Şimdi Ara

JBL TEAM FİYAT PERFORMANS... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bass markan ne ise companenti aynı marka al
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozturkali

kardeş bass markan ne ise companenti aynı marka al

sebep
  • Harbiden ne diye öle bişey söledin sen şimdi arkadaşım...Akıl karışmtırmaktan başka bişey değil gibi senin yaptığın..Ben ne sistemler görüyorum..Hepsi farklı ama çatır çatır da çalıyor...
  • OPR Bir ricam olcak....BOSS AUDİO SİSTEM AMFİ GT SERİSİ 5 KANAL nasıl bir amfidir bilgin varmı?Fiyat da önemli benim için...675 ytl diyor burada bir arkadaş..Ben online satan hiçbiryer göremedim..Kicker ve JBL ile nasıl bi uyum sağlar...

Çok sağol...

http://bossaudio.com/main/564
  • dostum boss u bilmiyorum o amfiyi tanıma şansım hiç olmadı ama özelliklerinden anlaşılan fena diil ama jbl amfi bence daha bildik bir marka ve elinden daha rahat çıkartsırsın bu amfi 2 omda çalıştığı vakit baya bir güçlü imiş ama 4 omda kullanırsan bass için çok yetersiz kalır bu açıkça görünüyor ben 5 kanal amfilerde 2 ohm çalışma olayına sıcak bakmıyorum malum amfi ve cihazlar biraz fazla yoruluyor

bence eğer 5 kanal amfi kullanıcaksan çok fazla arama jbl bu iş için iyidir bu bahsi geçen amfi iyibir amfi sanırım ama o kadar para vermene gerek yok gücü belli senin işini jbl görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 17 Eylül 2007; 12:51:46 >
  • yalnız bişey daha

sen bütçe olayını değiştirdinmi eğer öyle ise sana başka önerilerde bulunalım çünkü bakıyorum pahallı malzemelere yöneliyorsun bütçeyi arttırıyorsan yada para sorun diilse çok daha kalite sistemler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 17 Eylül 2007; 12:58:18 >
  • Bütçe 900-1000 arası..Amfiye bende sıcak bakmıyorum..Özellikle dediğin gibi bass ı çokk kuvvetisz...Şimdilik Bodrum da iki üç yere sordum...Hazırlayıp bir fiyat teklifi sunacaklar...Bir tanesi sundu fiyatlarda pahalı geldi zaten bunu eledim..2 yer daha var cevap beklediğim..Çok teşekkür ederim sana...
  • Sistem yeterli ama kısa bir süre sonra yeterli gelmiyeceği aşikar
    Bası köprüleyerek amfiye girer doyurursun
    Ancak comp fiyatları çok fahiş
    13 Cm 6507 takımı piyasada 100 Ytl ye bulunabiliyor
    175 Ytl 16 cm fiyatı çok uçuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgodgodgo -- 17 Eylül 2007; 13:47:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: urdan1907

Bütçe 900-1000 arası..Amfiye bende sıcak bakmıyorum..Özellikle dediğin gibi bass ı çokk kuvvetisz...Şimdilik Bodrum da iki üç yere sordum...Hazırlayıp bir fiyat teklifi sunacaklar...Bir tanesi sundu fiyatlarda pahalı geldi zaten bunu eledim..2 yer daha var cevap beklediğim..Çok teşekkür ederim sana...

bence bodrumda hiç uğraşma derim çünkü orda bu işten anlayan biri çıkacağını sanmıyorum olsa bile çok para isterler benim sana tavsiyem seninde sölediğin gibi git izmire biraz dolaş gözüne kestirdiğin ciddi bir yer bul ve konuş yada sen car audio sitesine üyesin bildiğim kadarı ile orda izmirli çok var onlardan tavsiye alman dahada mantıklı olur sonuçta tesisat işçiliği de çok önemlidir birde araban yeni sanırım o zaman daha bir değer kazanıyor

kablolama ve montaj için aşağı yukarı 150 200 ytl gibi bir ücret alırlar komple tesisat çekilcek sigorta takılcak cihazlar monte edilcek vs. vs.

• Dün görüştüm burada birisiyle(iyi olduklarına dair tavsiye aldığım için gittim).

Cadence TX Serisi amfi (4+1) 4*100 w+350 W (RMS).455 ytl
    Cadence TXC-6K Kompenant 16 cm 220 ytl
    Cadence TXC-6K Kompenant 13 cm 210 ytl
    Cadence TXC Serisi 30 cm bass(350 rms)182 ytl orjinal kutusu da 100 ytl...
    Golf V Hoperlör çerçevesi gerekiyormuş 100 ytl
    Kablolar 100 ytl
    Orjianl teyipten anfiye çevirci RCA 130 ytl

Toplamda 1.600 ytl yapıyor..1.400 bağlıcam işi sizce uygunmudur..İzmir de daha ucuz olur diyorsanız zaten İzmir'e gidiş geliş bana 200 ytl ye patlıyor..Ayrıca bunlarda uyum sorunu olmas diye tahmin ediyorum burada bir arkdaşa yaptırmıştır..Süper ses var...
  • Hoparlor çerçevesinde uçmuş 100 YTL
    KAblolar + - kablosu 4 awg den metresi 5 ytl den desek 7 metre bile olsa 35 ytl
    Kaliteli bir rca 35-40 YTL etse
    Cadens fiyatlarından haberim yok ancak malzemede bayagı bir üçkağıt yapıyor anlaşılan
  • madem 1000 lıran var ne dıye kafanı karıstırıyorsun..al bır bes kanal

585 ytl..helix dark blue five..
    mıdlerın bır cıftıde 200 ytlden ıkı takım
    ettı sana 985
    bırde bas alırsın
    150 ytl ye 30 cm 250wrms
    1135 ytl...
    bundan daha aşağısı olmaz zaten
    anca mıdlerı 2 ohm surup 5 kanal yerıne 4 kanal bır amfı ıle dığerlerın takarsınkı 200 lıra ıcın değmez.
  • Hoperlör çerçevesinde uçtuğunu farkındayım...RCA nın fiyatını bilmediğimden yazdım...(RCA denilen amfi çıkışı olmayan teyipler için uygulanan bir aparat sanırım)...Malzemelere 350-400 yazmış zaten...Onu 200 e nidiricem...Cadence fiyatlarını araştırdım..Normal görünüyor ama dediğiniz gibi malzeme de uçmuş..Benim merak ettiğim cadence kalitesi ve uyumu...
  • dostum tx serisi amfilerde 5 kanal olan yok diye biliyorum tam modelini yazarsan bi bakalım ona componentler güzel onlardan çok verim alırsın bass a gelince ben cadence cvl serisi kullanıyorum ve cadence nin en alt serisi bir amfi ile besliyorum tabi benimki mono yani sadece bası besliyor çok iyi yani cadence çok kaliteli bir marka ama uyumu sağlamak çok önemli uyum olursa beklediğinin ürtünde bir performans yakalarsın

rca çevirici eğer bildiğim çevirici ise normal hoparlör çıkışını amfi çıkışına çevrien normalde 20 ytl bende vardı geçen gün söktüm 100 ytl çok tabi

not: cihazların tam açılmını yazarsan daha iyi olur tx serisi diilde örneğin txa 3002 diye aynı şey bass içinde geçerli
  • Tam açılımlarını bugün alıcam..Size bildiririm..Çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: urdan1907

Tam açılımlarını bugün alıcam..Size bildiririm..Çok teşekkürler...

tam açılımları ve omaj değeleri bass kaç omda çalışıyor bunlar önemli amfinin omaj değelerine göre ürettiği güç sınıfları bunları bilirsen sistemin uyumunu çok daha iyi kavrarsın
  • ..ÇOK SAĞOL...
  • Rca dönüştürücüsü için verdigi 130 ytl fiyatı hayli saçma
    Zaten profesyonel bir sistem değil 20 ytl lik çeviricide aynı görevi görüyor
    Orjinal ana ünite olduktan sonra dünyanın en iyi çeviricisi olsa ne kadar fark eder[
    Ayrıca rca kablo ayrı dönüştürücü ayrı şeylerdir.../b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgodgodgo -- 18 Eylül 2007; 18:00:34 >
  • son durum nedir merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

son durum nedir merak ettim

Sorma kaptan yaa..Bekliyorum bakalım..Acele etmeden..İzmir'de yaptırcam gibi görünüyor..İzmir'e gidiş tarihim ise 6 Ekim..Ancak o zaman boş vaktim var..Burdakilere çok kızdım fiyatlardan dolayı..Bide millet gidip yaptıryor bunlara..Nasıl iş anlamadım araştırmadan etmeden he diyorler her dediklerine....Bunlar bana toplam 1.600 rakam çıkarmışlardı..Bende bunlara en fazla 1.300 veririm dedim ve ayrıca Componentlerde caedence yerine başka bir marka (Kappa,Morel,Focal) istiyorum,yaptığım incelemelerde cadence nin compenantlarda zayıf kaldığını gördüm diye bir mail attım..Cevabını bekliyorum...Zaten sistem yapılır yapılmaz sizlerle durumu paylaşacağım...Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.