Jbl 5.1 soundbar zubizu ile mediamarktte 5.114
-
-
tesekkurler bencede guzel fıyat lakin sadece atmos yok bunda olsa varya tadından yenmez alınırmı bu fiyata arkadaşlar
-
mediamarkt a her gittigimde acik bi urun vardi ona bluetooth baglar dinlerdim. basslari cok iyi. ev icin fazla bile. apartmanda kullanamazsin. koca alisveris merkezini inletiyordu.bir de bass da dikkatimi ceken nasil anlatilir bilmem ama baska cihazlarda dinledigimde bozulma yapan bi parcada bu cihaz cok iyi is cikariyordu. Hani gum gum degil de daha seri sekilde bas vurur ya tirrrr diye onda hic bozulmuyordu. Hayran kalmistim. Uzun zamandir o bass i kaldiran subwoofer a denk gelmedigimden diger seslere dikkat etmedim. Yalniz sunu da soylim ben cok farkli cihazlar dinledigimden degil yani yine alisveris merkezlerinde denk geldikce bakiyorum. Yoksa uzman biri belki orta seviye der gecer ama ben cok begeniyorum.
fiyatina bir sey diyemem yalniz ev icin ses fazla bile biri bana da alsin bi tane :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DreamSs
mediamarkt a her gittigimde acik bi urun vardi ona bluetooth baglar dinlerdim. basslari cok iyi. ev icin fazla bile. apartmanda kullanamazsin. koca alisveris merkezini inletiyordu.bir de bass da dikkatimi ceken nasil anlatilir bilmem ama baska cihazlarda dinledigimde bozulma yapan bi parcada bu cihaz cok iyi is cikariyordu. Hani gum gum degil de daha seri sekilde bas vurur ya tirrrr diye onda hic bozulmuyordu. Hayran kalmistim. Uzun zamandir o bass i kaldiran subwoofer a denk gelmedigimden diger seslere dikkat etmedim. Yalniz sunu da soylim ben cok farkli cihazlar dinledigimden degil yani yine alisveris merkezlerinde denk geldikce bakiyorum. Yoksa uzman biri belki orta seviye der gecer ama ben cok begeniyorum.
fiyatina bir sey diyemem yalniz ev icin ses fazla bile biri bana da alsin bi tane :Dvalla dubleks eve tasınıyorum mart ayında ust katta ben oturcam ses sıkıntıyaratmaz lakin atmos olmaması pısmanlık yaratırmı acaba
zatn fazla ıcerık yok atmoslu dıye kendımı kandırıyorum bılemedım
-
Atmos'u bilmiyorum hocam ben bass performansını çok beğendiğimi bahsettim sadece. Müzik olarak çok güzeldi. Bursa Anatolium mağazasında açık var. Bence yakın mağazayı ara sor git dinle hoşuna giderse al ama fiyat konusunda da bir şey diyemem. Bu fiyata başka bir şey alınır mı ona da bakmak lazım.
-
şarjlı arka hoparlörler nedir ya, z906 kullanıcısıyım. bluetooth adaptör bağlı, sistemin gücünü açmaya üşeniyorum bide bunda film müzik dinlerken hoparlörleri mi şarj edicem
Cok mu etkiliyor hocam o?
COK UCUZMUS KAPTIM 2 TANE
-
quote:
Orijinalden alıntı: soldier_xCok mu etkiliyor hocam o?
etkiliyor hocam mesela helikopter sesi efektle yukarıdan geliyor yağmur sesi vs... netflixde destekli filmler var ileride dahada fazla olacaktır bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
şarjlı arka hoparlörler nedir ya, z906 kullanıcısıyım. bluetooth adaptör bağlı, sistemin gücünü açmaya üşeniyorum bide bunda film müzik dinlerken hoparlörleri mi şarj edicemşarjlı fakat usb çıkışı var dostum prize devamlı bağlayabilirsin
-
hocam dediklerinize harfiyen katılıyorum.ben bugun mediamarkte gittim cihazi son ses actirdim.ses sistemlerinden anlamam ama harika bir bass kalitesi ve mukemmel netlikte ses kalitesi vardi.urun gercekten muhtesemmis.ben basligi actigimda 5 bine geliyodu bana 100 lira da world puanla birlikte.ama dedigim gibi cok anlamadigim icin cesaret edemedim.bu arada elemanin dedigine gore arka 2 hoparlorlerin sarj suresi 7 saatmis.
alt ve orta seviye kullanıcı için gayet yeterli diyebiliriz sisteme. Tabi üst seviyelerin amfileri bile 5bin tl den pahalı :) ev ve para durumu müsait olsa düşünmeden alırdım ben de.
-
aldık bakalım , 200 paraf puanla 4911 liraya.
-
bence atmoslu almakta fayda var, ben de stereo amfili sistemle idare ediyorum yeni çıkacak modellerde başarılı olan olursa alabilirim.
-
Hocam Atmoslu kablosuz 5+1 öneriniz var mı acaba ?
-
araştırmadım hocam, ben de sistem olduğu için bir kaç yıl bekleyip ürünün ve piyasanın iyice olgunlaşmasını bekleyecem.
2-3 yıl öncesinde hem 5.1 sistemim varıd hem de arkadaşta bir soundbar denediğim için önyargılıyım halen
-
Bende vardı bu JBL 5.1 fakat çok yer kaplaması ve atmos olmaması nedeniyle satıp yerine Harman Kardon Aura Studio 3 aldım.Yarı fiyatına aldığım Harman Kardon’un verdiği atmos hissi bu JBL’den daha fazla.Basslar ve midler daha kaliteli.Tizleri jbl ile aynı.Minicik bir şeyden bu ses çıkar mı diyorsunuz çıkıyor sinemadaymış gibi hissettiriyor.Artık soundbar veya sinema sistemi alacak kişilere bunu öneriyorum,küçücük şeyden sinema sistemi mi olur demeyin 360 derece ses veriyor bassları inanılmaz.
bu paraya bu sistem kesinlikle alınmaz, aşırı pahalı. zaten yurtdışında indirimle 400 dolara kadar bulunabilen, indirimsiz fiyatı 500 dolar olan bir ürün.
eARC yok, DTS ve DTS X desteklemiyor, Atmos yok. kesinlikle almayın. sony g700'ün amazon fiyatı 500 dolar, tr fiyatı 3000 tl. demek ki isteyen makul fiyatlara satabiliyor. JBL Türkiye 2 katı fiyattan piyasaya sürüp indirim yaparak milleti kandırmaya çalışıyor.
ayrıca g700 atmos, eARC, DTS :X gibi teknolojileri de destekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 10 Şubat 2021; 21:0:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoobu paraya bu sistem kesinlikle alınmaz, aşırı pahalı. zaten yurtdışında indirimle 400 dolara kadar bulunabilen, indirimsiz fiyatı 500 dolar olan bir ürün.
eARC yok, DTS ve DTS X desteklemiyor, Atmos yok. kesinlikle almayın. sony g700'ün amazon fiyatı 500 dolar, tr fiyatı 3000 tl. demek ki isteyen makul fiyatlara satabiliyor. JBL Türkiye 2 katı fiyattan piyasaya sürüp indirim yaparak milleti kandırmaya çalışıyor.
ayrıca g700 atmos, eARC, DTS :X gibi teknolojileri de destekliyor.
Valla gittim of sn11r aldım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
COK UCUZMUS KAPTIM 2 TANE |
Benzer içerikler
- zoomer batum
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- tcl 58p733 yorum
- tcl 65c745 yorumlar
- sinbo espresso makinesi
- kasım indirimleri ne zaman
- bim yazıcı
- siber pazartesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X