ALTTA ÖZELLİKLERİNİ VERDİĞİM KİCKER KUTULU BAS (BAHSİ GEÇEN SANIRIM) 755.6 İLE UYUM SAĞLAR SANIRIM Dİ Mİ ARKADAŞLAR..
*KİCKER COMP 12 30CM *300W PEAK *36CM*35CM*64CM
kicker comp 12 mi yoksa comp vr12 mi ikisi çok farklı aletler ama vr serisi daha güçlüdür çünkü 400 w rms veriyor amfin bunu tam besleyemez belki ama yinede ortalığı inletirsin bir de araban golf tam süper olur sedan olsa 2 tane comp 12 anca keserdi ama golf te tek bu yeter
Teşekkürler OPR...kİCKER COMP 12 diye arattığımda birkaç ürün çıkıyor..Sanırım gittigidiyor da bir tane buldum..Linkini aşağıda verdim..Eğer bu ürünse alıcam....
AMFİ JBL GTO 755.6 VE BU amfiye sanırım senin belirttiğin comp serisi sub ve aşağıda kodunu verdiğim kicker componentler uyar...Uygunsa alıcam GG den.....
KICKER ES 65.2-16CM
KİCKER COMP 12 30CM *300W PEAK *36CM*35CM*64CM
quote:
Orjinalden alıntı: urdan1907
Teşekkürler OPR...kİCKER COMP 12 diye arattığımda birkaç ürün çıkıyor..Sanırım gittigidiyor da bir tane buldum..Linkini aşağıda verdim..Eğer bu ürünse alıcam....
ikinci linkteki kickerin es serisi bu biraz eskidir comp serisi saha yeni birde comp vr 12 var oda 400 w rms istersen onada bir göz at oda çok güzel bir ürün sonuçta amfin 300 rms veriyor comp 12 ler 150 rms ama 2 adet bağlarsan dahada güzel olur
TEŞEKKÜRLER OPR..ANLAŞILAN BEN İZMİR!E GİDİCEM..GİRİCEM KALABALIK SİSTEMLERİN GÖRÜNDÜĞÜ PROFESYONEL BİR DÜKKANA İSTEDİĞİMİ VE UYANI YAPTIRCAM..BÖLE EZBERE OLMAZ...
dostum dikkat et adamını iyi seç her dediklerine evet deme çünkü işten anlamıyon belli bende ilk zaman öyle çok kazıklandım şimdi forumlar var insanlar neyin ne olduğunu biliyor senin sadece bas seçimini iyi yapman gerekecek componentleri jbl alsanda olur
gittiğin yerde imkanın olursa denenettir yani bağlasınlar dinle diğerine bak değiştir hemen acele etme bunu alayım deme sakın
dostum dikkat et adamını iyi seç her dediklerine evet deme çünkü işten anlamıyon belli bende ilk zaman öyle çok kazıklandım şimdi forumlar var insanlar neyin ne olduğunu biliyor senin sadece bas seçimini iyi yapman gerekecek componentleri jbl alsanda olur
gittiğin yerde imkanın olursa denenettir yani bağlasınlar dinle diğerine bak değiştir hemen acele etme bunu alayım deme sakın
tecrübe ile sabittir
HERTZ in 3 yollu olanları var HSK 163 ..golf için uygun sanırım..bunlar JBL GTO 755.6 ile uyum sağlarmı... Amfiye uyarsa önlere HERTZ arka kapılara sıradan JBL komponent atılabilir sanırım... Linkte hertzleri görebilirsin..
tecrübe ile sabittir
HERTZ in 3 yollu olanları var HSK 163 ..golf için uygun sanırım..bunlar JBL GTO 755.6 ile uyum sağlarmı... Amfiye uyarsa önlere HERTZ arka kapılara sıradan JBL komponent atılabilir sanırım... Linkte hertzleri görebilirsin..
dostum bu hertz ler çok güzel üst sınıf ama senin amfin onları besleme konusunda sorun yatabilir onlar sanırım yanlışta olabilirim ama 150 rms veriyor ama senin amfi nin kanal başına ürettiği güç 60 w rms yani amfi yetersiz kalır kısacası onlar için daha güçlü ve profesyonel bir amfi kullanman lazım yada bu amfinin 4 kanalı köprü yapıp 2 kanal olarak kullanırsan anca o zaman o hertz leri rahatça besler yani o hertzler ve güzel bir bass olur ama amfiyi illa 5 kanal kullanıcam diyosan amfine biraz fazla yük binicek amfin performans sorunu yaşayibilir amfi güzel ama sınıfında kullanırsan güzel sonuçta bir amfiyde hem bass hem component kullanmak bazan güç kaybı yaşatabiliyor zaten senin hertz ler oldukça güçlü madem bütçen bu kadar iyi başka şeylere yönelebilirsin eğer böyle güçlü altler kullanmak istiyorsan sana tavsiym çift amfi kullan derim bass için birde mono bir bass amfisi kullan o zaman işçilik ve maliyet biraz daha artıyor ama sonuç itibari ile çok güzel bir sistem elde edersin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: opr
tecrübe ile sabittir
birde o herzleri kullanırsan jbl componentlerin varlığını bile unutursun o hertz ler çok pro aletler
Sağol OPR...755.6 ile Köprüleme yaparsam arka kapılar olmaz sanırım..Bass ta kesin kararım Kicker ona bütçe ayırdım...1200 e falan çıkardım bütçemi de o yüzden Hertz lere baktım aslında..Neyse Compları fazla kurcalamayayım ben en iyisi..Bagajı da doldurmak istemiyorum öle 2 amfi 2 bas falan...Acele etmiyorum 1 ay içinde yavaş yavaş yapıcam..Kicker Comp sub ile component online satan bi yer bulamadım..Bulsam alıcam...Birtek amfiyi bulabildim...Bunların montajı bir günde bitermi acaba..Bodrum'dan İzmir'e gitcem çünkü montaj için...
quote:
Sağol OPR...755.6 ile Köprüleme yaparsam arka kapılar olmaz sanırım..Bass ta kesin kararım Kicker ona bütçe ayırdım...1200 e falan çıkardım bütçemi de o yüzden Hertz lere baktım aslında..Neyse Compları fazla kurcalamayayım ben en iyisi..Bagajı da doldurmak istemiyorum öle 2 amfi 2 bas falan...Acele etmiyorum 1 ay içinde yavaş yavaş yapıcam..Kicker Comp sub ile component online satan bi yer bulamadım..Bulsam alıcam...Birtek amfiyi bulabildim...Bunların montajı bir günde bitermi acaba..Bodrum'dan İzmir'e gitcem çünkü montaj için...
bodrum merkezdemi oturuyorsun ben bi ara milasta oturmuştum orda bir elemanla tanışmıştım ama oralarda bu işlerle uğraşan yada bu işten anlayan yer pek yok gibi izmire gidersen bir çok yer vardır profesyonel yapan. gitti gidiyorda bi ara bir çok ürün bulmuştum ama aklımda kalmadı bu amfide karar verdin sanırım güzel seçim ama componentleri alıcanmı çünkü o sisteme o hertz ler biraz fazla gibi ama köprüde sanırım çok güzel ses alırsın gibi geliyo bana ama araban hb bir araba ses kalitesi düşüklüğü yaşamazsın sana bir bass hele birde kicker olucak fazla fazla yeter compları ister maliyet açısından jbl al 2 takım ön arka kapı ister başka bir marka al 2 takım sonuçta araban iyi bir araba yalıtımıda kötü sayılmaz sorun yaşayacığını sanmıyorum
arkadasım candace yı arastık cok saglam basları ve anfılerı var fıyatıda jbl az daha uygundur ama basları bıraz pıoneer gıbı sert vurur aracını sarsar baya
Bodrum merkezde oturuyorum..Burada var bir iki yer ama güvenilir değil..755.6 da karar kıldım..Ürünü heryerden kolayca temin edebiliyorum ama buna Kicker Comp serisi bir bass öneriliyor ama bu bass ı bulamıyorum on line ...Complarda hala kararsızım İzmir'e gittiğimde orda takarım olmazsa diyorum..Bir korkumda kicker bass'ı kutulu mu kutusuz mu alacağım konusunda..Arabanın bagajını tamamen kapmaz inşallah..Malum tatile falan çıkıyoruz hanımla..
kardeş öncedende sölediğim gibi bagajda yer konusunda azıcık feragat ediceksin yoksa arka pnazota mdf yaptırıp free air kullanıcan oda tarihe kaırıştı kicker nette sahibinden com da gitti gidiyorda falan vardı dediğim gibi compları da jbl veya ona yakın bir ürün alabilrsin amfinin izin verdiği limitte ( senin amfin mid gücü her bir kanal için 60 rms ) sonuçta 30 cm bir bass alıcaksın ve bagajdan ortalama 50 litre civarı bir kaybın olucak jbl gt4 12 ler 55- 60 litrelik kabinlerde çalışıyolar kickerin gerçek litresini bilmiyorum kataloğunda yazar sanırım
bak mesela bu bass tam senlik 400 rms comp vr serisi kabininde hem şekil itibari ile böle olucak bagajında bu kadar yer kaplıycak
Bagajın yarsını götürcek belli...Bu bass iyi ya...JBL den daha şık duruyor...Sağol OPR...
quote:
Bagajın yarsını götürcek belli...Bu bass iyi ya...JBL den daha şık duruyor...Sağol OPR...
aslında comp yerine comp vr serisi daha iyi olur dicem çünkü güç bakımından bu 400 rms comp 12 ler 150 rms amfinin çıkış gücü 300 rms bu bana daha uyumlu olur gibi geliyo