Şimdi Ara

JAVA YÜKLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sp1 li windows kurup sp2 yi netten yükledim.javayı bi türlü yüklemedi.java.com a gidip indirmeye çalışıınca klasik"bu yükleme paketi açılamadı paketin varolduundan veya kullanılabilir olduundan emin olun"diye başlayan hatayı veriodu.bilgisayarımın formatı da yaklaştığı için sp2 li windows cdsi alıp yükledim.Windowsu kurduktan sonra sadece bilgisayarın donanımlarının yazılımlarını yükleyip daha hiç bi program yüklemeden java.com a gittim, indir dedim yine aynı hatayı verdi.. bu arada offline installation da yaptım, bilgisayara kuruyor ama bi işe yaramıyo..internet seçeneklerindeki java özellikleri de seçili vaziyette.nedir arkadaşlar. bu java neden yüklenmez.neresi eksiktir bu işin ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi possessor -- 15 Temmuz 2007; 15:57:35 >

• Google Adresınden Java 5.1 Download dıe aratıp ındırmenızı Tavsıye ederım.
  • Aynı sorun bendede var delirmek üzereyim hiçbiyerden indiremiyorum. Lütfen biri direk link verebilir mi ? Veya rica etsem setup'u olan biri varsa upload edip link koyabilir mi ? Lütfen bu konuda yardımcı olun gerçekten sinirlerimi bozmaya başladı bu program.
  • en son sürümü ve çevrim dışı yükleme için.
    http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=12798

bak bakalım işini görecekmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.