Şimdi Ara

JBL 755.6 mı yoksa XETEC XİRCUİT 440.5 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Profesyonellerin önerilerini bekliyorum ikisi arasında kaldım, bu ikisinden birini alacağım siz olsanız hangisini alırdınız? Bide ikinci el olarak değerlendiriniz? Aklınızdan bi fiyat geçiosa cihazlar için söylerseniz sevinirim. (Cihaza 4ad. 85 + 2ad. mid + jbl 1600watt bağlamayı düşünüorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim_aydin61 -- 14 Kasım 2008; 20:00:06 >

• xetec in sub çıkışı 185 wat rms, 755.6nın 214 watt rms 755.6 daha uygun görünüyor. ancak eğer imkanın varsa xetec p5 evo al derim
  • İkinci el bi p5evo bulsam düşünürüm ancak sıfırı şu an tuzlu gelir. Sağolasın öneri için.
  • 755.6 kalite bakimindan 1 gömlek yukarida ve kağit üzerindede yukarda. 755.6 derim.
  • cadence fx 5100 de güçlü multi kanal amfidir.
  • XETEC 440.5 ALINMIŞTIR FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR.
  • Cadence gibi multi kanalda çok güçlü olan XETEC in iki modeli var bildigim,
    P5 Evo ( pek bulunmuyor )
    XETEC Gravity 5G-900

4x100 + 1x 390 watt çıkış gücüne sahip.. fiyatını ne sen sor ne ben söyliyim. alman malı olan bu anfinin almanyada e-bay sitesinde "Hemen Al" fiyatı 500 Euro..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

Cadence gibi multi kanalda çok güçlü olan XETEC in iki modeli var bildigim,
    P5 Evo ( pek bulunmuyor )
    XETEC Gravity 5G-900

4x100 + 1x 390 watt çıkış gücüne sahip.. fiyatını ne sen sor ne ben söyliyim. alman malı olan bu anfinin almanyada e-bay sitesinde "Hemen Al" fiyatı 500 Euro..

amfi tek başına tesisat ama pahalı işte
  • walla öyle yaa.. bunu al başka bi anfi lazım deil 4 çıkışıyla 125 watt rms civarlarında olan component sürecen.. sanırım alpine in vardi böyle componentleri. sub çıkışınada kicker cvr 15 :D tamamdir :D
  • Benim bu xetec amfiye hangi sup gider ben Rockford Fosgate P2 die düşündüm ama pioneer veya jbl hangi modeli iyi olur pioneer 3004spl modeli bu cihazı kasar mı_?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27869264/tm.htm ben bunu 755-6 tıyla kullanıyodum 2 kere aracımın arka camını cıkardı arac saxo
  • Cihaa temize benziyor. Neden satıyorsun ki madem o kadar güçlü.. Bide 400watt yazıyor verdiğin linkte ? İst. içi olsan cihazı görüp değerlendirirdik ama şehirdışından zor oluyor.
  • aracta satılık bende yavaş yavaş icini boşaltıyoom bu aracın linkihttp://www.sahibinden.com/70_binde_klimali_full_tesisatli_takasliWQQaXQQ7969685WQQpXQQdisplayitem
  • Hayırlı satışlar sana araç corsa olsa düşünürdük o yüzden sana hayırlı satışlar. Ya benim amfi için kimse öneride bulunmayacakmı. Ben bu amfiyle en iyi bası hangi woofer dan alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_aydin61

Hayırlı satışlar sana araç corsa olsa düşünürdük o yüzden sana hayırlı satışlar. Ya benim amfi için kimse öneride bulunmayacakmı. Ben bu amfiyle en iyi bası hangi woofer dan alırım.

seçtiğin jbl 1600 watt woofer, jbl in en güzel sublarındandır gayet iyi bas alırsın bence
  • Sanırım power serisinden bahsediosun. P-1220e var ama tuzlu biraz 400den başlıyor, ben Rockford Fosgate p3 10D4 buldum baya temiz kabinli 250 lira sizce nasıl ben bunların nasıl ses verdiğini bilmiorum edermi o parayı ses olarakta doyururmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.