Şimdi Ara

JBL tüp Bass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN GEÇEN GÜN JBL GTO 1202D SERİSİNİ ALDIM BİLİNDİĞİ ÜZERE BU SERİ ÇİFT BOBİNLİDİR BU SABAH SAHİBİNDEN.COM SİTESİNDE BU SUB-WOOFER SATILIYOR 2. EL AMA BASS TEK BOBİN OLARAK ÇALIŞIYOMUŞ ARADA ÇİFT BOBİN OLARAK ÇALIŞIYOMUŞ ADAM TEMASSIZLIK OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. BENDE BU SERİYİ ÇOK SEVDİĞİM İÇİN ARKADAŞIMDAN TEMİZ 2. EL OLARAK ALDIM AMA ŞÜPELİYİM TEK BOBİN Lİ OLARAK ÇALIŞTIĞINI NASIL ANLARIM. //// SUB-WOOFER FOTOSU JBL GTO 1202D

1200 WATT (En yüksek) 300 RMS (En düşük) güçe sahip bana az gelyo tek bobin ola bilir die düşünüyorum ama usta ellerin değmeside lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansem -- 16 Kasım 2011; 14:29:18 >

• Tek bobin çift bobin farkı sanırım empedans ölçümü ile belli olur. Multimetrenin ayarını ohm ölçer konuma getirip woofer'ın girişlerine takmayı deneyin ama emin değilim. 2 veya 4 ohm ölçmesi gerekecek. ama çift bobin olduğundan onun özel bağlama şekilleri var ona göre ölçtüğün değer de değişir.

Bu arada 300W RMS en düşük demek değil. Sürekli çalışabileceği nominal güçtür RMS. Düz mantık düşünürsek sürekli olarak en fazla 300W lık güç ile ses verir. Anlık olarak ta 1200W ses sinyaline dayanabilir.
  • çok güzel tonlaması olan bi bassdır güzel bi kabinde güzel bi beslemeyle süper sonuçlar alabilirsin
  • Eyvallah ıkınızede tesekkurler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Woofer ve Bass farkı
    5 yıl önce açıldı
    Subwoofer Amfi Tercihi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.