Şimdi Ara

Jbl 500 bt alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gözlük takıyorsanız kesinlikle alınmaz. Kulaktaki baskısı çok fazla. Ses karakteri de bass ağırlıklı. Bass sevmeyen biriyseniz de alınmaz. Onun dışında güzel kulaklıklar.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    zamanla alıştım ben kulaktakı baskıya. ilk aldığımda işkence gibiydi. müzik çalmıyorken veya ses kısıkken arkada bi cızırtı duyuluyor bluetooth'dan dolayı. bu modelde çok rastlanan bi sıkıntıymış bu. çok sinir bozucu gerçekten. uzanırken takamamak da ayrı bi sıkıntı. bi de kulağı tam kaplayan büyük kulaklıklardan olmadığı için sesi yarıdan fazla açınca dışarıya ses vermeye başlıyor. minibüs gibi kapalı alanlarda dikkat etmek lazım ses ayarına. keşke ufak bişey alsaydım bunun yerine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 2 yıldan fazla süredir jbl500bt kullanıyorum, benim için + ve - lerini sana söyleyeyim bundan sonra araştıran olursa onlara da yardımcı olur.
    Artıları
    + ses kalitesi basarılı
    + ses seviyesi yüksek
    + bassları çok güzel veriyor dinlerken hissediyorsun.
    + terleme yapmıyor( yazın 30 'C de hariç)
    Eksileri
    - dans ederken kulağından düsebiliyor bazen
    -tren ile yolculuk yaparken 3 4 saat kullanımda ağrı yapıyor( tren harici hiç ağrı yapmadı).
    - bazen şarja takmayı unutunca ve sarj son 10 15 dk lık kalınca tın tın diye müziğin ortasında uyarıyor, bu çok sinir bozucu... Biteceksen bit niye müziği bölüyorsun!!!
    - genel olarak kaba durmuyor ama marshall kulaklıklara göre kaba bir görünüsü var ( marshall kullanan biri varsa o kisi de yorum yapabilir mi lütfen).
    Not: günde en az 5 6 saat müzik dinlerim sporda veya okula gidip gelirken. ürün cidden sağlam. Dün sol taraftan ses gelmedi İnternette çözümünü buldum3 dk da tamir ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 3 Nisan 2022; 1:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.