Şimdi Ara

JB ios 5.1.1 sürekli rehber silinmesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

JB iphone 4 ios 5.1.1 telefonumun rehberi son 3-4 aydır düzenli olarak siliniyor. icloud dan geri alıyorum ama iyice suyu çıktı. düzenli bir zamanı yok ara ara siliniyor.

Böyle bir sorun yaşayan varmı yada çözümü ile ilgili fikri olan?

• Cihazınız JB'li olduğu için virüs tarzı bir şey girmiş olabilir mi hocam acaba ?
  • Virüs değil de ber ne hikmetse ara sıra bende de oluyordu öyle. 5.1.1'in shsh kaydını alıp temiz bir restore ve yeni bir kurulumla her şey normalde dönüyordu. Rehberimi da Contacts Kit adlı uygulama ile yedekleyip kalan her şeyi sıfırdan kuruyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCBackup adlı uygulamayı yükle. Türkçe bir program. Rehberini yedekleyip mailine atıyor. Mail e girip yedeklemeye tıklayıp rehberine yükleyebilirsin. Çok iyi bir program, her restoreden sonra kesin yüklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 28 Aralık 2013; 22:41:01 >
  • 5.1.1 kullanırken bana da oluyordu sürekli. Contacts kit uygulamasıyla geri yüklüyordum. İos 7 yüklediğimden beri bu sorun olmadı hiç.
  • 4s var babamda aynı sorun surumude aynı sizinkiyle geveyli olduğu için iOS 7 yapamıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.