ingilizcesi iyi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.sistemim 2 gündür bir mesaj veriyor ama ingilizce bilmediğim için sorunu anlayamadım.başlıkta 'java (TM)update' diyor.hemen altında ise 'your system is currently offline from the network.please go online and try again'şeklinde yazı var.birde oyunları nasıl yüklüyoruz?key no.lar için internet gereklimidir?benim yeğen 2-3 oyun yükledi ama,bioshock,c.o.h,oyunları yükleyemedi.şimdiden teşekkürler!
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Kimse bir şey yazmıyor bari ben sallayayım Bu arada Ingilizce de yok sayılır....
Arka planda çalışan Java kendini güncellemek istiyor ancak internete ulaşamadığı için güncelleme işlemi başarısız olduğundan böyle bir mesaj karşına çıkıyor.
Yani java kendini interneti kullanarak güncelleyemiyor. Bu durum bir güvenlik duvarı veya bu tip başka bir yazılım veya javanın bazı dosyalarının bozulmasından kaynaklanabilir.....
Java yazılımı internet ortamında herangi bir siteyi düzgün görüntülemek için yüklenmesi gerekten bir programdır diyelim. Hani mesela internette bir oyun sitesine girersin ve oyun oynarsın işte java olmazsa burdaki uygulamaların çoğu çalışmayacaktır....
Yani korkacak bir durum sözkonusu deyil. Önce Java yı tekrar yükleyerek bir onarım yapabilirsiniz......
java yı yuklemek istiyo ama interete bağlanamıyo işte