İyi günler arkadaşlar bişi soracam ben geceleri PC açık bırakıp download yapıyorum ancak bazı geceler elektrik gidip geliyor pc yeniden başlıyor ancak j downloader otomatik başlamadığında boşuna çalışıyor pc
Acaba Jdownloader otomatik başlatma özelliği varmı pc açılınca başlasa
Kendin ayarlaman gerekiyor.
Programın kısayolu Programlar menüsünden "başlangıç" sekmesine at. Ardından programın ayarlarından "Yapılandırma" kısmına gelip program başladığında indirmeleri başlat seçeneğini işaretle.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
Kendin ayarlaman gerekiyor.
Programın kısayolu Programlar menüsünden "başlangıç" sekmesine at. Ardından programın ayarlarından "Yapılandırma" kısmına gelip program başladığında indirmeleri başlat seçeneğini işaretle.
Cok sağolun hocam yaptım
Rica ederim. Sende sağol.
teşekkurler benimde işime yaradı
elektrik mi gidip geliyor. yoksa güç kaynağında veya ekran kartı fanında mı sorun var
benim en çok merak ettiğim bu jdownloader da belirli bir saatte programı otomatik olarak açabiliyor muyuz??? atıyorum ben uyumadan önce programı gece 3 e ayarlayıp yattığımda program gece 3 te kendi kendine açılıp başlasa süper olur..
windows başlangıcında başlamasını istediğim programın ayarı olmaz uğraştırır jdownloader gibi, başlamasını istemediğim programın da ayarı olmaz msconfigden kapatırım. diğer hepsinde ayar olur işimiz yok ya onlarla. teşekkürler hocam tam da bunu arıyordum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme