arkadaşlar elimde çok önceden alınma jazz 9941 5.1 ses sistemi var ama 5.1 dts vs algılaması bozuldu center çalışmıyor bursa da bunu tamir ettirebileceğim bir yer varmıdır butür cihazlar tamir edilebilirmi astarı yüzünü geçmemesi açısından
Şu jazzları bir dinleme şansına erişemedim. Ama ufak bir araştırma yaptım pek övmüyorlar sistemi nedense hep kötülemişler. Bir de siszden yorum alalım bu konu hakkında.
Konuya gelicek olursak bu hatayı bence teknik servisi bile halledemeyebilir. Dts çözemiyorsa donanımsal bir arızası vardır (çip arızası vs) center neden çalışmıyor ? kablosunda belki sorun vardır baktınız mı ? Center çıkışına front hoparlörlerden birini takınca çalışıyorsa ya kabloya bakın ya da center hoparlörüne. Bursada bakan var mıdır kesin bilmiyorumda tahminimce yoktur.
Buyrun bu sitede bir numara var şansınız bir dneyin derim.
selam yok hocam ben yanlış anlattım sanırım dts modlarına geçiş yapıyor sistem ama bu cihazda asıl olay center de hem decoder hem hoparlor ilk elektriğe taktığımda bir koku falanda almadım ama 5.1 dts yada diğer modlarda centerdeki kolon çalışmıyor 5.1 ses alamıyorum bu yüzden eksik çalışıyor başka kolonları centere takıp denedim sorun yok bende bir şey yandı dedim heralde ama tamir için yer bulamadım bursa da çok eski bir cihaz oldu artık ama yazık günah para verdik eğer uygun fiyata tamir edilirse bana evde fazlasıyla yeterli gayet memnundum ses sisteminden
İlginize teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme