Şimdi Ara

JBL Flip 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler. Evde ve arkadaş ortamında kullanabilmek amacıyla bir hoparlör arıyorum. Bugun biraz araştırdım ve gözüme jbl flip 3 çarptı. Bu ses sistemleri konusunda çok tecrübe sahibi deģilim malesef. Jbl iyi bir markamıdır ? Söylediğim model beni tatmin eder mi ? Vereceğim paraya daha kaliteli birseyler bulabilirmiyim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba hocam jbl iyidir sesini bir kaç kere dinledim ses yüksekliği ve kalitesi gayet iyi fakat daha iyi bir ürün istersen harman kardon onyx bak
  • Bose daha iyi.

• Bose
  • Creative D200 incelemeni tavsiye ederim bir arkadasima hediye olarak almistim ses ciddi anlamda boyutundan beklenmeyecek duzeyde yuksek ve kaliteliydi.

Burayi incelersen creative boyut olarak daha buyuk fakat ses gucu ve kalitesi onde ;

https://versus.com/en/jbl-flip-vs-creative-d200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 27 Mayıs 2016; 13:46:59 >
  • Jbl flip 3 kullanıyorum 1 bucuk ay falan oldu.. Konudaki merakın hala devam ediyor mu :-)

• Beyler bende jbl flip 3 düşünüyorum bu gün media markt ta 350 küsür felandı. Amazon da 99 dolar. Amazonda fiyatının 80 dolara düşmesini beklicem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S20 ULTRA - Z Flip 3 Takaslı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amazon'da kargo parası da var yalnız.

• 5-10 dolar arası değişiyor. Önemli olan vergi sınırı altına inmesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.