Şimdi Ara

John Wick (2014) | Keanu Reeves (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
4
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neo reyizden sonunda 7üzeri bir film aksiyon sahneleri cok abartılıydı ama yinede elemanın kene gibi yapışması hoştu
  • zaman kaybı sakın izlemeyin
  • Merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/5

bir tür taken olmuş... Kanun yok, polis yok soruşturma yok, herkes kendi assassin aleminde yaşıyor...
  • Keanu'yu sağlam bir aksiyonun içinde görmek güzel oldu. Konunun işlenişi klasik olsa da aksiyon severleri tatmin eder.
  • Sağlam bir filmdi kesinlikle gece odanın ışıkları kapatılır, 5+1 ses sistemi, patlamış mısır ve meyve suyu eşiliğinde keyifli dakikalar yaşatır,silahlar aksiyon ne ararsanız var, arkanıza yaslanın ve filmin keyfini çıkarın
  • Kesinlikle boş bi aksiyon filmi. Aksiyon sahnesi bol. Ama senaryo, hikaye 0.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti konuda kimse yazmamış paylaşayım dedim

Film de tanıdık yüzler görüp durdum bunların ortak noktası HBO dizilerinde oynamış olmaları. Filmin HBO ile bi alakası var mı?

Lance Reddick - The Wire
    Ian McShane - Deadwood
    Alfie Allen - Game of Thrones
    Clarke Peters - The Wire
    Dean Winters - OZ
    Thomas Sadoski - The Newsroom

Başka varsa da bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 25 Ocak 2015; 21:26:06 >
  • Film tv filmine benziyor butceside 20 milyon dolar..Bütçesi bir Amerikan filmine göre bu kadar buyuk oyuncularla düşük kalması bunu dogruluyor gibi..
  • Güzel eğlenceli bir filmdi aksiyon sahneleri gayet başarılıydı ama senaryo için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Daha iyi bir senaryo vie diyaloglarla film efsane olurmuş. Yine de arşivde durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Fragman çok sağlamdı umarım tutarda şu adam gerçekten yaşlanmadan sağlam bir dönüş yapar.

+

John Wick (2014) | Keanu Reeves

oha nerdeyse hiç fark yok

• Aksiyon sahneleri oldukça güzel fakat senaryo bakımından yitik. Keanu Reeves için izledim iyi de yaptım.
  • Ne altyazıymış arkadaş bir çıkmadı BluRay eskidi beklemekten
  • Hakikaten hiç bir yerde doğru dürüst altyazısı yok
  • altyazı çıkmadı değil. telif hakkından dolayı yasak. bazı türk torrent sitelerinde olabilir, arena, leech gibi.
  • Keanu reevesi yıllar sonra aksiyonda görmek çok güzeldi. Keanu hayranı olarak izlediğime pişman değilim. Ancak senaryo vasat ve klişe. Yinede sinema çekim kalitesi falan çok iyi ve keanu iyi oynamış ronindeki gibi yapaylık yok. Keanunun gülemeyen üzüntülü ruh haline uymuş bu film. "siz mutlu olmak için yaşayabilirsiniz ama benim yaşamak için gülmem gerekmiyor" diyen keanuyu umarım çok kaliteli aksiyonlarda görmeye devam ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film klişe ile başlıyor ama öyle devam etmiyor.

misal kötü adam ile hiç konuşmadan şak diye adamı öldürüyor

film 20 milyon dolara mal olmuş ama 80 milyon ciro yapmış.

güzel bir aksiyon filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabde -- 10 Şubat 2015; 15:19:09 >
  • Filmi dün izledim, Bence çok güzel bi filmdi... Belli yerlerinde tempo düştü ona bişiy diyemem ama Genel olarak Film kendini izletiyor ve Film bittikten sonra yüz asmanizi gerektiren bişiy olmuyor filmde.. Gayet keyifli izlenir güzel bi filmdi..

Ayrica altyazi çikmadi diyosunuzda ben nasil bulupta izledim arkadaşlar biraz interneti araştirin... 1 2 tane saçma altyazi sitesine bağimli kalmayin interneti araştirin.. Hatta ben 1 tane değil 3 çeşit çevirmenin altyazisini buldumda öyle izledim.. Linkleri burda paylaşmak isterdim ama Ccleaner ile taradiğim için pc'i elimde mevcut değil ama ararsaniz bulursunuz..
  • Film gerçekten keyifli ve izliyorsunuz belki konu açısından biraz kısır olabilir ancak özellikle John Wickin kapışma sahneleri çok iyi yapılmış.İzlenmesi gereken bir film.Son dönemdeki aksiyon film eksikliğini biraz olsun kapatıyor.

Filmin altyazısı benimde elimde mevcut.Elimde 1 adet altyazı var ve 2 sürüme uyuyor.Dileyene atabilirim.Uyumlu olduğu sürümler :

John.Wick.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
    John.Wick.2014.BDRip.XviD-GANi
  • Diğer türlerinden ayıran tek özelliği temizlik ekibi olması. Bu tür filmlerde ölenlerin ne olacağı düşünülmez bu sefer düşünmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 15 Şubat 2015; 0:21:51 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.