Bildirim
Java SE bitirdikten sonra
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yoluna ingilizce ogrenerek baslamalisin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Firefox ihtiyacımı karşılamadı yeni tarayıcı tasarlayacağım diyor, sonra da hangi dili kullanmalıyım diye soruyor! Wikipedia'da her bir tarayıcının geliştirildiği dil de yazılı, ona dahi bakmamış. Bu arada Firefox'un karşılamadığı ihtiyaç nedir onu da belirtmemiş.
Anladim boyle arastirmayan cok var ya :D. Benim bu konu acma nedenim birazda kararsiz kalmam napsam ne etsem karar veremedim . 2 yildir unide ortalama odakli takildim 3 ustu ortalama var ama.bunun bir yarari olmayacak onu anladim. Temel programlama bilgim var yazimi full vericem iste. Tabi java bi okyanus 3 ayda herseyi yapamam tabikide araştırip birseyler öğreneceğim umarimquote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
Bu mesaj silindi.
Kullan onu. Kod yaz.opensourse Ürünlere contribute de bulun tabi İngilizce de öğren
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X