Bildirim
JENNİFER LAWRENCE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlısı bakalım. Düğününüze çağırırsın forum ahalisini. -
quote:
Orijinalden alıntı: thelmessos
Hayırlısı bakalım. Düğününüze çağırırsın forum ahalisini.
Yavaş ol biraz :D -
Antipatik bir oyuncu. Hic gideri yok. Bir ara yeşillik olsun diye torpille Oscar vermişler. Yazik gercekten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Antipatik bir oyuncu. Hic gideri yok. Bir ara yeşillik olsun diye torpille Oscar vermişler. Yazik gercekten.
Hiç gideri yok ahhahaha :D kardeş sen çok farklı bir açıdan bakmışsın -
Sevimli bir oyuncu grliyor biraz atarlı rolleri var tabir-i caizse bir Cate Blanchett değil bir Sally Field hiç değil zamanla belki -
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Sevimli bir oyuncu grliyor biraz atarlı rolleri var tabir-i caizse bir Cate Blanchett değil bir Sally Field hiç değil zamanla belki
Gelecek vaadediyor -
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Persentil
quote:
Antipatik olduğunu soylemistim.
-
çook güzel kadın Allah sahibine bağışlasin :D
Çok gıcık olduğum bir oyuncu, sırf bunun oynadığını öğrenince izlemekten vazgeçtiğim filmler oldu. -
-
Oynadığı her rolün hakkını verdi.Bundan sonra daha iyi olmasını bekliyorum. -
Oyunculuğunu beğenirim ama nedense pek sevilmiyor burda galiba -
yine de değişik bi havası olduğu gerçeği değişmiyo... -
Gelecekte ismini daha çok duyacağız böyle devam ederse.Sevdiğim bir oyuncu ayrıca yeteri kadar güzel. -
Dombili. -
sevmeyenler yalnız değilsiniz -
Daha iyileriyle birlikte oldum
desem yalan olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X