Şimdi Ara

John Wick (2014) | Keanu Reeves (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
4
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gün önce web-dl sürümünü çektim de altyazı bekliyorum. Dp çok bozmuş, hiç bu kadar altyazı çıkmasını beklemezdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyon maksiyon eyvallah ta uzun zamandır izlediğim en bomboş filmdi..imdb de ki yılın şakası bence..4/10 fazla bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Birkaç gün önce web-dl sürümünü çektim de altyazı bekliyorum. Dp çok bozmuş, hiç bu kadar altyazı çıkmasını beklemezdik.

Şu yeni aysa sistemi ile uğraşıyorlar çok sıkıntılı bir dönemde adminler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Birkaç gün önce web-dl sürümünü çektim de altyazı bekliyorum. Dp çok bozmuş, hiç bu kadar altyazı çıkmasını beklemezdik.

dp ile alakası yok. bazı dağıtımcı firmalar filmlerinin türkçe altyazısının yayınlanmasını yasaklıyorlar. örneğin oscar adayı filmlerden foxcatcher da yasaklandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

quote:

dp ile alakası yok. bazı dağıtımcı firmalar filmlerinin türkçe altyazısının yayınlanmasını yasaklıyorlar. örneğin oscar adayı filmlerden foxcatcher da yasaklandı.

Tamam işte sonuç ona tekamül ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 17 Ocak 2015; 23:05:51 >

• Ömrümde izlediğim en tırt filmlerden biriydi. Zaman kaybı, izlemeyin.
  • Bu akşam bu izleyeceğim.Umarım hayal kırıklı yaşamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumadım ve filmi yeni bitirdim. Çok güzel bir filmdi herkese tavsiye ederim.
  • Çerezlik film olmuş bu, ilk çıktığında puanını çok şişirmiş izleyiciler. Hakkı 7 puan bence. Canı sıkılanlara tavsiye edilebilir, başka bir numarası yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu aysa sistemi nedir acaba?

Ayrıca ne filmlerin altyazısı çok erken düştü de dağıtımcılar bir bu filme mi taktılar anlamadım ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu aysa sistemi nedir acaba?

Ayrıca ne filmlerin altyazısı çok erken düştü de dağıtımcılar bir bu filme mi taktılar anlamadım ki.

dını teliften kaynaklı olarak değiştirmişler hem dağıtım şirketleriyle yaşanan sorunlardan ötürü altyazısı yüklenmeyen filmler de cabası ama gönüllü mönüllü diyoruz ama bu işlerin beleşe yürümediğini de biliyoruz.kısacası üzülüyoruz.

• Harika bir film 1080p indirdirdim bence her dk ayrı güzel ve tetikçilerin kendi dunyasınada deginmiş daha once tetikçilerin dunyasını anlatan en azından arka planda kurulan sevgi-saygı sistemini anlatan film yoktu.. Özellikler tetikçilerin iş yapacagı zaman ozel otele yerleşmeleri otelde kimse kimseye saldıramaması saldıran kızı linç ettiler.. ve aralarındaki hesabı kendi arlarındaki altın para ile ödeşmeleri çok enteresandı..Bence bu filmin kitabını saglam yazılsa betseller arasına girer..Sıra Keanu abimize geldi kendisine şeytanın avukatı ve matrix filminde kalbimizi fethetmişti bu filmde de yüzmüzü kara çıkarmadı adam gerçekten başarılı bir oyuncu..Kısaca müziklerle kurguyla senaryoyla oyunculukla 10 numara film..Bu arada arabasını çalan velet bizim game of thrones taki dallamaydı.. Amerikadaki Keanu hakkındaki laflarda dogru oldugunu sanmıyorum olsada bunun nedeni 90 lardaki lise arkadaşıyla telefon kulübesiyle zamanda yolculuk yapmasını anlatan genclik filmindeki saf aptal gibi davranışlarından dolayı olabilir yani rol yapışmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 18 Ocak 2015; 19:18:53 >

• Filmin altyazısı gelmeyince sitenin birinden izledim ama şansıma görüntü çok iyi çıktı ve 1080p versiyonu da vardı ki benim izlediğim 720p idi. Filme gelirsek sırf Keanu Reeves ve Williem Dafoe ikilisi için izledim normal şartlarda bu tarz filmler izlemem de. Film çerezlik fazla bir şey beklememek lazım. Fazla film izlemeyen aksiyonsever bünyeyi kesinlikle tatmin eder. Onun dışında bir olayı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klişe bir aksiyondu ama Keanu olduğu için her türlü güzel geldi bana. Normal 1 kişinin onlarca adamı öldürmesini çok saçma bulurum ama sahneleri öyle güzel işlemişler ki güzel buldum. 50 yaşında olmasına rağmen hiç göstermiyor ayrıca.
  • PM atana rarbg için olan tr altyazıyı atabilirim.
  • Beyler aileyle izlenebilcek bi filmmi bu, malum yabancı filmlerin neresinden ne çıkacağı belli olmuyo ona göre ya tek başıma yada ailemle izlicem biri alıntılarsa sevinirim :)

• Çok güzel filmdi ve gayette sardı.
  • Arkadaşlarında dediği gibi filmin hikayesi çok klişeydi lakin ben beğendim, aksiyon sahneleri ve müzikler gayet iyidi. Keanu Reeves keşke daha çok bu tarz film çekse adamın ayrı bir karizması var.
  • Altyazı neden yok yaw

• böyle zamanlarda altyazı için misafirlere kapalı sitelere bakın. yerli torrent sitelerinin altyazı bölümü gibi. ben çoğunu yerli sitelerden buluyordum ama bunu bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.