Şimdi Ara

John Wick (2014) | Keanu Reeves (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
4
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gediklii

açık seçik sahne var mı? aile ile izlenir mi?

İzlenir hocam, öyle sahneler yok filmde. Bu arada film için pek yorum yapmayacağım sağlam bir sinema izleyicisiyseniz zamanınızı bu filme harcamayın ama yok benim için sadece aksiyon yeter , The Expendables tarzı filmleri severim amacım zaman geçirmek diyorsanız sıkılmadan çerezlik izlenecek bir film. Keanu abimizi özlemişiz bu arada yüzünü görmek iyi oldu.
  • cevap için teşekkürler bizimkilerle gitmek istiyordum kafa dağıtma niyetine.
  • geçen gün gittik filme konusunun klişe olduğunu bile bile. 6.5/10 oda keanu reeves için
  • Uzun zamandır böyle saf aksiyon filmi gelmemişti jason statham durgun olduğu şu günlerde John Wick'e kesin gidilir bence hatta gidin derim pişman olmazsınız. 10/7
  • Film çok iyiydi.Adamımızın matrix sonrası en iyi film.Oyunculuk anlamındada kariyerinin en iyi oyunculuklarından birini çıkarmış.
  • ya adamlar çok övmüş, imdb puanına değil de yapılan review'i okuyunca insan anlıyor, orası pek yanıltmıyor..
  • Filmi dün izledim , her yönden sağlam bir film olmuş. Tavsiye edilir..
  • Bu adamı hiç sevemedim... Sırf o yüzden filmlerine 1 puan eksik veriyorum. İtici geliyor...
  • Senaryo bilindik olsa da film gayet aksiyon yönü, espiriler, iyi işlenmiş. Kadro ya laf yok Ayrıca uzun zamandır sessiz olan Keanu Reeves'in ihtiyacı olan bir filmdi. Beklentilerimi karşıladı. İMDB puanı da 7.8
    Tavsiye edilir.
  • Yarın veya pazartesi izlicem kismetse yorumumu yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik aksiyon filmi.imdb puanı fazlasıyla abartı.

senaryoda sacmaliklar mevcut.

film sonuçta. dvd çıkınca çerez bira/kola eşliğinde izlenebilecek film

6/10

• Film muhtesemdi, Matrix ve Constantine'de göz kırpmış kaçmadı benden

Filmi beğenmeyen olmaz diye tahmin ediyorum, her şeyiyle harika olmuş, Keanu çok kaliteli bir oyuncu bir kez daha göstermiş kendisini

• konu klişe olsa da işleniş, kurgu falan hiç sıkmadan izlettiriyor kendini hatta şarkıları bence müthiş seçmişler insan gaza geliyor aksiyon sahnelerinde, aksiyon filmi severler kaçırmasın derim.
  • Klişe bir intikam filmi olmuş ama yinede izlettiriyor kendini. Got dan Theon'u görünce şaşırdım.
  • Güzeldi ama sinemada izlenmezsede olur. Senaryo sıradan olsada gayet akıcıydi hiç sıkılmadım

• Film güzeldi beğendim dövüş sahneleri müzikleride güzeldi
  • Aksiyon severler ekran başına...Keanu reyiz akıyor
  • Her oynadığı filme ayrı bir karizma katıyor.İzlemeyen arkadaşlar izlemeli.

John Wick (2014) | Keanu Reeves
  • Aslında çok klişe bir öykü ancak film yinede iyi. Aksiyon sahneleri çok iyiydi ayrıca ilginç bir suç yapılanması var filmde devam filmleri gelebilir diye düşündürüyor.
  • aksiyon severler kaçırmasın zira filmin her anı aksiyon. keanu önüne geleni vuruyor. gerçekdışı ama ben beğendim, arşive ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.