Iphone 3g ye e-book nasıl atabilirim, bilien birileri yardımcı olursa çok sevinirim. (Jailbreak yok)
Teşekkürler..
app store dan stanza isimli programı kur jailbreak etmene gerek yok ayrıca program ücretsiz.
arkadaşlar bende şifre koyma programı arıyorum mesajlara falan var mı öyle bir uygulama free olursa ii olur bide türkçe e book bulup nasıl atacağız iphone bu dediğin programı indirdim
quote:
Orjinalden alıntı: Dv6059
app store dan stanza isimli programı kur jailbreak etmene gerek yok ayrıca program ücretsiz.
bu stanza'nın kullandığı format nedir ? downloar url ye ne tip bir format yazacağız ?
quote:
Orjinalden alıntı: gslianil58
arkadaşlar bende şifre koyma programı arıyorum mesajlara falan var mı öyle bir uygulama free olursa ii olur bide türkçe e book bulup nasıl atacağız iphone bu dediğin programı indirdim
ceydada lockdovn diye bir program var her programa sifre koyuyor fakat herkesde otomatik calismiyor yani her defasinda programa girip aktif etmen lazim
ebook olayina gelince winscble ben oyle yapiyorum root/user/applicationdan atiyorum book shelfi bulup documentin icinde bir klasor ac klasor izni 0755 kitabin iznide 0644 olmasi lazim pdf formatindaki kitabida yine bu application icinde bulun ayni islemi yapin veya ceydadan ru booksu indirin satin alin her formattaki kitabi buna atin rubook cok kaliteli bir ebook okuyucu program iyi okumalar
internette bir cok ekitap mevcut installer falan beklemeyin lit formatindaki ekitaplarida ucretsiz html veya baska formatlara convert edebilirsiniz cok basit program 30 sanye surmuyor convert islemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme