Şimdi Ara

JBL GTO75.4 Ampli JBL GT4-12' YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jbl 75.4 anfi almayı düşünüyorum.gt4-12 1000wattda jbl sub.ım var.sizce 75.4ü almalımıyım.arabada hoparlör falan şimdilik yok ama anfiye eklemeyi düşünüyorum.büyük ihtimalle hoparlörlerde jbl olcak.bütçede sorun yok gibi.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edabaz -- 20 Ocak 2007; 11:31:25 >

• gt4 12 dandik bir wooferdir.ona 75.4 büyük gelir.cs serisi bir anfi al.
  • peki ama sadece subta kullanmıcam normal hoparlörleride ondan beslemeyi düşünüyorum.olmasmı.
  • olur neden olmasın
  • 75,4 yeter gt4 e..uyumlu bir şekilde çalışıyor ikisi..

bütçede sorun yoksa daha farklı markalara da bakabilirdin ama subwooferı jbl almışsın artık,daha iyi amfi alsanda ses kalitesi fazla değişmeyecek..75,4 en uygun seçimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: edabaz

jbl 75.4 anfi almayı düşünüyorum.gt4-12 1000wattda jbl sub.ım var.sizce 75.4ü almalımıyım.arabada hoparlör falan şimdilik yok ama anfiye eklemeyi düşünüyorum.büyük ihtimalle hoparlörlerde jbl olcak.bütçede sorun yok gibi.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

bence ileride component bağlamayı düşünürsen 755.6 al ayrı ayrı amfi masrafı yapmamış olursun ve 75.4 e göre gt4-12 den daha iyi verim alıyorsun 755.6 ile
  • bende katılıyorum 755.6 ile 2 çift mid de bağlayabilrsin sağlıklı şekilde beslemiş ve hakettiği performansı alırsn 75.4 ile bunları bekleme yanlzz gerçi jbl artk bitti bence ben rackford fosgate geçtim 1 tane punch bass aldm 180 watt rms war ama 1 jbl 1000 liği 3 e katlar jbl 250 watt rms ine ilk zmanlarda bende aldanmıştm ama işte piyasa dandik jbl kaynıo geçn tesisatcımda ölçtrdm jbl kullanırkn bassn sadece 50 wat rms lik bölümünü alabilorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xetec 90.4 amfi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anfide peki jblden başka alternatif ne olabilir.compenet bağlamayı şimdilik düşünmüyorum.4 tane 2 yollu hoparlör bağlıcam.1de dandik sub.ım var tabi.
  • keşke önceden sorsa idin.gt4 kötü bir seçim olmuş.75.4 iyi bir anfi.jbl'in anfileri iyi ama wooferlari için aynı şeyleri söyleyemiycem
  • merhaba
    sony gtx-300 teyp, jbl gto 1202 d subwoofer ve jbl gto 75.4 amfim var
    hangi componentleri önerirsiniz?
    kaç watt rms lik olması gerekir?
  • bende 75.4 siparisi verdim dün bu gün kargoya vermisler. bas olarak ise kicker comp-15 siparisi verdim işallah memnun kalırım. bu iki üründen.
  • nerden aldın?
  • amfiyi hepsiburada dan aldım kicker comp-15 ise 235 e babamın bir arkadaşı getirtiyo(elinde kalmamış).
  • arki subın çk güsel bndede war öbür yorumlra baqma çok baba bas vuruur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.