Şimdi Ara

John Wick (2014) | Keanu Reeves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
4
Favori
10.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eski bir tetikçi (Keanu Reeves), kendisini öldürmek için tutulmuş eski bir arkadaşı (Willem Dafoe) tarafından takip edilir.

Aktör Keanu Reeves, David Leitch ve Chad Stahleski tarafından yönetilen yeni aksiyon ve gerilim filmi John Wick’de başrolde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Ekim 2014; 14:10:58 >

• Keanu Reeves varsa izlenir.
  • Keanu abi bi ara dağıtmıştı tipi ama düzeltmiş yine. Kilo almak yakışmıyor kendisine. Şimdi çok fit.
  • Keşke Matrix tarzı bir film gelse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

Keanu abi bi ara dağıtmıştı tipi ama düzeltmiş yine. Kilo almak yakışmıyor kendisine. Şimdi çok fit.

+1 Constantine filminde iyiydi baya.Bu filmdeki tipi Behzat Ç.'yi hatırlattı Saç-sakal tipinden olsa gerek.Yoksa Behzat Ç. sever değilim Reyiz varsa izlenir.
  • Bu adamın daha fazla filmde oynamasını isterdim. Son dönemde çok az film çekti, daha dolu geçebilirdi.
  • Keanu Reeves ve Willem Dafoe ikisi de sevdiğim oyuncular çok değişik bir kombinasyon. Filmi merak ediyorum açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Constantine 2 | Keanu Reeves
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bu adam kalite sürecini iyi yönetemedi bence. Matrix ile birden parladı ama sonra aynı başarıyı gösterecek filmlerde rol alamadı. Seçimlerini iyi yapamadı sanırım.

Bu aralar toparlnam aşamasında gibi ama filmler yine belli düzeyi geçemiyor. Bu film umarım iyi olur. Kendisini iyi bir filmde özledik gerçekten.
  • Keanu Reeves’in Yeni Gerilim Filminin Çekimleri Tamamlandı

John Wick (2014) | Keanu Reeves

Senaryosunu Derek Kolstad’ın kaleme aldığı ve David Leitch ile Chad Stahelski’nin birlikte yönettikleri gerilim filmi John Wick’in çekimleri tamamlandı.

Filmde emekli olmuş bir tetikçinin kendisini öldürmek için tutulmuş eski dostu tarafından takip edilmesi ve yok edilmeye çalışılması konu ediliyor. Filmin iki kiralık katilin birbirlerine düzenleyeceği komplolar arasında gidip gelen bir aksiyon – gerilim filmi olduğu söyleniyor.

John Wick’te aksiyon sinemasının yıldızlarından Keanu Reeves ile usta aktör Willem Dafoe başrolleri paylaşıyorlar. Reeves, John Wick’e hayat verirken Dafoe’yi ise onu öldürmeye çalışan yakın dostu Marcus rolünde izleyeceğiz.

John Wick’in gösterim tarihi belirsiz.

• Keanu Reeves bu aralar kaliteli filmlerde oynamya başladı ve bu da beni memnun ediyor
  • Takip
  • Keanu Reeves yemek yerken çekilsin izlerim.
  • hayat hikayesini okuduktan sonra daha bi ısındım adama
  • Fragman çok sağlam haaa
  • çıkış tarihi belli mi
  • fragman sağlam.. hepsini vur keanu.

yukarda bir arkadaş yazmış 'Keanu Reeves yemek yerken çekilsin izlerim.' aynı şey benim içinde geçerli.
  • Fragmana bakarsak sağlam bir aksiyon filmi olacak.
  • Konudan umutlu değilim ancak güzel aksiyon olacak gibi. Dayı varsa izlenir.
  •  John Wick (2014) | Keanu Reeves
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.