Şimdi Ara

JB'li iPhone 3G S'ten Samsung Galaxy S3'e geçtim bazı sorunlarım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Jailbreakli iPhone 3G S'ten Samsung Galaxy S3'e (Real marketten alınma) geçtim ve JB'li iOS'e alışmış olacağım ki android çok yabancı geldi o yüzden cihazı mümkün mertebe ios e benzetmeye uğraşıyorum ve bazı sorunlarım mevcut

Ana bant sürümüm: I93000BUDLI2 bu ne demek oluyor bilmiyorum
    Yapım numarası: JRO03C.I9300XXDLIH

Cihazı alır almaz kendi üzerinden 4.1.1'e güncelledim sorunlarım bunla mı alakalıdır bilemiyorum açıkçası:

1 - En önemli sorunum net bağlantısı: Wi-Fi bağlı olduğu halde nette surf yaparken birkaç dakika sonra sitelere gitmemeye başlıyor halbuki o esnada Play Store açılmaya devam ediyor. iphone'umda böyle bir sorun hiç olmadı. Bu sorun neden kaynaklı olabilir ve nasıl düzeltebilirim.

2 - jbli iphoneda Sbsettings ve activator sayesinde ekranı kaydırınca ana ekrana geri dönebiliyordum, wi-fi,gps vs açıp kapatabiliyordum ve o an ki açık programları tek tuşa basarak kapatabiliyordum androidde ise böyle ekranı kaydırmalı bir program bulamadım sadece Button Savior var onda da Wi-fi,gps vs açıp kapama özelliği yok.
    Power Toggles programında ise wifi,gps vs kapama açma var ama son açılan programları kapama ve ana ekrana dönme seçeneği yok.
    Sbsettingsteki gibi tam olarak istediğimi yapabilecek bir program var mıdır?

3 - Cihazı root ettim ve güncelleme kısmında "Cihazınız modifiye edildi güncelleme yapılamamaktadır" gibilerinden mesaj çıkmaya başladı bu sorunu nasıl aşabilirim?

Yardımcı olabilecekler varsa şimdiden çok çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmstar -- 22 Kasım 2012; 10:43:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.