Sorma kaptan yaa..Bekliyorum bakalım..Acele etmeden..İzmir'de yaptırcam gibi görünüyor..İzmir'e gidiş tarihim ise 6 Ekim..Ancak o zaman boş vaktim var..Burdakilere çok kızdım fiyatlardan dolayı..Bide millet gidip yaptıryor bunlara..Nasıl iş anlamadım araştırmadan etmeden he diyorler her dediklerine....Bunlar bana toplam 1.600 rakam çıkarmışlardı..Bende bunlara en fazla 1.300 veririm dedim ve ayrıca Componentlerde caedence yerine başka bir marka (Kappa,Morel,Focal) istiyorum,yaptığım incelemelerde cadence nin compenantlarda zayıf kaldığını gördüm diye bir mail attım..Cevabını bekliyorum...Zaten sistem yapılır yapılmaz sizlerle durumu paylaşacağım...Saygılar...
car audioda muğlalı elemanlar var bir tanesi bu işte bayağı bilgili orda araştır istersen belki izmire gitmene gerek kalmaz yada izmire gidersende iyi bir yer tarif ederler
Nasıl bulacam bu muğlalı arkadaşları forumdan...topic açıp muğlalı bilginler falan mı desem...?
Car audio dan Muğla lı bir arkadaş buldum...Şu an araştırmaları yapıyoruz bakalım..6 Ekim gibi yapılcak sistem...Buradan paylaşırım bitince...Saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme