Şimdi Ara

JDownloader Otomatik Başlatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bişi soracam ben geceleri PC açık bırakıp download yapıyorum ancak bazı geceler elektrik gidip geliyor pc yeniden başlıyor ancak j downloader otomatik başlamadığında boşuna çalışıyor pc

Acaba Jdownloader otomatik başlatma özelliği varmı pc açılınca başlasa

• Kendin ayarlaman gerekiyor.

Programın kısayolu Programlar menüsünden "başlangıç" sekmesine at. Ardından programın ayarlarından "Yapılandırma" kısmına gelip program başladığında indirmeleri başlat seçeneğini işaretle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Kendin ayarlaman gerekiyor.

Programın kısayolu Programlar menüsünden "başlangıç" sekmesine at. Ardından programın ayarlarından "Yapılandırma" kısmına gelip program başladığında indirmeleri başlat seçeneğini işaretle.

Cok sağolun hocam yaptım
  • Rica ederim. Sende sağol.
  • teşekkurler benimde işime yaradı
  • elektrik mi gidip geliyor. yoksa güç kaynağında veya ekran kartı fanında mı sorun var
  • benim en çok merak ettiğim bu jdownloader da belirli bir saatte programı otomatik olarak açabiliyor muyuz??? atıyorum ben uyumadan önce programı gece 3 e ayarlayıp yattığımda program gece 3 te kendi kendine açılıp başlasa süper olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari otomatik sayfa yenileme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windows başlangıcında başlamasını istediğim programın ayarı olmaz uğraştırır jdownloader gibi, başlamasını istemediğim programın da ayarı olmaz msconfigden kapatırım. diğer hepsinde ayar olur işimiz yok ya onlarla. teşekkürler hocam tam da bunu arıyordum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.