Şimdi Ara

japonyadan alınan ps3 ün tr de çalışması için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar japonyadan ps3 alındığı takdirde türkiyede çalıştırmak için ne gerekli yine güç çeviriciye ihtiyaç varmı 110-220?ayrıca japonyadan alınan cihazın türkiyede satılacak olan blu ray filmleri çalıştırmasında bir sorun yaşarmıyım?

• hiçbirşeye ihtiyacın yok takacan çalışacak evet TR deki blueray filmleri çalıştıramassın ama linux ile kırıldı bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnoX

hiçbirşeye ihtiyacın yok takacan çalışacak evet TR deki blueray filmleri çalıştıramassın ama linux ile kırıldı bu..
    Linux ile kırıldımı peki kaynak varmı Snox yazılımla kırıldıysa süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Alıntıları Göster
    peki çinden aldığımız zaman menüsü çince olmıcak heralde dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Alıntıları Göster
    crysiskötü senin kafa baya baya bulanmış anlaşılan aynı soruları tekrar tekrar sorar olmuşsun, topluca cevap verelim bu mevzuda burda kapansın

- 110/220v çevirici kullanmıcaksın. PS3ün güç kablosunu çıkartıp kutusuna koyuyorsun, onun yerine PC için kullanılan güç kablolarından güzel bir tane alıp konsoluna onu takıyorsun. Böylece fişte otomatik olarak ülkemizde kullandığımız prizlere uygun hale geliyor, o sorunda ortadan kalkıyor. Yani masraf ve yapman gereken hiçbirşey yok

- Oyunlar için bölge kodu sorunu yok. Haliyle nerden aldığının yada getirtiğinde bir önemi yok.

- Bluray filmler için; japonya ve amerika aynı bölge koduna sahip. Region A'da. Region A: Kuzey/Güney Amerika, japonya ve Çin hariç Asya'yı(kore, hindistan, malezya vs...) kapsıyor. Bizim bölge kodumuz ise B'de kalıyor. Dolasıyla avrupadan aldığın regionB bir filmi japon konsolda izleyemessin. Bluray filmleri Region A'ya dahil bir ülkeden getirmelisin.

- DVD filmler için; konsolu japonyadan alırsan şayet Türkiyeden aldığın filmleri izleyebilirisin. Çünkü Japonya ve türkiye DVD için aynı bölge koduna sahip (region 2). Ancak amerikan bir konsolda türkiye'den aldığın filmleri region farkından dolayı izleyemessin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutral

crysiskötü senin kafa baya baya bulanmış anlaşılan aynı soruları tekrar tekrar sorar olmuşsun, topluca cevap verelim bu mevzuda burda kapansın

- 110/220v çevirici kullanmıcaksın. PS3ün güç kablosunu çıkartıp kutusuna koyuyorsun, onun yerine PC için kullanılan güç kablolarından güzel bir tane alıp konsoluna onu takıyorsun. Böylece fişte otomatik olarak ülkemizde kullandığımız prizlere uygun hale geliyor, o sorunda ortadan kalkıyor. Yani masraf ve yapman gereken hiçbirşey yok

- Oyunlar için bölge kodu sorunu yok. Haliyle nerden aldığının yada getirtiğinde bir önemi yok.

- Bluray filmler için; japonya ve amerika aynı bölge koduna sahip. Region A'da. Region A: Kuzey/Güney Amerika, japonya ve Çin hariç Asya'yı(kore, hindistan, malezya vs...) kapsıyor. Bizim bölge kodumuz ise B'de kalıyor. Dolasıyla avrupadan aldığın regionB bir filmi japon konsolda izleyemessin. Bluray filmleri Region A'ya dahil bir ülkeden getirmelisin.

- DVD filmler için; konsolu japonyadan alırsan şayet Türkiyeden aldığın filmleri izleyebilirisin. Çünkü Japonya ve türkiye DVD için aynı bölge koduna sahip (region 2). Ancak amerikan bir konsolda türkiye'den aldığın filmleri region farkından dolayı izleyemessin.

Alıntıları Göster
    altında bezle forumlarda gezen tiplere benziyo bu crysiskötü....

• quote:

Orijinalden alıntı: FeaR_Of_THE_DARK

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FeaR_Of_THE_DARK

ne alaka seni espritüyel anlamsız insan??

• quote:

Orijinalden alıntı: crysiskötü

quote:

Orjinalden alıntı: FeaR_Of_THE_DARK

ne alaka seni espritüyel anlamsız insan??

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadas, niye ayni sorulari tekrar tekrar yeni konu acarak soruyorsun,anlam veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Arkadas, niye ayni sorulari tekrar tekrar yeni konu acarak soruyorsun,anlam veremedim

Alıntıları Göster
    nerde aynı soru yahu ayrıca bu sitede neden attığım konulara yeni msj gelince uyarma gibi bir sitem yok yoksa ben mi bilmiyorum?
  • quote:

nerde aynı soru yahu ayrıca bu sitede neden attığım konulara yeni msj gelince uyarma gibi bir sitem yok yoksa ben mi bilmiyorum?

Alıntıları Göster

akşam akşam süprizmisin lan sen bize

• quote:

Orijinalden alıntı: onurbass

Alıntıları Göster
    yaw kafamı karştrdnz şimdi kalbimi kırıorsunuz bu şekilde

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onurbass

yahu biraderler sizene? İstediğini sorar, sizin abuk subuk yazılarınızdan binkatda daha güzeldir. Şu konuşma adabına bak, Lan lunlu kimsin ki sen? Ben okurken deli oldum şu yazdıklarını, defol git asabımı bozma tövbe tövbe

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crysiskötü

Yinemi kafan karisti

• quote:

quote:

yahu biraderler sizene? İstediğini sorar, sizin abuk subuk yazılarınızdan binkatda daha güzeldir. Şu konuşma adabına bak, Lan lunlu kimsin ki sen? Ben okurken deli oldum şu yazdıklarını, defol git asabımı bozma tövbe tövbe

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

quote:

ata demirerin şovundan bir söz söyledim bilen bilir.asıl sen kimsin bir daha msjlarımı böyle alıntı yapma. sen benim yazdığım kaç şeyi hatırlıyosunda abuk subuk dedin. ben xbox bölümünde bu arkadaşa yeterince yardımcı oluyorum zaten.

*crysis bu arada amacım kırmak değildi dediğim gibi ata demirerin şovunda geçen bir laftı biraz önce izledim aklımda kalmış yazdım hoşuma gitmişti. böyle kendini bilmezler atladığı zaman şalterim atıyo. senin msjın üzerine ben bu açıklamayı yapıcaktım zaten.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

quote:

ata demirerin şovundan bir söz söyledim bilen bilir.asıl sen kimsin bir daha msjlarımı böyle alıntı yapma. sen benim yazdığım kaç şeyi hatırlıyosunda abuk subuk dedin. ben xbox bölümünde bu arkadaşa yeterince yardımcı oluyorum zaten.

*crysis bu arada amacım kırmak değildi dediğim gibi ata demirerin şovunda geçen bir laftı biraz önce izledim aklımda kalmış yazdım hoşuma gitmişti. böyle kendini bilmezler atladığı zaman şalterim atıyo. senin msjın üzerine ben bu açıklamayı yapıcaktım zaten.

Alıntıları Göster
    telapati mi kurcaz a şurdan komedi maksatlı yazmış diye ha? Şimdi ben bir filmdeki karaterden şaka mahiyetinde hoşuma giden bir alıntıyla cevap veririm görürsün. Şaka mahiyetinde yazmışmış, bilen bilirmiş. kendini bilmezler felan diye daha konusupta canımı sıkma benim.

• quote:

telapati mi kurcaz a şurdan komedi maksatlı yazmış diye ha? Şimdi ben bir filmdeki karaterden şaka mahiyetinde hoşuma giden bir alıntıyla cevap veririm görürsün. Şaka mahiyetinde yazmışmış, bilen bilirmiş. kendini bilmezler felan diye daha konusupta canımı sıkma benim.

Alıntıları Göster
    bu forumda biri bir sey sorsunda dalga gecelim havasi var
    forum bilgi almak icindir aritstlik yapmak icin degil!
    daha once verildi diyorsaniz bilgiyi ara bul diyorsaniz hic cevap vermeyin!

foruma ne sadece yardim almak isteyen ne de dalga gecmek isteyen gelmemeli!hem bilgi verilmeli hemde alinmali!

• quote:

Alıntıları Göster
    öyle msjlarımı alıntı yapma benim. o an yazarken belirtmeyi unutmuşum. crysise açıklamamı yaptım bitmiştir olay. sana noluyoki burnunu sokuyosun hemen. asabımı bozma benim git kendi işlerinle uğraş.
  • quote:

öyle msjlarımı alıntı yapma benim. o an yazarken belirtmeyi unutmuşum. crysise açıklamamı yaptım bitmiştir olay. sana noluyoki burnunu sokuyosun hemen. asabımı bozma benim git kendi işlerinle uğraş.

Alıntıları Göster
    Neutral rica ediyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.