Şimdi Ara

jb lı ıphone hersey yuklenıyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3gs 16gb kullnmktyım..eger telefonu sorunsuz sekılde jb lersek free olarak kullndgımız uygulamaların yanında itunesdan app store dan ucretlı uygulamaları yada free olarak kullnılan prgramlar bazıları ucretlı full versıyonlarına guncellemek ıstıyor bunlarıda ucretsız olarak kullanabılıyormuyuz ?

yanı kısacası demek ıstedıgım jb lı telefonda ucretlı yada free farketmez ıstedıgımız her prgramı rahatlıkla yukleyıp free olarak kullanabılıyormuyuz ?

• Aynen dediğiniz gibi kullanabilirsiniz istediğiniz programı yüklersiniz.

Not : Türkçe'nize biraz dikkat ederseniz iyi olur.
  • son cümle olmasaydı hiçbirşey anlamamıştım
    jb ile herşey çalışır sorunsuz kullanırsınız
  • Bu ne biçim cümle la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25
    Aynen dediğiniz gibi kullanabilirsiniz istediğiniz programı yüklersiniz.

Not : Türkçe'nize biraz dikkat ederseniz iyi olur.

Gercekten Türkçe'yi bozma lütfen.
  • evet hocam istedigin seyi yükleyebilirsin
  • Okurken yoruldum şifreli gibi yazmış arkadaş
  • arkadaşlar üstteki anlatımımda neyi anlayamadınız ki ? şunu anlatmak istemiştim iphone u bilgisayara bağlayınca itunes ile app store dan ücretli uygulamaları ücretsizmiş gibi yükleyebilirmiyiz ? yada free uygulamalar yüklediğimiz zaman yeni güncellemeleri çıkınca bazı programların güncellemelerinde full sürüm fakat ücretli uyarısı veriyor bu programlarıda güncellersek ücretli diye belirtmesine rağmen ücretsiz olarak kullanabilirmiyiz ? diye sormuştum

sorumu anlayıp cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim.

düzeltme : bu arada az önce bu sorumla ilgili bir arkadaş şöyle bir açıklama yapmış :

"- Dostum free programları yüklemek için JB yapıldıktan sonra kırılmışipa dosyalarını bulup yüklemeniz lazım... İtunesten paralı bi uygulamayı indiremezsiniz..."

bu yorum hakkındaki düşünceleriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalover -- 1 Şubat 2010; 17:11:38 >

• hocam sen olayı yanlış anlatmışssın,

anladığım kadarıyla jbli telefon ile apple store girip tüm uygulamaları ücretsiz indirebilir miyim diye sormuşsun. gelen tüm cevaplar da "evet" olmuş ki aslında HAYIR. öyle bir şey yok itunesa grip ordan appstore yapıp paralı uygulamaları ücretsiz indiririm diye hiç düşünme

jbli telefona kırılmış ipa uzantılı dosya yüklersen bu iş olur. zira oyunlar ipa uzantılıdır. ve sen applestorea girip yükle dediğinde orda bir tutar var ise onu ödeneni ister. burda jb(jeybi) mb(meybi) işe yaramaz...

yapmak gereken şu: cydia içinde installous gibi bir uygulama yüklersen o programı çalıştırıp oradan araştırdığında istediğin her uygulamayı işte ordan ücretsiz yükleyebilrisin.

• tabiki heralde hocam yani siz appstoreden indiremezsiniz bedafe olan sitelerden indirip öle atabilirsiniz yoksa appstoreyi giriyim jb yaptim nasılsa sunu indiriyim bunu indiriyim belese diye birsey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

Bu ne biçim cümle la :D

yoruma koptum yerlerdeyim
  • +1903

quote:

Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

Bu ne biçim cümle la :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.