Şimdi Ara

Jarvan Iv Nerf yeme ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LoLün resmi sunucusunda jarvan nerf diye heryer post dolmuş , bu da içime kurt düşürmedi değil tamam istediler diye nerf yemez fakat freelerde denedim çok beğendim. 4281 ip var biriktirip onu almayı düşünüyorum. nerf yeme ihtimali varsa nocturne'e yönelicem çünkü rito vur dedik mi öldürüyor
    SİZCE JARVANIN NERF YEME İHTİMALİ VAR MI ?

• Var.Olmalı e-q düz vurus tek atıyor.Solosu ayrı jungle'ı ayrı sıkıntı midde bile fena
  • belki ad raitolardan yer oda ful ad kasanları etkiler np
  • Klasik nerf yemişti gene durup dururken döndü gene yiyecek sonra kha falan döner bir daha yer .Popülerlikten hep.
  • şu sıralar full ad j4 çok görüyorum adc yada apc tekliyor ya full ad jarvanın gazabını herkes bilmez... bence yemeli kesinlikle
  • yemeli
  • yav oynanıyor diye nerf mi yesin saçma sapan konular açmayın lütfen lee sin de nerf yesin o zaman tek atıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yiyecek. Bence jarvanın late game de düşmesine karşı pasif ve q ya early nerf late buff yapılabilir
  • umarım nerf ayağına yok etmezler heroyu. gerçi her maç banlanıyor orası ayrı..
  • ya q ad ratiosu düşürülecek ya da pasifi nerf yiyecek ani hasarı gereksiz fazla şu haliyle
  • Jarvan ın ani hasarı fazla falan değil: Pasifini yediğinizde çok vurdu zannnediyorsunuz.

+ Jarvan her zaman metada idi zaten; sadece metada topa tank olmayan herolar alınmaya başlanınca hem efektif hemde tank olan geriye bi jarvan kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 13 Şubat 2015; 21:53:48 >
  • Sancak kombosu + pasifi ile çok yüksek hasar verebiliyor. Nerf yese dahi o skill set + pasif ile her türlü oynanır.
  • Çok seviyorum ama malesef nerflenmeli. Öyle şampiyon olmaz karşısındakinin şansı yok ad kasmışsa. Kimse eriyor demesin. Takımdan istediğiniz adamı gösterin TEK atsın. Tankı da ayrı bela 1-2 saniye daha uzun sürüyor seni öldürmesi. JARVAN NERF!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Klasik nerf yemişti gene durup dururken döndü gene yiyecek sonra kha falan döner bir daha yer .Popülerlikten hep.

Durduk yere değil buff geldi oyle geri döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J4 nerf yemez klasik bir ormanci ne vi den ne lee sinden bir farki yok ultisinden veya e-q sundan mobil sampiyonlar rahatlikla kacabilir zaten yeteri kadar nerflendi j4 nerflencegine kata, riven nerflensin asiri dengesizlik var 2 sampiyonda

• quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Yiyecek. Bence jarvanın late game de düşmesine karşı pasif ve q ya early nerf late buff yapılabilir

Q'ya late buff nasıl verebilirler,zaten skill %26 armor deliyor.
    Aynı şekilde pasif %10 hp vuruyordu galiba,daha arttırırlarsa late game'de çok güçlü olur,J4'ü early'de güçlü yapan sadece damage değil hard cc,slow,dash,damage,hızlı clear,armor delme,gittiği yere stat desteği vermesi ve bayrak ile visionu (amma özelliği varmış cidden şu an farkettim) güçlü yapıyor.
  • Jarvan Iv nedir ya Jarvan 4 o

• jynxmonroe kullanıcısına yanıt
    ne farkketti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Jarvan Iv nedir ya Jarvan 4 o

Aslında türkçe telaffuz edicek olursak ; 4.(dördüncü) Jarvan denmeli. Avrupada kralların sırası 2. yazılır ilk olarak ismi. Yani biz okurken jarvan 4 değil 4. Jarvan diye okumalıyı.

• Ultisinin hasarı düşsün yeter bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.