Şimdi Ara

Jbl Gto 1214 Subwoofer-Araç Anfisi Evde Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar zamanında çok araştırdım ve birşekilde yaptım forumdada bu tarz bi konu bulamayınca konuyu ben açıyım dedim.

Evde araç sistemini kullanma ile ilgili küçük bir bilgi veya yapmak isteyipte yapamayanlara yardımcı olucak resimler.

Yıllardır ses sistemleri ile ilgileniyorum fakat ev anfisi ile tam verim almadan dinliyordum elimdede boşta duran bir araç anfisi 2000 wattlık 5*400wattlık bir anfi streo anfi ama mono olarak bagladım subwooferı.

Elinde 18-20 amperlik bir psu olması yetiyor 12V verdigi amper önemli tabi bende eski psumu kullandım bu işte 12v 18 amper veriyor maksimum. İlk olarak bunu anakarta baglı olmadan çalıştırmak için aşagıda resimde göründügü gibi yaparsanız güç kaynagınız pcden bagımsız olarak fişe taktıgınızda çalışmaya başlıcaktır.

Bunu yaptıkdan sonra güç kaynagınızdaki sarı(+) ve siyah(-) kabloları anfinize baglıyorsunuz + ve - sisine birde ortyada topraklama var araç anfilerinde topraklamayı ise bir ucu topraklama girişine girip diger ucuda yine + baglamalısınız köprü yapmanız gereklidir.Forumda bu konu ile ilgili bir konu bulamadıgımdan anlatmak istedim.

Buyrun resimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjFuNcLuP -- 11 Aralık 2010; 9:46:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.