Şimdi Ara

JBL TEAM FİYAT PERFORMANS...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    JBL GTO 6507 COMPONENT 175 YTL x 2 TAKIM
    JBL GT4-12 30 CM SUBW. 140 YTL

ARKADAŞLAR SANIRIM BUNLARIN BİRBİRİNE UYUMUNDA BİR SORUN OLMUYOR.....FİKRİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVNİRİM..BU FİYATLARIN TOPLAMDA 150 YTL ALTINA BİR SPOTTAN BULDUM...HENÜZ SİPARİŞİ VERMEDİM....FİKRİNİZ NEDİR...

• 6 kanallı anfisi çok güzeldir. Zaten componet onunla çok iyi uyum sağlar bi sorun yaratamaz. Woofer a gelince oda uyum sağlar ve 2 kanalini köprüleip anfinin 1 e indir woofer i bağla geri kalan çikişlarada componetleri...

saygilarimla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

6 kanallı anfisi çok güzeldir. Zaten componet onunla çok iyi uyum sağlar bi sorun yaratamaz. Woofer a gelince oda uyum sağlar ve 2 kanalini köprüleip anfinin 1 e indir woofer i bağla geri kalan çikişlarada componetleri...

saygilarimla....
    SAĞOL GÖKHAN....
  • quote:

Orijinalden alıntı: urdan1907

SAĞOL GÖKHAN....

Alıntıları Göster
    DA SUB KABİNLİ DEĞİL...MİDLERİ DAHA UCUZA BULDUM...280 2 TAKIMI FAKAT KİMİLERİ JBL İN URFASI ÇİNİ VAR DİKKATLİ OL DEDİ..İÇİME KURT DÜŞTÜ...
  • quote:

DA SUB KABİNLİ DEĞİL...MİDLERİ DAHA UCUZA BULDUM...280 2 TAKIMI FAKAT KİMİLERİ JBL İN URFASI ÇİNİ VAR DİKKATLİ OL DEDİ..İÇİME KURT DÜŞTÜ...

Alıntıları Göster
    daha neleri var jbl dikkat et alırken gerçi jbl verdiği bu sesde nereye kadar yeter bilinmez ama hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaylev

daha neleri var jbl dikkat et alırken gerçi jbl verdiği bu sesde nereye kadar yeter bilinmez ama hayırlısı olsun

Alıntıları Göster
    SAĞOLUN ..BEKLEMEYE ALDIM ..ACELE ETMİYORUM...
  • quote:

SAĞOLUN ..BEKLEMEYE ALDIM ..ACELE ETMİYORUM...

Alıntıları Göster
    En iyiside bu birz araştir piyasayi... daha nice nice markalarin sistemleri çikicak önüne dsotum çok güzel sistemler buldum bi dergide okurken inanilmaz güzel markalarin woofer+componet+anfi fiatlari çok iyi....

bütçen nese ona göre bu sistemden başka marka söliyebilirm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

En iyiside bu birz araştir piyasayi... daha nice nice markalarin sistemleri çikicak önüne dsotum çok güzel sistemler buldum bi dergide okurken inanilmaz güzel markalarin woofer+componet+anfi fiatlari çok iyi....

bütçen nese ona göre bu sistemden başka marka söliyebilirm.

Alıntıları Göster
    bütçem 800 dü ama Taksitli olursa 1.000 e çıkmaya karar verdim..Dediğim gibi acele etmiyorum..755.6 Fena değil gibi duruyor...Ona bağlı bişeyler alınabilir...Bu tarz bir amfiye aracın orjinal teybi dışında i-pod bağlanabilirmi?Çok sağol Gökhan...

• quote:

bütçem 800 dü ama Taksitli olursa 1.000 e çıkmaya karar verdim..Dediğim gibi acele etmiyorum..755.6 Fena değil gibi duruyor...Ona bağlı bişeyler alınabilir...Bu tarz bir amfiye aracın orjinal teybi dışında i-pod bağlanabilirmi?Çok sağol Gökhan...

Alıntıları Göster
    amfi 450 diil artık 370 lerde seyrediyor bass olayında başka seçim yap bende aynı sistem mevcuttu değiştirdim sistem çok iyi ama o bass bana yetmedi onun yerine kicker comp serisi bir bass al eğer araban sedansa bass yetmez bu benim görüşüm herkesin zevki ayrıdır tabi ama kicker comp 12 veya 13 iyi seçim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: opr

amfi 450 diil artık 370 lerde seyrediyor bass olayında başka seçim yap bende aynı sistem mevcuttu değiştirdim sistem çok iyi ama o bass bana yetmedi onun yerine kicker comp serisi bir bass al eğer araban sedansa bass yetmez bu benim görüşüm herkesin zevki ayrıdır tabi ama kicker comp 12 veya 13 iyi seçim olur

Alıntıları Göster
    jbl yerine kicker her zaman daha ii olur... hem rms olarakta düşük bi sub olduğu için beslenmen kolay ama db rms le olmaz çünkü kimisi dio ki 250 rms 1000 peak dio cadence 600 peak subindan iii db vereimio bu iş birazda tecrübeye bakio

• quote:

jbl yerine kicker her zaman daha ii olur... hem rms olarakta düşük bi sub olduğu için beslenmen kolay ama db rms le olmaz çünkü kimisi dio ki 250 rms 1000 peak dio cadence 600 peak subindan iii db vereimio bu iş birazda tecrübeye bakio

Alıntıları Göster
    Kicker olacak sanırım..Complar içinde bir arkadaş helix in blue serisini önerdi..Araştırıyorum..Sağolun arkadaşlar...

• quote:

Kicker olacak sanırım..Complar içinde bir arkadaş helix in blue serisini önerdi..Araştırıyorum..Sağolun arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    140ytlelik yazdığın subwoofer sanırım 1000lik.ben sana kutulu jbl 1200lük 30cm subwooferı 140ytlye veriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 4 Eylül 2007; 11:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

140ytlelik yazdığın subwoofer sanırım 1000lik.ben sana kutulu jbl 1200lük 30cm subwooferı 140ytlye veriyim

Alıntıları Göster
    jbl alcaksan ii arastırr daha ucuzada bulabilirsin 120ytl ye felann ama benim için para sorun deil diosann kickerı tavsiye ederimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago kafkef

jbl alcaksan ii arastırr daha ucuzada bulabilirsin 120ytl ye felann ama benim için para sorun deil diosann kickerı tavsiye ederimm

Alıntıları Göster
    JBL DEN VAZGEÇİLDİ...AMA AMFİ GTO 755.6 OLACAK...SUB DA KICKER COMP 12 GİBİ..ama complar hala belirsiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_18

JBL DEN VAZGEÇİLDİ...AMA AMFİ GTO 755.6 OLACAK...SUB DA KICKER COMP 12 GİBİ..ama complar hala belirsiz...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: melih_18

complarda jbl olabilir sonuçta fiyat performansı iyi çok phallı diil ama kalite ses alırsın bass seçimin iyi o amfi o bassı öttürür

araba ne hb mi sedanmı

• quote:

Orijinalden alıntı: melih_18

Alıntıları Göster
    quote:

Melih benim adıma cevap vermiş..Aynı yerde çalışıyoruz da ordan biliyor...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: opr

quote:

complarda jbl olabilir sonuçta fiyat performansı iyi çok phallı diil ama kalite ses alırsın bass seçimin iyi o amfi o bassı öttürür

araba ne hb mi sedanmı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

araba ne hb mi sedanmı

Araç Golf V Sportline...Sportline larda sadece önlerde hoperlör var..Cd çaları iyi..Zaten orjinalliğini bozmucam...Sadece 4 kapıya comp kaldı...Gerçi diğerlerine de almadım ama aşağı yukarı belli oldu ne alacağım...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

araba ne hb mi sedanmı

Araç Golf V Sportline...Sportline larda sadece önlerde hoperlör var..Cd çaları iyi..Zaten orjinalliğini bozmucam...Sadece 4 kapıya comp kaldı...Gerçi diğerlerine de almadım ama aşağı yukarı belli oldu ne alacağım...

Alıntıları Göster
    kicker comp vr 12 ye bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

kicker comp vr 12 ye bak..

Alıntıları Göster
    Kicker vr 12 buldum bi tane..sanırım alıcam...jbl gto 755.6 ve kicker vr 12 şimdilik ok gibi..comp lar kaldı...
  • quote:

Kicker vr 12 buldum bi tane..sanırım alıcam...jbl gto 755.6 ve kicker vr 12 şimdilik ok gibi..comp lar kaldı...

Alıntıları Göster
    755.6 OLDU GİBİ ...BUNA KICKER VR 12 SUB DÜŞÜNÜYORUM....SANIRIM UYGUN AMA NEREDEN ALABİLECEĞİMİ BULAMADIM...BİLDİĞİNİZ ONLİNE SATAN SİTE VAR MI...COMP LARI DA HENÜZ SEÇEMEDİK YAVAŞ YAVAŞ İNŞALLAH...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.