Şimdi Ara

JBL Go Plus(+) - 129TL Ücretsiz Kargo . Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hoparlör ile 129 tl yi ücretsiz kargo ile gönderecekler sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Go modelini 100tlye satmıştı hb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fiyat
  • Kaptım bir tane teşekkürler

• Kaptım bir adet

• cihaz hakkında tecrübesi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Amazon Hediye Kartı
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 60₺ almıştık d&r'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 13 Eylül 2019; 14:32:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu kadara almıştık bu kadara almıştık.
    Şuan o fırsat geçerli mi? Hayır.
    O zaman sıcak fırsattır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • go 2 su gecırmezlık ıle onde gorunuyor go 2 mantıklı sankı... karsılasrırma vıdeoların baktım da... ama 129 gercekten ıyı gecen haftada 135 tl verılmıs yıne amazonda go plus
  • 12-16-20-24 saat pil ömrü olan cihazlar (Mifa A10, A20, Anker Soundcore 1-2 vs.) neredeyse standart olmuşken, 5 saat pil ömrü olan Bluetooth hoparlör almak ne kadar mantıklı, sorgulamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 13 Eylül 2019; 14:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

12-16-20-24 saat pil ömrü olan cihazlar (Mifa A10, A20, Anker Soundcore 1-2 vs.) neredeyse standart olmuşken, 5 saat pil ömrü olan Bluetooth hoparlör almak ne kadar mantıklı, sorgulamak gerek.
    Boyut ve fiyat farkı.
  • Akşam akşam zarara soktunuz ama ihtiyacım da vardı. Bu fiyata Go bile yok neredeyse Go+ için iyi fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr1907

Akşam akşam zarara soktunuz ama ihtiyacım da vardı. Bu fiyata Go bile yok neredeyse Go+ için iyi fiyat...
    Ben hediye çekiyle neredeyse bedavaya almıştım. Evde bir köşede yatıyor cihaz aldığımdan beri 1 kere test edelim çalışıyormu diye açtım. Bir de soran bir arkadaşa nasıl sesi çıkıyor göstermek için.

Bende alırken hediye çekinin son günüydü benim buna ihtiyacım vardır diye düşünerek almıştım.

Allahtan ufak tefek birşey bir süre sonra gözede batmadığı için odada, devamlı görüp aldığına pişman etmiyor çok insanı.
  • arkadaşlar ürünü açıp denedikten sonra iade şansımız var mı acaba.
    elimde tronsmart t6 var. gayet güzel hoparlör aslında.
    bunu sipariş edip denemeyi düşünüyorum iade şansı varsa.
  • Daha güçlü bluetooth hoparlör arayanlar için elimde vtin r2 var oldukça uygun fiyata satıyorum.

Vtin R2 Link
  • oldum olası sevmedim bu taşınabilir bluetooth hoparlör zımbırtılarını.
    ama fırsat olarak güzel, alana hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 13 Eylül 2019; 23:15:43 >
  • Güzelim fiyat ancak 5 saatlik pil ömrü az

• bayadir 129tl hatta uzunca dusundukten sonra dün aldim ben. konusunu acacaktim sonra aman neyse dedim - kiyaslama konusuna donusecek, sonra bilmem su tartihte su kadara almistim mesajlari olacak sonra o zamanin dolarini anlat et vs. o yüzden hic girmeyeyim bu işe dedim acmadim.
    go 2 yi de teknosadan 169tl ye almistim iade ettim baska sebepten dolayi dusunenler arada orayi da takip edebilir
    ekleme: benimki sabah 10 da geldi, jbl go 2 görüntü ve su gecirmezlik harici kesinlikle fazladan para vermeye degmez. Onda yok yuvarlak hoparlör, yok silindir hoparlör, yok 3 hoparlor vs hikaye. Ikisi Arasinda haddi hesabi olanda bir fark yok ucret olarak fakat yinede onu bile vermeye degmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 14 Eylül 2019; 10:49:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.