya baya bulanmış anlaşılan aynı soruları tekrar tekrar sorar olmuşsun, topluca cevap verelim bu mevzuda burda kapansın
- 110/220v çevirici kullanmıcaksın. PS3ün güç kablosunu çıkartıp kutusuna koyuyorsun, onun yerine PC için kullanılan güç kablolarından güzel bir tane alıp konsoluna onu takıyorsun. Böylece fişte otomatik olarak ülkemizde kullandığımız prizlere uygun hale geliyor, o sorunda ortadan kalkıyor. Yani masraf ve yapman gereken hiçbirşey yok
- Oyunlar için bölge kodu sorunu yok. Haliyle nerden aldığının yada getirtiğinde bir önemi yok.
- Bluray filmler için; japonya ve amerika aynı bölge koduna sahip. Region A'da. Region A: Kuzey/Güney Amerika, japonya ve Çin hariç Asya'yı(kore, hindistan, malezya vs...) kapsıyor. Bizim bölge kodumuz ise B'de kalıyor. Dolasıyla avrupadan aldığın regionB bir filmi japon konsolda izleyemessin. Bluray filmleri Region A'ya dahil bir ülkeden getirmelisin.
- DVD filmler için; konsolu japonyadan alırsan şayet Türkiyeden aldığın filmleri izleyebilirisin. Çünkü Japonya ve türkiye DVD için aynı bölge koduna sahip (region 2). Ancak amerikan bir konsolda türkiye'den aldığın filmleri region farkından dolayı izleyemessin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: FeaR_Of_THE_DARK
altında bezle forumlarda gezen tiplere benziyo bu crysiskötü....
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: FeaR_Of_THE_DARK
ne alaka seni espritüyel anlamsız insan??
-
quote:
Orijinalden alıntı: crysiskötüquote:
Orjinalden alıntı: FeaR_Of_THE_DARK
ne alaka seni espritüyel anlamsız insan??
Alıntıları Göster
-
Arkadas, niye ayni sorulari tekrar tekrar yeni konu acarak soruyorsun,anlam veremedimquote:
Alıntıları Göster
-
nerde aynı soru yahu ayrıca bu sitede neden attığım konulara yeni msj gelince uyarma gibi bir sitem yok yoksa ben mi bilmiyorum?quote:
Orijinalden alıntı: devilsemo
Arkadas, niye ayni sorulari tekrar tekrar yeni konu acarak soruyorsun,anlam veremedim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: crysiskötü
nerde aynı soru yahu ayrıca bu sitede neden attığım konulara yeni msj gelince uyarma gibi bir sitem yok yoksa ben mi bilmiyorum?
Alıntıları Göster
akşam akşam süprizmisin lan sen bize
-
yaw kafamı karştrdnz şimdi kalbimi kırıorsunuz bu şekildequote:
Orijinalden alıntı: onurbass
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: onurbass
yahu biraderler sizene? İstediğini sorar, sizin abuk subuk yazılarınızdan binkatda daha güzeldir. Şu konuşma adabına bak, Lan lunlu kimsin ki sen? Ben okurken deli oldum şu yazdıklarını, defol git asabımı bozma tövbe tövbe
-
quote:
Orijinalden alıntı: crysiskötü
yaw kafamı karştrdnz şimdi kalbimi kırıorsunuz bu şekilde
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: crysiskötü
yaw kafamı karştrdnz şimdi kalbimi kırıorsunuz bu şekilde
Yinemi kafan karisti
-
quote:
Orijinalden alıntı: Neutralquote:
yahu biraderler sizene? İstediğini sorar, sizin abuk subuk yazılarınızdan binkatda daha güzeldir. Şu konuşma adabına bak, Lan lunlu kimsin ki sen? Ben okurken deli oldum şu yazdıklarını, defol git asabımı bozma tövbe tövbe
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Neutral
quote:
ata demirerin şovundan bir söz söyledim bilen bilir.asıl sen kimsin bir daha msjlarımı böyle alıntı yapma. sen benim yazdığım kaç şeyi hatırlıyosunda abuk subuk dedin. ben xbox bölümünde bu arkadaşa yeterince yardımcı oluyorum zaten.
*crysis bu arada amacım kırmak değildi dediğim gibi ata demirerin şovunda geçen bir laftı biraz önce izledim aklımda kalmış yazdım hoşuma gitmişti. böyle kendini bilmezler atladığı zaman şalterim atıyo. senin msjın üzerine ben bu açıklamayı yapıcaktım zaten.
-
telapati mi kurcaz a şurdan komedi maksatlı yazmış diye ha? Şimdi ben bir filmdeki karaterden şaka mahiyetinde hoşuma giden bir alıntıyla cevap veririm görürsün. Şaka mahiyetinde yazmışmış, bilen bilirmiş. kendini bilmezler felan diye daha konusupta canımı sıkma benim.quote:
Orijinalden alıntı: onurbassquote:
Orjinalden alıntı: Neutral
quote:
ata demirerin şovundan bir söz söyledim bilen bilir.asıl sen kimsin bir daha msjlarımı böyle alıntı yapma. sen benim yazdığım kaç şeyi hatırlıyosunda abuk subuk dedin. ben xbox bölümünde bu arkadaşa yeterince yardımcı oluyorum zaten.
*crysis bu arada amacım kırmak değildi dediğim gibi ata demirerin şovunda geçen bir laftı biraz önce izledim aklımda kalmış yazdım hoşuma gitmişti. böyle kendini bilmezler atladığı zaman şalterim atıyo. senin msjın üzerine ben bu açıklamayı yapıcaktım zaten.
Alıntıları Göster
-
bu forumda biri bir sey sorsunda dalga gecelim havasi varquote:
telapati mi kurcaz a şurdan komedi maksatlı yazmış diye ha? Şimdi ben bir filmdeki karaterden şaka mahiyetinde hoşuma giden bir alıntıyla cevap veririm görürsün. Şaka mahiyetinde yazmışmış, bilen bilirmiş. kendini bilmezler felan diye daha konusupta canımı sıkma benim.
Alıntıları Göster
forum bilgi almak icindir aritstlik yapmak icin degil!
daha once verildi diyorsaniz bilgiyi ara bul diyorsaniz hic cevap vermeyin!
foruma ne sadece yardim almak isteyen ne de dalga gecmek isteyen gelmemeli!hem bilgi verilmeli hemde alinmali!
-
öyle msjlarımı alıntı yapma benim. o an yazarken belirtmeyi unutmuşum. crysise açıklamamı yaptım bitmiştir olay. sana noluyoki burnunu sokuyosun hemen. asabımı bozma benim git kendi işlerinle uğraş.quote:
telapati mi kurcaz a şurdan komedi maksatlı yazmış diye ha? Şimdi ben bir filmdeki karaterden şaka mahiyetinde hoşuma giden bir alıntıyla cevap veririm görürsün. Şaka mahiyetinde yazmışmış, bilen bilirmiş. kendini bilmezler felan diye daha konusupta canımı sıkma benim.
Alıntıları Göster -
Neutral rica ediyorum...quote:
öyle msjlarımı alıntı yapma benim. o an yazarken belirtmeyi unutmuşum. crysise açıklamamı yaptım bitmiştir olay. sana noluyoki burnunu sokuyosun hemen. asabımı bozma benim git kendi işlerinle uğraş.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- god of war remake
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- ps5 yön tuşları ile oynama
- ps5 ısınıp kapanıyor
- ps5 ısınma sorunu çözümü
- witcher 1 remake
- en iyi ps5 oyunları
- ps4 bim
- araba oyunları pc
- efootball türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X